Всяка публика си има възходи и падения. Левски имаха проблеми по между си, едната група срещу другите, ЦСКА си имат проблеми титани, цени на билети и тн. Обаче каквото и да си говорим тия два отбора пълнят стадиони до горе на евро мачовете си, по дербита и в по-сериозните срещи. Не отричам, че се променя посещаемостта им повече от колкото на нас, но това е нормално, като се има предвид, че фенската им маса зависи повече от хора от други градове. Все пак Левски показаха страшен съпорт на последния си мач на Герена, а ЦСКА направиха доста качествени хореографии на пълни трибуни. Имали мачове с по 200 и 700 човека, еми имат, разглезени са малко, но това не значи, че нямат класна публика. Въобще не искам да ги защитавам, но ако гоним някво обективно мнение тези неща трябва да ги признаем!
За отброа в жълто, не знам това момче защо ми пуска клипче, което започва с лъжа "The oldest Bulgarian Football Club" и продължава в това да покаже едно поле от жълти картони и нацвъкани черни квадратчета по него. Това може да се нарече надпис с тоооолкова много въображение, колкото е трябвало да се напише Малкият Принц. Такива абсолтни провали в хореографиите не мога да се сетя някой да е правил! Това за некраденето на песни, просто не мога да повярвам, че го каза при положение, че ви викаме папагали от години точно заради това - взимате наши песни или тези на ЦСКА, сменяте името на отбора, добавяте едно геройско подвикване ЕЙ накрая и се води ваша. Да не говорим, че са ви оле оле, але але, уга буга, по едно изречение песни. "Ултрас" сектора ви прилича на детска градина, две снимки видях - ми то всеки втори някакво момиченце, и разни деца по на 15 години. Извинявам се, но това не може да се сравнява по никакъв начин като ниво с нас, Левски и ЦСКА! Няма да пускам наши снимки да не кажете, че съм с "очилата" пак. Ама нещо дето да се доближава до тези изпълненя НЯКОГА да сте правили? 5 години едни и същи найлони, 2 големи знамена, накрая разделени на две и по средата трето. А забравих и едно на лудата банда с някакво пиле грифон и тн. Ми те ЦСКА по-яка хореография направиха против нас като бяха гости.
http://s.novsport.com/content/141298.jpg
http://images.ibox.bg/2010/08/02/deeeerbi/460x299.jpg
http://www.ultraslevski.org/0809/0809f- ... Kryten.jpg
http://www.dnevnik.bg/shimg/zx450y250_960870.jpg
За какво го намесваме жълтия отбор в разговора въобще не мога да разбера! Име на публика, не се гради с две гостувания по хиляда човека на десет километра от града.Име на публика се гради с години. Може да не харесвам ЦСКА и Левски, но ги уважавам. Защото винаги са идвали на Лаута много, винаги са пеели яко за отбора си, а на международните си мачове си правят лудницата. Уважавам Локо София и Славия, защото са малко, но се опитват да компенсират с пеене като един и с оригиналност. Варна и Ст. Загора също имат яки посещения на мачовете, направиха доста добри гостувания. Сигурен съм, че събота ще дойдат доволно в Пловдив примерно заралии.
Сигурен съм, че имате много Интернет аргументи. Самия факт, че хората дето ви правиха фенския сайт сега правят "официалния" показва колко може да му се има доверие за неща като бройка. При реални 6 хиляди, се пишат осем, при 4 на стадиона - 6 и от тях повече от половината без билети. Може да ви звучи смешно, но в момента Сдружение за Ботев или както там се казва отбора има публика на нивото на новия бургаски отбор Черноморец. Само че бургазлии имат по-готин стадион и изглеждат и се чуват по-добре. С победи в "Хитър Петър" три хиляди човека дето уж гласуваха за 20 минути не се подкрепя отбор - така се правят изкуствени балончета, които в един момент се пукат трагично и действителността те удря като мокър парцал.
Морски, достатъчно добре ли ти се аргументирах защо не ги вкарвам в топ 5 или пък ги забивам в края на топ 10 за България публики?
Най-великия отбор с най-вярната публика...
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Пловдив1926
- Контакти:
Re: Най-великия отбор с най-вярната публика...
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
- Raoul_Duke
Човек извинявай, ама твоите "аргументи" не са нищо повече от фенско пристрастие. Не си ги подплатил с нищо, освен с личното си мнение. Нали знаеш, че всеки може да пусне отделни снимки, в които агитката да изглежда "супер"?! Хващаш се постоянно за този надпис "Ботев". Нали знаеш, че не греши този, който не е пробвал. Покажи ми ваши снимки от този сезон, виж колко хора има на тях и ми кажи как според теб може да направите нещо подобно (дори да решите да пробвате), като за това трябват МНОГО хора?! "Жълтите картони с нацвъкано черно" са всъщност жълти от едната страна и черни от другата. В определен момент някои се обръщат и се получава надпис. Доста сложно, когато го правят близо 3 000 човека! Не е като да вееш найлони, каквото беше вашето хорео
А точно в този мач междудругото (от който беше клипчето) ви бихме не само на терена, а и по трибуните. Всеки неутрален би го потвърдил 
А хореото с найлоните...??? Това за нас ли се отнасяше??? Вие имахте такова, включително и на въпросното дерби...същото като през последните няколко години...без никаква промяна.
Колкото до възрастта какво да ти кажа, всякакви ги има. То е нормално, а и хубаво. Ще има достатъчно фенове и за в бъдеще. Освен това не знам дали си бил на мача на ветераните. Две трети от т.нар. НУП и лаута арми бяха видимо непълнолетни!

