Бранко Милованович е новият главен мениджър на Локомотив

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
since1926
Контакти:

Re: Бранко Милованович е новият главен мениджър на Локомотив

Мнениеот since1926 » 25 мар 2011 16:46

v.s. написа:Добър ход на г-н Коко, с който отклонява вниманието от декларацията ,на която така и не ви отговори и завърта главите ви на друга посока-Базил и сърбина.Имам чувството,че има за съветници същите хора,които съветваха и нашия митко.

Хаха, моляте не сравнявай големия Локомотив със сдружението.. както и Коко с чичо Митко. Ти за нас грижа не бери ми гледай, че г-н Василев май ще си ходи
Изображение

Потребителски аватар
since1926
Контакти:

Мнениеот since1926 » 25 мар 2011 16:48

Пловдив1926 написа:Тоя сръбски "анонимник" е също толкова "анонимник" колкото Неделчо преди да ни стане треньор. Освен това тоя "анонимник" е бил през цялото време в Испания и след това с отбора. Недейте майна някви първосигнални реакции да вадите. Може да е за добро!

v.s. не се занимавай с отбора на Пловдив ами ходи да хакваш броячите, че сега как ще се изкарате 9 хиляди като сте трима души на стадиона?!

Може но може и да не е... а на мен честно казано си ми харесва отбора така, особено и Карвальо като се върне ще сме.. вече почнах да се досещам що стана тва всичко май май...
Изображение

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 25 мар 2011 17:05

Успех на Бранко ползотворна работа в името на Локомотив Пловдив и много успехи за радост на нас феновете!
Long live rock `n`roll!!!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
plan-2012

Мнениеот plan-2012 » 25 мар 2011 17:06

В крайна сметка , който дава парите , той поръчва музиката !

Потребителски аватар
Дака

Мнениеот Дака » 25 мар 2011 18:18

plan-2012 написа:В крайна сметка , който дава парите , той поръчва музиката !

Много правилно!!! Но за Неделчо се двоумя :roll: ! Мача във Варна си беше чисто негова ГРЕШКА :!: (според мен) ! Неможе да играеш срещу 10 футболисти да бъдеш надигран! А за мача в Ловеч просто бихме се САМИ :!: брат Бенжалюн си е гола вода от край време! И треньор като Неделчо ми бе чудно сляп ли беше, с очила тъмни ли стоеше да невидя ,че момчето го няма в час ( още първото полувреме)! Не се бъркам в работата на треньора но ОЧЕВАДНИ :shock: неща не са за пренебрегване! Питам се защо играч като Бариентос не намира место за игра в отбора!?

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 25 мар 2011 18:26

След това което прочетох и чух http://gong.bg/view_article.php?article_id=193415 Локо ще е поредният съсипан от поредният псевдо-специалист отбор, :|
Този от сега каза аз ще "коля и беся", а какво остава като поеме поста.
Моето желание е Неделчо Матушев да остане в екипа ми, заяви Бранко.

Аз да се и в кухата лейка до сега съм си мислел, че старши треньора си прави екип с кой ще работи, а то се оказа, че не е така - дано това не е вторият Буковац в българският футбол
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 25 мар 2011 18:56

Mного ви се иска да е зле Локото "разбирачи". Толкова са жалки и прозрачни някои хора.

Неделчо остава в отбора. Ще работят заедно с агент 007 (сръбския вариант).

Айде коментирайте диковци.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Asterix
Контакти:

Мнениеот Asterix » 25 мар 2011 19:22

Нека видим какво ще излезе позитивно от тази рокада. Дано само шефовете не станат прекалено много :idea:

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 25 мар 2011 19:25

Asterix написа:Нека видим какво ще излезе позитивно от тази рокада. Дано само шефовете не станат прекалено много :idea:

Точно! Узуна , Бонев , Неделчо , Бранко дано не стане много баби хилаво дете!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
since1926
Контакти:

Мнениеот since1926 » 25 мар 2011 19:54

Май нещо такова става, много вожд малко индианец... не дали изобщо и Неделчо ще се навие отново да е треньор само на хартия...

Много правилно!!! Но за Неделчо се двоумя :roll: ! Мача във Варна си беше чисто негова ГРЕШКА :!: (според мен) ! Неможе да играеш срещу 10 футболисти да бъдеш надигран! А за мача в Ловеч просто бихме се САМИ :!: брат Бенжалюн си е гола вода от край време! И треньор като Неделчо ми бе чудно сляп ли беше, с очила тъмни ли стоеше да невидя ,че момчето го няма в час ( още първото полувреме)! Не се бъркам в работата на треньора но ОЧЕВАДНИ :shock: неща не са за пренебрегване! Питам се защо играч като Бариентос не намира место за игра в отбора!?[/quote]

Стига бе човек, всеки прави грешки ... във Варна на тая нива какво очакваше?? Ние играем техничен футбол до някъде а как да играеш такъв футбол на картофена нива?! Друг е въпроса, че играхме слабо. А я ми кажи като ги разбираш толкова много кой според теб трябваше да играе на мястото на Самир? Неделчо си го каза човека ''НА ТОЗИ ПОСТ НЯМАМЕ ДРУГ ВАРИАНТ ОСВЕН НЕГО'' ! Да и аз не харесвам как игра Самир ама тва е, кво да направи с Огунсото ли да го замени.. аман от разбирачи майна.

А тоя новия агент 007 с тея изказвания малко ми се доближава до Андонетата, Гьоретата и прочие...
Изображение

Върни се в “Локо Пловдив”