Локомотив и Славия си разменят играчи ?

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Re: Локомотив и Славия си разменят играчи ?

Мнениеот Viktor4o_Rs » 10 дек 2010 18:30

mario написа:Имам наблюдения и от играта на Том и затова смело мога да заявя ,че печеливш е отбора на Локо , изчакайте и ще се убедите, че съм прав.

То и последният път когато сменяхме играчи, отново те бяха печеливши :lol: :lol: Дадохме им Кюмюрджиев и Мечечиев, а взехме Анев, Златковски и не помня кой още :x
Изображение

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 10 дек 2010 18:36

Viktor4o_Rs написа:
mario написа:Имам наблюдения и от играта на Том и затова смело мога да заявя ,че печеливш е отбора на Локо , изчакайте и ще се убедите, че съм прав.

То и последният път когато сменяхме играчи, отново те бяха печеливши :lol: :lol: Дадохме им Кюмюрджиев и Мечечиев, а взехме Анев, Златковски и не помня кой още :x

Не ми говори за това тото Кюмюра. Виж за Мечето си много прав.

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 11 дек 2010 14:33

Това трябва да го коментираме в темата за селекцията ама карай...гледал съм мачове на Дюлгеров и съм с отлични впечатления от физиката и играта му.Много борбен, агресивен...абе биткаджия отвсякъде!Том достатъчно време вече го гледаме на "Лаута".Според мен повече от това Том не може да израстне.Много бяга, много се раздава и играе сърцато всеки мач, но Том е футболист с много ниско КПД.Всеки втори пас на Том е грешен...често се случваше, когато подхващаме контраатака Том да подава топката на съперника, и вместо да направим нещо позитивно в атака или ни вкарваха гол, или голът се разминаваше на косъм.Много грешни пасове...много брак при Том.Аз лично ще запомня Том с ония гол от 40м. дето им го хакна на жълтурите.Те завалийките тогава даже не можаха да разберат какво стана! :mrgreen:
Успех на Том!
Изображение

Върни се в “Локо Пловдив”