Краси Димитров
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Пловдив1926
- Контакти:
Re: Краси Димитров
Да, тъкмо исках да кажа, че на мача с Левски не беше Неделчо треньора :D
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
Пловдив1926 написа:Да, тъкмо исках да кажа, че на мача с Левски не беше Неделчо треньора :D
[offtopic]Гол,Едо!Гол,Едо!Гол,Едо,гол,гол!!!

Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
Други казват,че Едо ги е наредил само за мачовете с Берое и Пирин,"два слаби отбора".Както и да е. Още по-зле за Неделчо.Поисках да се затвори темата,защото се измести от КД на собствениците.Не исках повече търкания.А на последно място съм искал да отнема правото на реакция на Рама.Дано не е останал с погрешно впечатление.Стана въпрос в началото,че Краси няма опит.Кушев беше футболист допреди 4-5 месеца.Сега е треньор и май не се справя зле?Гуардиола,поема Барса след един сезон на дубъла им.Т.е. нещата опират,до получаване на шанс и до умения.Като се замислих за Едо,се сетих и за Краси.И тъй като,това което идва от нашия клуб ми е най-мило,предпочитам някой като него пред Мъри или Милен.За законите и за етиката на президентите Рама отдавна е обяснил нещата и не виждам,защо трябва пак да ги коментираме нещата.Но и агонията с Драган,ми идва в повече.Ако и да не е главния виновник.За разговорите с Коко,не виждам какво трябва да се коментира тук.Тези неща не се обявяват тук.По-важни са резултатите.Мисля,че публиката на Локо,има волята и силата да промени нещата в положителна посока.За форума на портала.Жалко,че нещо толкова добро,придоби такава извратена форма...Обиди,детинщини,липса на толерантност и търпимост.
- plovdivram
- Контакти:
Добре е че отключихте темата... Не мисля, че в нея бяха засегнати неща, които са тайна, за който и да е в БГ!!!
А колкото до конфронтациите и споровете... моето лично мнение е, че при така създалата се вече обстановка е по-добре да бъдат оставени те да се "развият" и всеки, който има какво да си каже - да си го каже, защото, когато има недоисказани неща те не решават проблема, а го правят "бомба със закъснител"... Друг е въпроса за трибуната, от която се говорят някой неща и начина, по-който се заформя всеки спор!!! НО, всичко това може да бъде решено ако отново има толерантност и уважение между нас... това е първата стъпка към решаването на този проблем!!! Нали се сещате, че няма иначе как да седнат на една маса хора, които когато кажат нещата, които мислят от другата да ги засипят с грозни обиди, квалификации и изкривяване на смисъла на думите и позицията им... то брат-брат трудно можеш да събереш след подобни свади, та какво остава за хора, които ги събира една идея, пъ' била тя и с името "Локомотив"... Така че момчета, когато няма уважение между нас не може да има и сговор... много пъти съм казвал, че при нас няма нещо материално, което да ни кара да си мълчим и да си траем, което ни прави различни от много други организации... това наистина е нещо много стойностно, но много трудно в днешно време за поддържане, защото такава организация може да съществува само при изключително уважение и толерантност между всички нас!!! Няма ли го - няма ни и нас като организация!!!
А колкото до конфронтациите и споровете... моето лично мнение е, че при така създалата се вече обстановка е по-добре да бъдат оставени те да се "развият" и всеки, който има какво да си каже - да си го каже, защото, когато има недоисказани неща те не решават проблема, а го правят "бомба със закъснител"... Друг е въпроса за трибуната, от която се говорят някой неща и начина, по-който се заформя всеки спор!!! НО, всичко това може да бъде решено ако отново има толерантност и уважение между нас... това е първата стъпка към решаването на този проблем!!! Нали се сещате, че няма иначе как да седнат на една маса хора, които когато кажат нещата, които мислят от другата да ги засипят с грозни обиди, квалификации и изкривяване на смисъла на думите и позицията им... то брат-брат трудно можеш да събереш след подобни свади, та какво остава за хора, които ги събира една идея, пъ' била тя и с името "Локомотив"... Така че момчета, когато няма уважение между нас не може да има и сговор... много пъти съм казвал, че при нас няма нещо материално, което да ни кара да си мълчим и да си траем, което ни прави различни от много други организации... това наистина е нещо много стойностно, но много трудно в днешно време за поддържане, защото такава организация може да съществува само при изключително уважение и толерантност между всички нас!!! Няма ли го - няма ни и нас като организация!!!

