Патрик Огунсото

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Leooo
Контакти:

Re: Локомотив подписа с Патрик Огунсото за 1.5 години

Мнениеот Leooo » 18 яну 2011 12:13

Хаххахах ще го видим това момче , да не е инвестиция на вятъра само ;)
[center]Изображение[/center]
ИзображениеИзображение

Безотговорен

Мнениеот Безотговорен » 18 яну 2011 12:13

Пармалат, прекалено много вярваш на Митко Събев, а това не е полезно. Питай Ершов. За тоя стадион се говори от поне 5 години. Те и титанци показват картинки на проекти за стадион, но това не е нещо сериозно. Най-добрият приятел на същите, Перо, също показваше картинки на Мол в Перник, спечели конкурса и после го осъдиха. Картинки се рисуват най-лесно.

Потребителски аватар
rado.
Контакти:

Мнениеот rado. » 18 яну 2011 12:16

rstein написа:Огунсото и Раймонди в нападение, отстрани - Здравко и Данчо, Габор Ерош-плеймейкър, новия сръбски халф, братя Бенжелюн , Жереми Родригес и Крачунов в защита, Валери-разбивач, Ицо Златински в средата, на вратата - Лучини! Става отбор, който ще играе всеки мач за победа!

Аз все си мисля,че новия аржентинец(Бориентес),го взехме да замести Самир,който беше малко неубедителен в някой мачове,а като му гледах клиповете ми изглеждаше машина,пьк и веднага подписа...,ама това да са ни проблемите ;) Колкото до Огунсото,добре изглежда,подписьл е веднага(без проби),а мистьр Коко рядко бьрка ;) Като гледам май ще трябва да си намеря и 2-ра работа,че пари ще трябват,Испания,евротурнири,аве не е лесно да си Локомотивец ;)

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 18 яну 2011 12:20

dodo7271 написа:Цитат на Христо Бонев: "Цената на Базил де Карвальо е 2 милиона евро. Няма да играе в български клуб, продаваме го на Бурсаспор". Пармалат, разбирам омразата ти към Левски, обаче това, което прави Коко Динев е бизнес. При това го прави много добре. Как разбра, че този Омовинго е страхотен нападател? Къде си го гледал? Къде си чел за него? Ако наистина е най-добрият нападател в света, както твърдиш, защо не го вземе някой гръцки гранд? За тях 200 000 евро са нищо. Нека да дойде, нека да поиграе малко, ще се види що за футболист е. Може пък наистина да е много добър, но може да се окаже и слаб.

Не мразя Левски просто ме дразни че взимате най-добрите играчи и убивате конкуренцията.А Локомотив Пд се превърна в донор последните няколко месеца то не беше Акалски,Дембеле,Карвальо.
Искаме силно първенство и Левски като обере най-добрите играчи ще мачка наред и няма да има интрига.Едно първенство е интересно когато има интрига.Всички знаете за какво говоря.Колко години подред Левски и ЦСКА взимаха най-добрите играчи в А група и само те си спореха за първото място.Беше като Шотландското предварително се знаеше че един измежду Рейнджърс и Селтик ще е шампион.Това искам да кажа Левски уж имате силна школа,а кои излязоха от нея?Къде е Ели Зизов и защо избяга от Левски?Защо Ивелин Попов ваш юноша предпочете да изграе за Литекс вместо да се върне в Левски?Тази школа май е само за украса в Левски. :roll: А вижте Пирин и Ботев всяка година по 2,3 много перпективни и млади играчи вадят.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
1926
Контакти:

Мнениеот 1926 » 18 яну 2011 12:21

Безотговорен написа:Честно казано Коко Динев малко се изхвърля с приказките. Човекът е играл по втора и трета дивизия на Гърция и идва като свободен агент.

Пробвай пак:
2002-2006 Ерготелис /1ва гръцка лига/ 114 мача 71гола
2006-2008 Вестерло /1ва белгийска лига /44мача 20гола
2008-2010 Ерготелис /1ва гръцка лига/ 47мача 14гола
2010 ОФИ /2ра гръцка лига/ 18 мача 5 гола

Безотговорен написа:Между другото дузпата от клипчето влиза веднага в топ 3 на класацията ми за най-абурдни голове.

