Тотев - Двата стадиона са сред приоритетите ми
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Пловдив1926
- Контакти:
Re: Тотев - Двата стадиона са сред приоритетите ми
Жълтия ветропоказател много бързо загърби досегашните власт имащи в лицето на изконния им фен Славчо и се завъртя смело "на където духа вятъра". На нас девиза е "Винаги с вас", а на тях "Винаги с власт"...няма такъв срам за града ни като тия хора.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
- Гагарин Обича Локо
- Контакти:
http://www.lokomotivpd.com/forum
Това е официалния форум на Локомотив Пловдив.
Това е официалния форум на Локомотив Пловдив.

Супер, и?
Според теб кое е по-готино? Футболен клуб да подкрепи (без да призовава към нищо) политическа сила или фенклуб да призовава да се гласува за дадена политическа сила? Моите уважения, ама е много по-долно да се намесва политиката при феновете, а е лицемерно да се говори, че собствениците и футболните клубове не са политически ориентирани.
Според теб кое е по-готино? Футболен клуб да подкрепи (без да призовава към нищо) политическа сила или фенклуб да призовава да се гласува за дадена политическа сила? Моите уважения, ама е много по-долно да се намесва политиката при феновете, а е лицемерно да се говори, че собствениците и футболните клубове не са политически ориентирани.
Flash,Пловдив1926,замина спешно на конгрес в Япония,сега сигурно е над Шанхай, и затова ще се опитам аз да ти отговоря.Виж какво пише в заглавието: ЧАСТ от феновете,подкрепят Тотев.И за да не стават недоразумения,хората застават зад думите си със собствените си имена!Тези 10 човека,по никакъв начин не могат да бъдат идентифицирани с клуба и публиката на Локомотив.Сега иди прочети вашия комикс и ела пак да говорим.Вместо да се мъчиш,да покажеш че и ние сме като вас,малки сиви гризачи,разнасящи зараза и изглеждащи като такива,се замисли защо ръководството на "клуба" ви се подлага така на Тотев?Мисли в посока асфалт,държавни поръчки под масата и т.н.Докато десетина пловдивчани изброени в сайта на ПРИВЪРЖЕНИЦИТЕ на Локо,няма как да се намесят в тези игри.Те изразяват позицията си като граждани и подчертават,чрез имената си,че това е тяхно лично виждане, а не виждане на клуба и на феновете на най-популярния пловдивски отбор.
Аз ако бях на твое място,щях да се замисля: абе тази вечер не загуби ли по-неподходящия отбор?Защото мокрежа Милен,май чакаше точно тази загуба и затова не подписа.Шанса да се появи една Голяма Овча глава с джапанки и бели чорапи на вашия стадион,пак оживя.Вече си го представям.Вие му пеете онази култовата песен: Вили,м...а ти ш..ба.А той засмян,застанал до ветерани те ви,спечелили "легендарната ви титла" от 1985 ви поздравя:Благодаря Ви,Мордор!
Аз ако бях на твое място,щях да се замисля: абе тази вечер не загуби ли по-неподходящия отбор?Защото мокрежа Милен,май чакаше точно тази загуба и затова не подписа.Шанса да се появи една Голяма Овча глава с джапанки и бели чорапи на вашия стадион,пак оживя.Вече си го представям.Вие му пеете онази култовата песен: Вили,м...а ти ш..ба.А той засмян,застанал до ветерани те ви,спечелили "легендарната ви титла" от 1985 ви поздравя:Благодаря Ви,Мордор!
Jobs написа:Flash,Пловдив1926,замина спешно на конгрес в Япония,сега сигурно е над Шанхай, и затова ще се опитам аз да ти отговоря.Виж какво пише в заглавието: ЧАСТ от феновете,подкрепят Тотев.И за да не стават недоразумения,хората застават зад думите си със собствените си имена!Тези 10 човека,по никакъв начин не могат да бъдат идентифицирани с клуба и публиката на Локомотив.Сега иди прочети вашия комикс и ела пак да говорим.Вместо да се мъчиш,да покажеш че и ние сме като вас,малки сиви гризачи,разнасящи зараза и изглеждащи като такива,се замисли защо ръководството на "клуба" ви се подлага така на Тотев?Мисли в посока асфалт,държавни поръчки под масата и т.н.Докато десетина пловдивчани изброени в сайта на ПРИВЪРЖЕНИЦИТЕ на Локо,няма как да се намесят в тези игри.Те изразяват позицията си като граждани и подчертават,чрез имената си,че това е тяхно лично виждане, а не виждане на клуба и на феновете на най-популярния пловдивски отбор.
Хайде бе, ама наистина ли? Толкова да не ви се вярва, че един добър млад специалист предпочете отбор от 'Б" група, че започнахте такива космически конспирации да градите, каквито никой друг не е правил.Много ви бива в тва признавам!Много му се точихте, ама сега изведнъж се оказа, че за нищо не ставал