По темата: Красьо е готин пич, но е малко тих и свит. Франсетата ще му се качат на главата. Тях само някой тип арменеца може да ги "оправи"...
- plovdivram
- Контакти:
staria написа:По темата: Красьо е готин пич, но е малко тих и свит. Франсетата ще му се качат на главата. Тях само някой тип арменеца може да ги "оправи"...
"По темата"

Владо,нашата общност, ти го знаеш по-добре и от мен, винаги е била МНОГО задружна.Говоря за общност, а не за група.Групата са случайно събрани хора, без взаимна връзка.Докато при нас става въпрос за общи принципи.Особено, едно от нещата,които ни сплотяват е Любовта.Няма отбор в България, който да е наистина толкова обичан като ЛОКО!Гледал съм много пъти филмчето в което, ти и Ангел,правите презентация на книгата и обяснявате, защо заглавието ще бъде: ЛЮБОВТА Е ЧЕРНО-БЯЛА!За това и някои моменти от дискусията ми бяха неприятни и ме накараха да се чувствам виновен.А и ми е непрятно тук, да създаваме забавление на ...
Днес има интервю на Бонев.Изобщо не ми хареса.Използва възможността да нарочи Бранко за виновен.По-гадното е, че са занимва и с едно 19 годишно момче.Затрихме дишлиев, заради един мач с Ниш,сега създаваме предпоставки и за създаване на трдности пред един чуждене, тинейджър.И като изгоним Бранко,пак ще си тръгне всичко по старо.Нито Звезда ще видим,нито някой добър играч като Джон.А бат Зум, пак ще дава интервюта и ще четем хуморески, как са се гонили със Здравко в Испания и как са играли с доктора на белот.Но да не дрънкам щуротии повече.Това че нашата общност, трябва да бъде единна е сега повече от наложително.Помощ от ХБ няма да има.Другата причина за моята тема,беше и протежето на Бонев,Ясен.казах си:Не, пак ще ставаме приют за безработни треньори,приятели на Бонев.
дълго стана, но ти каза неща, които са наистина важни!!!!!!
Днес има интервю на Бонев.Изобщо не ми хареса.Използва възможността да нарочи Бранко за виновен.По-гадното е, че са занимва и с едно 19 годишно момче.Затрихме дишлиев, заради един мач с Ниш,сега създаваме предпоставки и за създаване на трдности пред един чуждене, тинейджър.И като изгоним Бранко,пак ще си тръгне всичко по старо.Нито Звезда ще видим,нито някой добър играч като Джон.А бат Зум, пак ще дава интервюта и ще четем хуморески, как са се гонили със Здравко в Испания и как са играли с доктора на белот.Но да не дрънкам щуротии повече.Това че нашата общност, трябва да бъде единна е сега повече от наложително.Помощ от ХБ няма да има.Другата причина за моята тема,беше и протежето на Бонев,Ясен.казах си:Не, пак ще ставаме приют за безработни треньори,приятели на Бонев.
plovdivram написа:staria написа:По темата: Красьо е готин пич, но е малко тих и свит. Франсетата ще му се качат на главата. Тях само някой тип арменеца може да ги "оправи"...
"По темата"... Има само един човек, който може да оправи нещата в отбора и неговото име е Константин Динев... Първото нещо, което трябва да направи е да стовари цялата ОТГОВОРНОСТ на треньора... нещо, което на пръв поглед изглежда логично!!! Е, да ама не е... защото в момента почти нищо не зависи от треньора, колкото и да му се преписва това!!! Е, когато това стане и ПРЕЗИДЕНТА ни създаде организация, в която всеки да си знае КАКВИ ТОЧНО СА МУ ЗАДЪЛЖЕНИЯТА и ОТГОВОРНОСТИТЕ, чак тогава са от значение способностите на треньорите!!! Ако това нещо, което е в момента обаче продължи и в работата на треньора ни се месят всякакви хора, които не им е работа... то пак ви казвам - и Мауриньо да дойде пак същата ще е?!! Точно и затова тези теми /поне за мен/, докато не се проведе този разговор с Коко и не се видят ясни послания от негова страна, затова което ви говоря са напълно безсмислени!!!
