Извънредно: Кокала ще удря по масата на Лаута
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Извънредно: Кокала ще удря по масата на Лаута
Най глупавия треньор който съм виждал.Дано не Ви раздели агитката(а тя е добра).Помните ли наказанието на Локото в Ст.З.,бях в едно барче с ваши фенове на по бира и се заприказвахме за Берое (тогава невървеше не че сега тръгна),а че феновете на Локо казаха, усилено се говори кокала да сменял Илиян.Аз им казах молете се да не дойде при Вас,и те веднага, на табелата" Пловдив" ще го чакаме ама говеда в Локото нещем.Толкова помия и псувни изсипаха срещу него, че незнам сега как ще е.И пак дано не Ви раздели,иначе Ви пожелавам успехи.
- Пловдив1926
- Контакти:
Пак си пил с бригадата от лпортала. Те и тебе са те псували като си тръгнал споко.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
nikullas написа:ако трябва сериозно да се коментира темата,на много хора вече е ясно че през зимата коко си тръгва.кокала е назначен за треньор само и само да продаде някой играч в чужбина и да се уреди още някой друг тото-мач.зимата най вероятно и той си тръгва с коко
Пич,гледай си сдружението,к'во майка си търсиш тук?Както знаеш, нас винаги има кой да ни вземе,трима,петима да отстрелят пак има желаещи,ама виж има едни други привърженици дето се молеха по фирмите в Пловдив,молеха се и на Гришата и на кой ли не да ги вземе!Ето намери се сега един, ама той е невидим!
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!
- plovdivram
- Контакти:
nikullas написа:ако трябва сериозно да се коментира темата,на много хора вече е ясно че през зимата коко си тръгва.кокала е назначен за треньор само и само да продаде някой играч в чужбина и да се уреди още някой друг тото-мач.зимата най вероятно и той си тръгва с коко
nikullas,
аз също съм на мнение... но държа да отбележа, че това мое мнение си е на база някаква моя си логика и не се позовава на нищо конкретно... та... мнението ми е... че е твърде, ама не твърде, а много вероятно Коко да обмисля вариант, който го праща далеч от Лаута... но... с другото ти твърдение - "кокала е назначен за треньор само и само да продаде някой играч в чужбина и да се уреди още някой друг тото-мач.зимата най вероятно и той си тръгва с коко" нещо не съм много съгласен, защото ако Коко искаше да я свърши тази щеше да го направи спокойно и с дуото Бранко-Канатларовски... По- ми се струва, че ние поне до края на сезона ще запишем добри мачове...

Пич,не Ви знам там работите и не ми е работа да коментирам,но не бяха нито друсани нито пияни.Пихме по 2 бири и кой от къде е.Добре облечени момчета на по 30 -45 години.Пловдив1926 написа:Пак си пил с бригадата от лпортала. Те и тебе са те псували като си тръгнал споко.
plovdivram написа:nikullas написа:ако трябва сериозно да се коментира темата,на много хора вече е ясно че през зимата коко си тръгва.кокала е назначен за треньор само и само да продаде някой играч в чужбина и да се уреди още някой друг тото-мач.зимата най вероятно и той си тръгва с коко
nikullas,
аз също съм на мнение... но държа да отбележа, че това мое мнение си е на база някаква моя си логика и не се позовава на нищо конкретно... та... мнението ми е... че е твърде, ама не твърде, а много вероятно Коко да обмисля вариант, който го праща далеч от Лаута... но... с другото ти твърдение - "кокала е назначен за треньор само и само да продаде някой играч в чужбина и да се уреди още някой друг тото-мач.зимата най вероятно и той си тръгва с коко" нещо не съм много съгласен, защото ако Коко искаше да я свърши тази щеше да го направи спокойно и с дуото Бранко-Канатларовски... По- ми се струва, че ние поне до края на сезона ще запишем добри мачове...
това не е моя логика и разсъждения,а горе долу каквото вчера каза крум савов в предаването си по канал 3 и 1:1 нещата почват да стават така
защо феновете на локо харесват коко динев,а митьо-пищове не-и двамата са богати,известни, дебели,имат много жени около себе си и порят женичките си като риби?ами явно феновете на локо не харесват митьо пищова ,защото не обичат джакузитата
- plovdivram
- Контакти:
nikullas
Не съм го гледал това предаване... какво е казал Крум Савов и какво "почва да става така"?!
това не е моя логика и разсъждения,а горе долу каквото вчера каза крум савов в предаването си по канал 3 и 1:1 нещата почват да стават така
Не съм го гледал това предаване... какво е казал Крум Савов и какво "почва да става така"?!

- blue avalanche
- Контакти:
Докато Динев "удря по масата",ако ще и Хидинк да дойде...
ПС.В.Стефанов сигурно се е изръсил здраво за ремонт на "маси",щото Велев ги потроши...
Това в кръга на шегата.
ПС.В.Стефанов сигурно се е изръсил здраво за ремонт на "маси",щото Велев ги потроши...
- plovdivram
- Контакти:
blue avalanche
Ами да се надяваме, че Коко вчера е разбрал какво искаха да му кажат хората, които ни представляваха нас - феновете на Локомотив на срещата с него, а Кокала е наясно, че едно такова вмешателство в неговата работа няма как да остане скрито за същите тези фенове!!! Аз лично си пожелавам треньор да ни е КОКАЛА, а не КОКОкала!!!
Докато Динев "удря по масата",ако ще и Хидинк да дойде...
Ами да се надяваме, че Коко вчера е разбрал какво искаха да му кажат хората, които ни представляваха нас - феновете на Локомотив на срещата с него, а Кокала е наясно, че едно такова вмешателство в неговата работа няма как да остане скрито за същите тези фенове!!! Аз лично си пожелавам треньор да ни е КОКАЛА, а не КОКОкала!!!

- plovdivram
- Контакти:
Трябва да отбележим, че Кокала добре е нацелил какво е от ПЪРВА необходимост за отбора ни:
http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=235353
Ако успее в това си начинание и това нещо си личи на терена, оттам-нататък можем да кажем, че той ще е изпълнил 99% оттова, което са искали винаги феновете на Локомотив Пловдив... Другото - успехите... те никога не са били задължително условие, или поне не за по-старото поколение... Нека погледнем така на нещата.... Човешкият скелет е изграден от "хиляди" кокали и костици, всеки един от тях си има своето точно място и функция без която тялото ни неможе да бъде пълноценно...т.е. ако гледаме "Локомотив" като на "скелет", който има 11 КОКАЛА
, здраво хванати един за друг, в ЕДНО ТЯЛО готово да изоре терена... тогава Кокала ще се бетонира не само на Лаута, ами и в историята му... Нека му пожелаем успех!!!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=REftXTSgR8k[/youtube]
http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=235353
Първата ми задача ще е да направя колектив, който да се бори за всяка топка, и всяка педя терен.
Ако успее в това си начинание и това нещо си личи на терена, оттам-нататък можем да кажем, че той ще е изпълнил 99% оттова, което са искали винаги феновете на Локомотив Пловдив... Другото - успехите... те никога не са били задължително условие, или поне не за по-старото поколение... Нека погледнем така на нещата.... Човешкият скелет е изграден от "хиляди" кокали и костици, всеки един от тях си има своето точно място и функция без която тялото ни неможе да бъде пълноценно...т.е. ако гледаме "Локомотив" като на "скелет", който има 11 КОКАЛА
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=REftXTSgR8k[/youtube]