Контрола - мнения и прогнози

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
nikullas

Re: Контрола - мнения и прогнози

Мнениеот nikullas » 06 окт 2011 21:23

само преди няколко дена всички много се смееха на гаджалов,когато каза че ако се паднат ботев и локо за купата ще ви опънем без проблеми и при това с разлика.сега се вижда че хич не е чак толкова невъзможно да стане
защо феновете на локо харесват коко динев,а митьо-пищове не-и двамата са богати,известни, дебели,имат много жени около себе си и порят женичките си като риби?ами явно феновете на локо не харесват митьо пищова ,защото не обичат джакузитата

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 06 окт 2011 21:25

Ако наще са трезвени е абсолютно невъзможно. Вие изкукуригахте от една наша безобразна издънка решихте, че ако сте в А група за медали ще се борите. Много сте далече от действителността...
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 06 окт 2011 22:21

nikullas написа:само преди няколко дена всички много се смееха на гаджалов,когато каза че ако се паднат ботев и локо за купата ще ви опънем без проблеми и при това с разлика.сега се вижда че хич не е чак толкова невъзможно да стане

Не бъркай футбола с туризма :idea: И поне "Ботев" напиши с главна буква.

По темата.Динев наказал виновните с 20 километра тичане...това е нищо.Ще кажа само,че в поделението в което служих,се бягаше всяка сряда 16 км. "марш на скок",а всяка събота - 22 км.И така две години.Да уточня - не със спортен екип,а с пълна бойна екипировка и в "пресечена местност".Кофти,но след втория месец не ни правеше впечатление.Та,мисълта ми е,че е по-добре Коко да ги глоби с една-две заплати - ефекта ще е по-добър.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

radovasto
Контакти:

Мнениеот radovasto » 06 окт 2011 22:30

Модератор ЛокоПД написа:
nikullas написа:само преди няколко дена всички много се смееха на гаджалов,когато каза че ако се паднат ботев и локо за купата ще ви опънем без проблеми и при това с разлика.сега се вижда че хич не е чак толкова невъзможно да стане

Не бъркай футбола с туризма :idea: И поне "Ботев" напиши с главна буква.

По темата.Динев наказал виновните с 20 километра тичане...това е нищо.Ще кажа само,че в поделението в което служих,се бягаше всяка сряда 16 км. "марш на скок",а всяка събота - 22 км.И така две години.Да уточня - не със спортен екип,а с пълна бойна екипировка и в "пресечена местност".Кофти,но след втория месец не ни правеше впечатление.Та,мисълта ми е,че е по-добре Коко да ги глоби с една-две заплати - ефекта ще е по-добър.

Абе пич ти да не си служил като кашик в Болярово? Иначе доколкото разбрах от последващите репортажи просто е имало наказателна тренировка, а като цяло мисла, че постъпката на Коко Динев е глупава откъдето и да го погледнеш - ако е прекъснал мача заради слабата игра на своите, то това не е професионално и говори, че собственикът ви не е наред с главата, а в отбора ви нещо не е наред, а ако го е направил заради тото, то коментарът е излишен.

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 06 окт 2011 22:47

radovasto написа:
Абе пич ти да не си служил като кашик в Болярово? Иначе доколкото разбрах от последващите репортажи просто е имало наказателна тренировка, а като цяло мисла, че постъпката на Коко Динев е глупава откъдето и да го погледнеш - ако е прекъснал мача заради слабата игра на своите, то това не е професионално и говори, че собственикът ви не е наред с главата, а в отбора ви нещо не е наред, а ако го е направил заради тото, то коментарът е излишен.