Много добре те разбирам и знам какво имаш предвид. Но... Според мен нашата ситуация е да изберем по-малкото зло. Всички знаем: "... бог високо, цар далеко...". Държавата ни е мащеха за спорта и това не виждам как би се променило в близките поне 20 години. Със спорта и по специално футбола ще се занимават през това време "тарикати", които знаят как в тази "ситуация" могат да припечелят/изперат някой лев. Какви са ни алтернативите? Според мен са 2: първата е с човек като Коко или подобен, който плува в свои води, да "изчакаме" евентуални по-добри времена за футбола ни и да се радваме на и малкото промени/подобрения в базата, а втората да станем първият и единствен честен отбор в България, но играещ във В група пред 500 човека и никакво "барване" на базата. Аз лично имам предположение или по-скоро съм сигурен кой път искаш да извървим, но по него ще тръгнем чак, когато мнозонството в нашата общност го искат, а аз не вярвам, че това е така...
- plovdivram
- Контакти:
Jobs написа:Владо,нашата общност, ти го знаеш по-добре и от мен, винаги е била МНОГО задружна.Говоря за общност, а не за група.Групата са случайно събрани хора, без взаимна връзка.Докато при нас става въпрос за общи принципи.Особено, едно от нещата,които ни сплотяват е Любовта.Няма отбор в България, който да е наистина толкова обичан като ЛОКО!Гледал съм много пъти филмчето в което, ти и Ангел,правите презентация на книгата и обяснявате, защо заглавието ще бъде: ЛЮБОВТА Е ЧЕРНО-БЯЛА!За това и някои моменти от дискусията ми бяха неприятни и ме накараха да се чувствам виновен.А и ми е непрятно тук, да създаваме забавление на ...
По това тук можем много да си говорим, но каквото имах да кажа, го направих в предният си пост... оттук-нататък трябва да изпаднем в подробности, които наистина вече не им е тук мястото... но определено смятам, че ако наистина искаме да сме общност, за каквото говориш и каквато наистина до сравнително скоро време и според мен бяхме то трябва да преосмислим много неща по отношение на взаимоотношенията помежду си!!!
Трябва да ти кажа, че моето мнение за Бранко и наблюденията ми "отстрани" също не е никак добро майна!!! Даже /според мен/ ако трябва да държим някой отговорен за трансферите в Локомотив, за състава и смените, които се извършват по време на официалните мачове, то това е точно този човек... Пак казвам - според мен!!! Като допълним и популиските му обещания му за неща, които не зависят от него "картинката" става доста негативна в негова полза... Ами само като се замислиш как се развиха нещата около поканата към Звезда и много неща в тази насока могат да ти се изяснат!!!

- plovdivram
- Контакти:
staria написа:plovdivram написа:staria написа:По темата: Красьо е готин пич, но е малко тих и свит. Франсетата ще му се качат на главата. Тях само някой тип арменеца може да ги "оправи"...
"По темата"... Има само един човек, който може да оправи нещата в отбора и неговото име е Константин Динев... Първото нещо, което трябва да направи е да стовари цялата ОТГОВОРНОСТ на треньора... нещо, което на пръв поглед изглежда логично!!! Е, да ама не е... защото в момента почти нищо не зависи от треньора, колкото и да му се преписва това!!! Е, когато това стане и ПРЕЗИДЕНТА ни създаде организация, в която всеки да си знае КАКВИ ТОЧНО СА МУ ЗАДЪЛЖЕНИЯТА и ОТГОВОРНОСТИТЕ, чак тогава са от значение способностите на треньорите!!! Ако това нещо, което е в момента обаче продължи и в работата на треньора ни се месят всякакви хора, които не им е работа... то пак ви казвам - и Мауриньо да дойде пак същата ще е?!! Точно и затова тези теми /поне за мен/, докато не се проведе този разговор с Коко и не се видят ясни послания от негова страна, затова което ви говоря са напълно безсмислени!!!
Много добре те разбирам и знам какво имаш предвид. Но... Според мен нашата ситуация е да изберем по-малкото зло. ..
Принципно си много прав, че трябва да се избира по-малкото зло, но предполагам, че говориш за 2-те "точки", които разглеждаш малко по-надолу в поста си!!! Затова съм абсолютно съгласен!!! Там трябва да търсим отговор за самите нас... Но да си мислим, че като сменим треньора при сегашната ситуация и среда, в която се развива спорта ни нещо ще промени "картинката" в положителна насока, за мен си е направо безсмислено... и точно това казвам в поста си!!!