Контрола - мнения и прогнози
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Контрола - мнения и прогнози
само преди няколко дена всички много се смееха на гаджалов,когато каза че ако се паднат ботев и локо за купата ще ви опънем без проблеми и при това с разлика.сега се вижда че хич не е чак толкова невъзможно да стане
защо феновете на локо харесват коко динев,а митьо-пищове не-и двамата са богати,известни, дебели,имат много жени около себе си и порят женичките си като риби?ами явно феновете на локо не харесват митьо пищова ,защото не обичат джакузитата
- Пловдив1926
- Контакти:
Ако наще са трезвени е абсолютно невъзможно. Вие изкукуригахте от една наша безобразна издънка решихте, че ако сте в А група за медали ще се борите. Много сте далече от действителността...
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
nikullas написа:само преди няколко дена всички много се смееха на гаджалов,когато каза че ако се паднат ботев и локо за купата ще ви опънем без проблеми и при това с разлика.сега се вижда че хич не е чак толкова невъзможно да стане
Не бъркай футбола с туризма
По темата.Динев наказал виновните с 20 километра тичане...това е нищо.Ще кажа само,че в поделението в което служих,се бягаше всяка сряда 16 км. "марш на скок",а всяка събота - 22 км.И така две години.Да уточня - не със спортен екип,а с пълна бойна екипировка и в "пресечена местност".Кофти,но след втория месец не ни правеше впечатление.Та,мисълта ми е,че е по-добре Коко да ги глоби с една-две заплати - ефекта ще е по-добър.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
Модератор ЛокоПД написа:nikullas написа:само преди няколко дена всички много се смееха на гаджалов,когато каза че ако се паднат ботев и локо за купата ще ви опънем без проблеми и при това с разлика.сега се вижда че хич не е чак толкова невъзможно да стане
Не бъркай футбола с туризмаИ поне "Ботев" напиши с главна буква.
По темата.Динев наказал виновните с 20 километра тичане...това е нищо.Ще кажа само,че в поделението в което служих,се бягаше всяка сряда 16 км. "марш на скок",а всяка събота - 22 км.И така две години.Да уточня - не със спортен екип,а с пълна бойна екипировка и в "пресечена местност".Кофти,но след втория месец не ни правеше впечатление.Та,мисълта ми е,че е по-добре Коко да ги глоби с една-две заплати - ефекта ще е по-добър.
Абе пич ти да не си служил като кашик в Болярово? Иначе доколкото разбрах от последващите репортажи просто е имало наказателна тренировка, а като цяло мисла, че постъпката на Коко Динев е глупава откъдето и да го погледнеш - ако е прекъснал мача заради слабата игра на своите, то това не е професионално и говори, че собственикът ви не е наред с главата, а в отбора ви нещо не е наред, а ако го е направил заради тото, то коментарът е излишен.
- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
radovasto написа:
Абе пич ти да не си служил като кашик в Болярово? Иначе доколкото разбрах от последващите репортажи просто е имало наказателна тренировка, а като цяло мисла, че постъпката на Коко Динев е глупава откъдето и да го погледнеш - ако е прекъснал мача заради слабата игра на своите, то това не е професионално и говори, че собственикът ви не е наред с главата, а в отбора ви нещо не е наред, а ако го е направил заради тото, то коментарът е излишен.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
Модератор ЛокоПД написа:radovasto написа:
Не,бях ВВ в Кърджали,по време на т.нар. "Възродителен процес 3".А кое е глупаво и кое не - много е относително.Динев е собственик,той им плаща заплатите,така че...Колкото до това,дали в нашия отбор нещо не е наред,задай си въпроса дали във вашия всичко е наред
За тотото - има ли залог за това,че някой мач ще бъде прекъснат ? Всъщност,Динев го каза по Дарик,но на тебе няма да ти попречи да си фантазираш
Ако това ще те успокои смятам, че в нашия отбор също нещо не е наред, но мислите си по този въпрос излагам в нашия форум. Написах мнението си относно случилото се днес и смятам, че съм прав, като не се заяждам, а наистина мисля, че която и да е причината мача да се прекрати по този начин, то тя не говори добре за Локомотив.
- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
radovasto написа:
Ако това ще те успокои смятам, че в нашия отбор също нещо не е наред, но мислите си по този въпрос излагам в нашия форум. Написах мнението си относно случилото се днес и смятам, че съм прав, като не се заяждам, а наистина мисля, че която и да е причината мача да се прекрати по този начин, то тя не говори добре за Локомотив.
- отборът на Пловдив
- Контакти:
Безсмислена контрола, кофти резултат(направо срам), игралите в мача заслужават сериозно наказание за отношението си към този мач. Дано няма сътресения в отбора след него. Точка по темата!
90 години слава,
90 години гордост,
90 години чест,
90 години любов,
90 години доблест и вярност...
90 години гордост,
90 години чест,
90 години любов,
90 години доблест и вярност...
отборът на Пловдив написа:Безсмислена контрола, кофти резултат(направо срам), игралите в мача заслужават сериозно наказание за отношението си към този мач. Дано няма сътресения в отбора след него. Точка по темата!
Ще "сътресем" Светкавица с 5 гола и на Коко ще му мине...
radovasto написа:Модератор ЛокоПД написа:radovasto написа:
Не,бях ВВ в Кърджали,по време на т.нар. "Възродителен процес 3".А кое е глупаво и кое не - много е относително.Динев е собственик,той им плаща заплатите,така че...Колкото до това,дали в нашия отбор нещо не е наред,задай си въпроса дали във вашия всичко е наред
За тотото - има ли залог за това,че някой мач ще бъде прекъснат ? Всъщност,Динев го каза по Дарик,но на тебе няма да ти попречи да си фантазираш
Абе все си мисля,че можехме да минем и без твойто мнение,някак си щяхме да се оправим