А хореото с найлоните...??? Това за нас ли се отнасяше??? Вие имахте такова, включително и на въпросното дерби...същото като през последните няколко години...без никаква промяна.
Колкото до възрастта какво да ти кажа, всякакви ги има. То е нормално, а и хубаво. Ще има достатъчно фенове и за в бъдеще. Освен това не знам дали си бил на мача на ветераните. Две трети от т.нар. НУП и лаута арми бяха видимо непълнолетни!
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg
[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
[/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]

Пловдив1926 написа:MORSKI написа:Пловдив1926 написа:Ако ще говорим за качество на публики то те са три - нашата, Левски и ЦСКА. Моите уважения към другите, но просто нивото им е още много, много ниско. Говорим за пеене, хореографии, подкрепа на отбора през цялото време, подкрепа на отбора в трудни моменти и като цяло постоянство. Едните не могат сто пъти да си напишат името на отбора в хореография и да изпеят една песен докрая, другите им събраха половината знамена от оградата и тн. и тн. "Сцената" в България като цяло е толкова постна, че дайте да не обръщаме тази тема в такава класацияНаписало е момичето нещо, както го е усетило, евала, че едно момиче е разбрало за какво се ходи на стадион - нещо, което много от съвременните изрусени, добре облечени момченца не знаят.
Къде забрави Ботев? Берое, ние, Миньоро също имаме стабилни агитки! Ице не слагай очила, моля те
Морски, Ботев не могат да научат от десет години всички куплети на тих бял дунав, песен, която се учи в училище. Опитаха се да се напишат Ботев няколко пъти, пак неуспешно. Имат бройка в момента заради еуфорията и авантата. Иначе като качество на публика са под нивото на Берое, Черно Море и Перник да речем. Не искам да задълбавам в темата, ти си на морето, ама в Пловдив нещата са едни, в Интернет и по "официалните" сайтове - коренно различни. Просто не ми се и говори за тези хора, защото ще трябва сам да се баннаЗа Миньор мнението ми е също много ниско - никакво пеене никаква фенска култура. Лично мнение, не ангажирам никой с него
локофанатик не ми обяснявай момче, че Левски и ЦСКА нямат публика. ЦСКА направиха триста хореографии, напълниха всички гостуващи сектори миналата година. Левски също показаха много добри неща. Имат си проблеми, имат и фенове от провинцията, но така са отборите като този тип.
Ами аз от Ботев съм останал с добри впечатления

Имат по 2- 3 хиляди във В група

Ние имаме много хляб да ядем, но определено сме доста напред в сравнение с предишни периоди...
Имаме бройка като фенове, доказвали сме , че можем да ходим доста и по гостувания и на важни мачове... И хорета сме правили, но имаме доста вътрешни проблеми в агитката в момента, но това са си наши неща