Супер. Странно защо си траеш обаче за първия гол? :P

Колкото до другата тема която е засегната- Черноморец не са продали никой още. Даже си взеха добър футболист под наем. Не знам защо всички ги отписват. :roll:

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 18 яну 2011 12:22

Купуване и предлагане. Аз пък се радвам, че Левски купуват играчи и си ПЛАЩАТ за тях за разлика от други отбори в България, които плащат само с обещания. Щото ако не продавахме играчи на Левски, бюджета за тази година щеше да ни е доста по-различен...
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 18 яну 2011 12:28

Само ще ви кажа че Огунсоко беше първи вариант за Локо Пд за нападател преди 1 година,а Гара Дембеле втори.Тогава Огусноко премина в ОФИ Крит и смърфовете взеха Дембеле от Бета Етники.Коко Динев много се ядоса че неможа да го привлече.Огунсоко беше голова машина в Гърция то и фатите си говорят над 70 гола във висшата им лига.Мисля че няма нужда да обяснявам че Гръцкото първеснтво е много по-силно от нашето.На тоя ако му тръгне играта тука горко им на противниците на Локо.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Безотговорен

Мнениеот Безотговорен » 18 яну 2011 12:33

1926 написа:Пробвай пак:
2002-2006 Ерготелис /1ва гръцка лига/ 114 мача 71гола
2006-2008 Вестерло /1ва белгийска лига /44мача 20гола
2008-2010 Ерготелис /1ва гръцка лига/ 47мача 14гола
2010 ОФИ /2ра гръцка лига/ 18 мача 5 гола

Безотговорен написа:Между другото дузпата от клипчето влиза веднага в топ 3 на класацията ми за най-абурдни голове.

Супер. Странно защо си траеш обаче за първия гол? :P

Не си прав. http://en.wikipedia.org/wiki/Patrick_Ogunsoto. Прочети и ще разбереш. От 2002 до 2006 Ерготелис се движи от трета до първа лига и пак надолу. Де факто от тези първи 71 гола - 11 са в първа лига. 32 са в трета лига. Останалите в бета. За втория му период в Ерготелис са в първа. Все пак Ерготелис има общо 3 сезона в А групата и за тях този играч може ид а е легенда, но според мен това не е показател за някаква звезда, както каза Динев. А дузпата просто ми хвана окото, няма да седна коментирам всеки гол от това клипче

Потребителски аватар
Валери Домовчийски
Контакти:

Мнениеот Валери Домовчийски » 18 яну 2011 12:34

Toя ще струва доста повече от 200 000 евро в това съм сигурен колкото дадохте за Дембеле и Карвальо.Като нищо Коко може да му определи цена 1 милион евро.А и
Цената е 350 000 а и какво искаш да кажеш,че сте го взели без пари ли???????? Ако 700 000 лева са малко за вътрешен трансфер здраве му кажи!Доколкото си спомням на времето Анатоли Нанков го взеха за милион чорбата и тва е! Друг такъв не помня!Що се отнася до това,колко е казал че иска Коко за Карвальо,това са нормални бизнес трикове! Той и "бай-ганя" искаше за Гарата 4 милона евра а сега и за милион и двеста не може да го продаде и майче си остава в БГ кръчмите като гледам![/quote]

Брато не забравяй Георги Бачев за какви пари дойде в ЛЕВСКИ!!!

Потребителски аватар
1926
Контакти:

Мнениеот 1926 » 18 яну 2011 12:48

Безотговорен написа:Не си прав. http://en.wikipedia.org/wiki/Patrick_Ogunsoto. Прочети и ще разбереш. От 2002 до 2006 Ерготелис се движи от трета до първа лига и пак надолу. Де факто от тези първи 71 гола - 11 са в първа лига. 32 са в трета лига. Останалите в бета. За втория му период в Ерготелис са в първа. Все пак Ерготелис има общо 3 сезона в А групата и за тях този играч може ид а е легенда, но според мен това не е показател за някаква звезда, както каза Динев. А дузпата просто ми хвана окото, няма да седна коментирам всеки гол от това клипче

Дори и това за Егротелис да е така, Дембеле и Карвальо дойдоха в България без мач и гол в нито една първа девизия с света, а тук шетат като у дома си. Особено Дембеле който дойде от втора гръцка с 2 гола и една шепа мачове. :P Отделно блегийския период отново го пропускаш. А първия гол е задна ножица засечена от остро центриране. Виж и скоростта му, плътния му уадр, зарежи дузпите. ;)

Върни се в “Локо Пловдив”