Локомотив Пловдив - Миньор Перник - 3:0
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Локомотив Пловдив - Миньор Перник
Тея голфаджии ше ги отнесем без проблем.Задължителна победа и да се изкачим на 4то място.Литекс бие ЧМ и ЦСКА бие ЛС.Не мога да си обясня само как не успяхме да бием Славия и Монтана? Дори и Литекс....Ако бяхме били Литекс в момента нямаше да имаме загуба, а имахме големи шансове.Как отбора вървеше много добре, супер подготовка и изведнъж отбора не може да победи Пирин????Ае стига вече с тези X с отбори 2 класи под нас.
Дано върнатото самочувствие от победата в Каварна и връщането на Здравко помогне на Локо Пд! Миньор ще играят бетон и на контри Ако Локо отстрани колебанията в защита, със задържане и разиграване в средата, акцент на статичните положения и с Карвальо, Раймонди и Здравко напред ще бие! 2-0!
- blue avalanche
- Контакти:
Parmalat написа:Само да напомня на феновете на смърфовете как разсипаха Миньор Перник Локомотив София с 3-0 на Васил Левски,а вие направихте 0-0 с тях на Лаута.Отборът на Миньор доста си е вдигнал нивото след селекцията която направиха на полусезона.Следете алжиреца Брахими.Доста добър футболист за нашите стандарти.Подцените ли ги както в мача с Пирин ще си патите.Пожелавам ви класиране в Европейските Турнири.Миньор Перник в момента е отборът в най-добра форма от всички наши отбори.
"Миньор Перник в момента е отборът в най-добра форма от всички наши отбори."
Тъй ли?Що не можаха да ни бият като са толкоз яки?И то в Перник?Приказваш колкото да не заспиш.
Пловдив1926 написа:Адашче покажи фиша и тогава говори. И аз съм напред в играта познай резултата, ама не съм прокарал бентли ощеБъди нашата пътеводна светлина, дай ни пример да забогатеем и да ги прецакаме тия гадни къщи. Звънни и на Коко да ти каже дубъла дето го няма по тиражите как ще свършат мачовете, оувъри, ъндъри, обръщалки, дай да прайм пари, не да се бъзикаме по форумите, че смешно
За '' Бентли ''-то,не се кахъри майна.Сигурно не са стока,щото гледам ,че много много не ги карат...
- Пловдив1926
- Контакти:
batebo написа:Пловдив1926 написа:Адашче покажи фиша и тогава говори. И аз съм напред в играта познай резултата, ама не съм прокарал бентли ощеБъди нашата пътеводна светлина, дай ни пример да забогатеем и да ги прецакаме тия гадни къщи. Звънни и на Коко да ти каже дубъла дето го няма по тиражите как ще свършат мачовете, оувъри, ъндъри, обръщалки, дай да прайм пари, не да се бъзикаме по форумите, че смешно
За '' Бентли ''-то,не се кахъри майна.Сигурно не са стока,щото гледам ,че много много не ги карат...\m/
Хаха, да, прав си
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
- jorjy1966
- Контакти:
По въпроса за мача,наистина имаме проблеми със състава ,но може пък това да е момента за някои от резервите да покажат,че имат място в отбора.Въпреки всичко трябва да бием и да използваме това,че Локо Сф и Черно море едва ли ще вземат точки и да излезем на 4- то място. Сигурно ще е трудно,но сме свикнали на това,калени сме отдавна.Успех момчета!Само ЛОКО!!!
Локо завинаги!!!
- Пловдив1926
- Контакти:
На нас резервите са ни по добри от титулярите 
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
- Boksiorcheto
Пловдив1926 написа:На нас резервите са ни по добри от титулярите
Тва нормално ли е?
ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!
Очаквам загуба,...........само като видя кой ни е вратар 
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!
1:2 с гол на любимеца ви Въндата в 90+2 минута
Айде Миньоррррроо!!!