:lol: Не,бях ВВ в Кърджали,по време на т.нар. "Възродителен процес 3".А кое е глупаво и кое не - много е относително.Динев е собственик,той им плаща заплатите,така че...Колкото до това,дали в нашия отбор нещо не е наред,задай си въпроса дали във вашия всичко е наред :idea: За тотото - има ли залог за това,че някой мач ще бъде прекъснат ? Всъщност,Динев го каза по Дарик,но на тебе няма да ти попречи да си фантазираш ;)
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

radovasto
Контакти:

Мнениеот radovasto » 06 окт 2011 23:03

Модератор ЛокоПД написа:
radovasto написа:

:lol: Не,бях ВВ в Кърджали,по време на т.нар. "Възродителен процес 3".А кое е глупаво и кое не - много е относително.Динев е собственик,той им плаща заплатите,така че...Колкото до това,дали в нашия отбор нещо не е наред,задай си въпроса дали във вашия всичко е наред :idea: За тотото - има ли залог за това,че някой мач ще бъде прекъснат ? Всъщност,Динев го каза по Дарик,но на тебе няма да ти попречи да си фантазираш ;)

Ако това ще те успокои смятам, че в нашия отбор също нещо не е наред, но мислите си по този въпрос излагам в нашия форум. Написах мнението си относно случилото се днес и смятам, че съм прав, като не се заяждам, а наистина мисля, че която и да е причината мача да се прекрати по този начин, то тя не говори добре за Локомотив.

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 06 окт 2011 23:16

radovasto написа:
Ако това ще те успокои смятам, че в нашия отбор също нещо не е наред, но мислите си по този въпрос излагам в нашия форум. Написах мнението си относно случилото се днес и смятам, че съм прав, като не се заяждам, а наистина мисля, че която и да е причината мача да се прекрати по този начин, то тя не говори добре за Локомотив.

:lol: Е да де,само че,излагаш мислите си относно нашия отбор в нашия форум.Разбира се,прав си ,че нещо не е наред в Локомотив ПД,с оглед днешната контрола.Прав си и за вашия отбор.Въобще изобщо,има ли отбор в БГ,в който всичко да е наред ? Освен Лудогорец,разбира се ;) Реално погледнато,във всички отбори има проблеми - ЦСКА,Левски,Славия,Локо Сф,Черно море,Берое...при вас също.Даже и в Националния отбор.Нашия вади отбора по време на мач,вашия не се е мяркал на стадиона,другаде ще сменят треньори,на други пък Киро Мангала дал пари,някои са пред закриване...а бе майката си е е..ло.Това е положението.

Потребителски аватар
отборът на Пловдив
Контакти:

Мнениеот отборът на Пловдив » 07 окт 2011 00:00

Безсмислена контрола, кофти резултат(направо срам), игралите в мача заслужават сериозно наказание за отношението си към този мач. Дано няма сътресения в отбора след него. Точка по темата!
90 години слава,
90 години гордост,
90 години чест,
90 години любов,
90 години доблест и вярност...

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 07 окт 2011 11:31

отборът на Пловдив написа:Безсмислена контрола, кофти резултат(направо срам), игралите в мача заслужават сериозно наказание за отношението си към този мач. Дано няма сътресения в отбора след него. Точка по темата!

Ще "сътресем" Светкавица с 5 гола и на Коко ще му мине...

Потребителски аватар
rado.
Контакти:

Мнениеот rado. » 07 окт 2011 11:37

radovasto написа:
Модератор ЛокоПД написа:
radovasto написа:

Абе все си мисля,че можехме да минем и без твойто мнение,някак си щяхме да се оправим :lol: Иначе според мен пък Коко е прав,ама то това се превърна в анкета със заглавие"Прав ли е Коко да постъпва така" :lol: Много добре знаете,че нашия президент е винаги близо до отбора,наблюдава процесите случващи се в него и като всеки нормален човек,нервите му понякога не издържат,като в случая,наказанието,което е наложил е най-малкото!В тоя ред на мисли ще е хубаво някой ден да се похвалите,че президента ви е дошъл на мач на отбора ви(между другото,ми казаха,че щял да идва за 4-тата година на новия Ботев и 102-та на стария), а не да хварля там едни пари,които така,или иначе са отделени за реклама на банката му и е без значение дали ще ги даде на Ботев,или на бтв :!: Ама не искам да ви се бъркам,вие сте достатъчно умни :lol:

Върни се в “Локо Пловдив”