Заралии и те са с доста добра агитка!
Миньоро имат бройка порпинцип не знам сега какво точно е положението , но преди имаха нелоша агитка!
Макар и манталита им да е под всякаква критика... С тези гресове, камъни , пушки, побоища без причина и т.н...
Това са публиките извън вашата и тези на Левски и ЦСКА.,... Но последните две разичтат много на хората извън София, а това се дължи и на успехите им, които знаем как са дошли в повечето случаи

Морски, виждам, че жълтите са успяли да те заблудят. Тяхната пропаганда усилено тръби, че те са освободили своя отбор, че са направили нещо, което никой друг в България не е правил, станали са нещо като Барселона и други подобни дивотии. Всъщност те нищо не са освободили. Просто отбора беше затрит бавно от Христолов и когато напълно беше ликвидиран те направиха нов отбор.
Искам като страничен наблюдател да кажеш какво мислиш за написамото от Лиляна. Тя изразява мислите и чувствата на повечето Локомотивци. Ние отиваме на стадиона за да подкрепим любимия отбор. Когато отбора победи сме щастливи, защото от трибуните сме помогнали за успеха, когато загуби ни боли, но остава утехата, че сме били там, подкрепяли сме отбора до последно и знаем, че на следващия мач пак ще сме на трибуните. Това ни стига защото за нас любовта към Локомотив Пловдив е да дадеш сърцето и душата си за любимия отбор. За съжаление не съм виждал някой жълт, син или червен да мисли по този начин. Като гледам жълтите каква грандомания ги тресе, имам чувството, че те ходят на мач не за да подкрепят любимия си отбор а да могат после да тръбят наляво-надясно колко са велики. Тяхното удоволствие идва не от играта, от победата или от подкрепата а от това, че са били повече от нас, или са ни надвикали или са направили по хубава хореография. Примерите за простотията и лицемерието им нямат край. При сините и червените работата отива малко на сделка и търсене на "келепир". Те не могат да проумеят как можем да обичаме отбор, който има само една титла. При тях нещата са ясни "Отбора трябва да побеждава, да печели купи и титли за да го обичам"
Искам като страничен наблюдател да кажеш какво мислиш за написамото от Лиляна. Тя изразява мислите и чувствата на повечето Локомотивци. Ние отиваме на стадиона за да подкрепим любимия отбор. Когато отбора победи сме щастливи, защото от трибуните сме помогнали за успеха, когато загуби ни боли, но остава утехата, че сме били там, подкрепяли сме отбора до последно и знаем, че на следващия мач пак ще сме на трибуните. Това ни стига защото за нас любовта към Локомотив Пловдив е да дадеш сърцето и душата си за любимия отбор. За съжаление не съм виждал някой жълт, син или червен да мисли по този начин. Като гледам жълтите каква грандомания ги тресе, имам чувството, че те ходят на мач не за да подкрепят любимия си отбор а да могат после да тръбят наляво-надясно колко са велики. Тяхното удоволствие идва не от играта, от победата или от подкрепата а от това, че са били повече от нас, или са ни надвикали или са направили по хубава хореография. Примерите за простотията и лицемерието им нямат край. При сините и червените работата отива малко на сделка и търсене на "келепир". Те не могат да проумеят как можем да обичаме отбор, който има само една титла. При тях нещата са ясни "Отбора трябва да побеждава, да печели купи и титли за да го обичам"
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe
- Пловдив1926
- Контакти:
Raoul_Duke намали малко 100%-те изказвания. Не съм бил подплатил, фенски пристрастия, всеки неутрален би го потвърдил. Еми всъщност не е така. И какво значи неутрален...
Няма значение колко сложно нещо сте се опитали да направите - провалихте се и се получи едно голямо нищо. След това опитахте същото с факлите - пак се получи нищо. В този мач от клипчето с грешно заглавие, жълто-черните квадрати са прибраната миналогодишна хореография просната на въжето за пране. Не ме карай сега да ви правя анализ на дербитата последните десет години защото да сте ни надвикали само в две - когато агитката бойкотираше и нормалните фенове направиха "агитка" и когато за пръв път от сумаси години ни бихте с отбора дето уж не бил ваш ама се радвахте на победата и тн...
Морски, някой път ще седнем да пием бира, даже може и с някой ботевист и ще разбереш, че това "отърваване от христола" е най-големия балон... Ама стига за тия хора. Не са интересни и не са по темата определено
Няма значение колко сложно нещо сте се опитали да направите - провалихте се и се получи едно голямо нищо. След това опитахте същото с факлите - пак се получи нищо. В този мач от клипчето с грешно заглавие, жълто-черните квадрати са прибраната миналогодишна хореография просната на въжето за пране. Не ме карай сега да ви правя анализ на дербитата последните десет години защото да сте ни надвикали само в две - когато агитката бойкотираше и нормалните фенове направиха "агитка" и когато за пръв път от сумаси години ни бихте с отбора дето уж не бил ваш ама се радвахте на победата и тн...
Морски, някой път ще седнем да пием бира, даже може и с някой ботевист и ще разбереш, че това "отърваване от христола" е най-големия балон... Ама стига за тия хора. Не са интересни и не са по темата определено