Aз пък си представям какво ще се случи на така рекламираната ви среща със сбъдващия мечти! Не и това което си мислите! И май сбъдващият мечти ви го каза в прав текст!
- Ванко_Ултраса
- Контакти:
cipokrilo:
Хайде бе, ама наистина ли? Толкова да не ви се вярва, че един добър млад специалист предпочете отбор от 'Б" група, че започнахте такива космически конспирации да градите, каквито никой друг не е правил.Много ви бива в тва признавам!Много му се точихте, ама сега изведнъж се оказа, че за нищо не ставал![]()
Aз пък си представям какво ще се случи на така рекламираната ви среща със сбъдващия мечти! Не и това което си мислите! И май сбъдващият мечти ви го каза в прав текст!
Правилно се упоменал: "добър млад специалист", НО не и ДОКАЗАН

Милен Радуканов нашумя с това, че бе привлечен в ЦСКА за ПРЕВОДАЧ на румънския треньор Йоан Андоне.
Румънецът, обаче не се задържа много на "Армията" и късмета ритна отзад Милен Радуканов, който с ниските си претенции стана удобен на титаните и бе назначен да ръководи отбора.
Не му оспорвам заслугите, че успя да овладее съблекалнята и футболистите се разиграха.Половин сезон начело на ЦСКА, обаче не доказват - НИЩО!
"Червените" си имат хора в БФС и СК , така че едно е да ръководиш ЦСКА и съвсем друго - Ботев!
Шапка му свялям на Милен, че не пожела да участва в тото-схемите и уговорките на "червеното" ръководство, за което и беше освободен!
Винаги съм уважавал хората, които ценят принципите си и слушат тихия глас на съвестта.
А това колко добър треньор е Милен ще си покаже съвсем скоро.
Нас няма какво да ни мислиш - ние претърпяхме такива катаклизми, които не пожелаваме на никого и ОЦЕЛЯХМЕ.
На вас, обаче ви трябваше 10 г. за да се освободите от Димитър Христолов, който ви водеше за носа и стана лош, когато ви спря кранчето.
Така, че за нас не бери грижа!

- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
cipokrilo написа:Jobs написа:Flash,Пловдив1926,замина спешно на конгрес в Япония,сега сигурно е над Шанхай, и затова ще се опитам аз да ти отговоря.Виж какво пише в заглавието: ЧАСТ от феновете,подкрепят Тотев.И за да не стават недоразумения,хората застават зад думите си със собствените си имена!Тези 10 човека,по никакъв начин не могат да бъдат идентифицирани с клуба и публиката на Локомотив.Сега иди прочети вашия комикс и ела пак да говорим.Вместо да се мъчиш,да покажеш че и ние сме като вас,малки сиви гризачи,разнасящи зараза и изглеждащи като такива,се замисли защо ръководството на "клуба" ви се подлага така на Тотев?Мисли в посока асфалт,държавни поръчки под масата и т.н.Докато десетина пловдивчани изброени в сайта на ПРИВЪРЖЕНИЦИТЕ на Локо,няма как да се намесят в тези игри.Те изразяват позицията си като граждани и подчертават,чрез имената си,че това е тяхно лично виждане, а не виждане на клуба и на феновете на най-популярния пловдивски отбор.
Хайде бе, ама наистина ли? Толкова да не ви се вярва, че един добър млад специалист предпочете отбор от 'Б" група, че започнахте такива космически конспирации да градите, каквито никой друг не е правил.Много ви бива в тва признавам!Много му се точихте, ама сега изведнъж се оказа, че за нищо не ставал![]()
Да ви е честит младия специалист,със здраве да си го ползвате.Не знам що,си останал с впечатление,че сме се "точили" на някой.А какво ще стане на срещата - каквото е писано,това ще стане.Динев,поне ще дойде на срещата.А вие напирате за среща с Невидимия от месеци насам,но нещо не се получава...
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
Модератор ЛокоПД написа:
Да ви е честит младия специалист,със здраве да си го ползвате.Не знам що,си останал с впечатление,че сме се "точили" на някой.А какво ще стане на срещата - каквото е писано,това ще стане.Динев,поне ще дойде на срещата.А вие напирате за среща с Невидимия от месеци насам,но нещо не се получава...
Във фенския ви форум много му се точехте след загубата от Славия, после Динев реши, че Канатларовски остава, след това пък Радуканов дойде при нас и изведнъж стана "недоказан".Веднага мога да копирам мнения, за да те убедя, но предполагам, че четеш официалния ви форум!
- Irish stout
- Контакти:
cipokrilo написа:Модератор ЛокоПД написа:
Във фенския ви форум много му се точехте след загубата от Славия, после Динев реши, че Канатларовски остава, след това пък Радуканов дойде при нас и изведнъж стана "недоказан".Веднага мога да копирам мнения, за да те убедя, но предполагам, че четеш официалния ви форум!
При нас всеки има право на мнение, а не следваме повелята на онези, които са прави дори когато грешат.
пък и самото обсъждане на Радуканов далеч не е индикатор за предпочитания.
Моето мнение е, че на Левски и ЦСКА е много лесно да си треньор. Просто на тях повечето им мачове са осигурени. ТРябва ти да спечелиш 5 мача и си шампион. В най-лошия случай си на 3 място. и няколкостотин хиляди от заплати в джоба.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!