[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
- Irish stout
- Контакти:
Raoul_Duke написа:Според мен е показателно, кой е "Отбора на Пловдив"
Тия приказки за червената партия как не ви омръзнаха не знам. Та вие носите име на отбор, което е типично САМО за страните от бившия соц-лагер! Тоест, комунистическо име! На всичко отгоре си го харесвате и не смятате да го променяте. За "котилито" толкова...А колкото до "писането на легенди" , точно вие да го кажете това...![]()
Показателно е кой е активен в нета и манипулира анкетите, защото да ти припомня, че анкетата беше за символ на Пловдив. Но явно целта не е била да се избере символ на Пловдив, а да се прелее кръв на пациент в клинична смърт.
Приказките за червената партия са си истина, не виждам за какво омръзване може да стане дума. Шпатов, Дража Вълчева, Кочо Гяуров, създаването на Тракия на пленум под ръководството на секретаря на градския комитет на БКП, зам. преседателят на градския народен съвет - тези, а и други факти ясно говорят, че вие сте били червен държавен отбор, създаден с целта да ползва държавни протекции. Та имаш ли очи да кажеш нещо за котилото?
Колкото до нашето име - ако беше малко по-осведомен, което за съжаление рядко може да се каже за ваши хора, щяхте да знаете защо нашето име е това и не е било разрешено да бъде друго. Но тук навлизаме в тера инкогнита за вас - тия неща ги няма в Уикипедията, където лесно можете да ги задраскате, а по библиотеките - място в много дебели книги, които някои от вас не знаят от коя страна се четат.
Легенди не пишем. Поводът за вашата реакция е, че гроздето е кисело. Години наред сте доказвали, че за вас истината няма грам стойност и сте безскрупулни и користни във всички свои действия. Това също е част от идеологията на котилото.
Ако имахте грам достойнство и уважение към истината, щяхте просто да замълчите. Най-малкото понеже не знаете за какво става дума. Само че усещането за партиен монопол не ви напуска.
А колко още имате да страдате ако знаете....

СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!
мале вие сте чисто луди
Пловдив1926 я кажи къв е балона с отърваването от селския бе пич ? когато кадето кажеш ще пием бири и ще дискутираме .
само в мечтите ви

А колко още имате да страдате ако знаете....
само в мечтите ви

Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

- Irish stout
- Контакти:
SHYNE написа:А колко още имате да страдате ако знаете....
само в мечтите ви
О, не, не в мечтите ни. Толкова много имате да връщате, че няма начин да не страдате още много.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!
на кой да връщаме ? 

Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Аз много искам някой жълт фен да ми обясни как точно са спасили любимият си отбор. Може и аз нещо да греша, но до колкото си спомням БФС изхвърли Ботев от А група и отбора не получи лиценз за Б група с което престана да съществува. Направи се нов отбор, който в момента играе във В група защото купи лиценза на Металик Сопот и феновете на който гордо се тупат в гърдите, че са някакви спасители. Но кой и какво и от кой са спасили не е много ясно. Спасителите много бързо забравиха как преди година и половина като най-долни предатели изоставиха отбора си точно за Дербито когато знаеха какво ги чака, а шест месеца по късно ревяха като обезумели когато същия отбор на същия собственик победи в Дербито.
Лицемери!
Лицемери!
L'Europa non è lontana