Определено не съм очарован от назначението на този съдия,а на дали има привърженик на Миньор,който е безразличен към това назначение.
Не знам за вас,но в Перник,Генов е може би най-мразеният футболен съдия.
Миньор Перник - Локомотив Пловдив
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
Re: Миньор Перник - Локомотив Пловдив
v.r.s. написа:Определено не съм очарован от назначението на този съдия,а на дали има привърженик на Миньор,който е безразличен към това назначение.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
Мача пак няма да го дават по ТВ вместо него ще дават филм тия от про бг са пълни тапанари (даже не заслужават да ги пиша с главна буква)
[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/109/2985109G.jpg[/wrapimg]
Генов - класика в жанра. Мачът ще е кълбо от нерви и за двата отбора. 
Той ще се чуди кой отбор да одреже повече... накрая мача няма да завърши, защото ще е дал по 5 червени картона и на двата отбора, хихи.
staria написа:Той ще се чуди кой отбор да одреже повече... накрая мача няма да завърши, защото ще е дал по 5 червени картона и на двата отбора, хихи.
И това се е случвало в Перник,преди около 10 години,когато публиката прекрати мача с Левски и той не завърши. От тогава Генов е най-мразеният съдия в града ни.
- Пловдив1926
- Контакти:
bojkyy написа:Мача пак няма да го дават по ТВ вместо него ще дават филм тия от про бг са пълни тапанари (даже не заслужават да ги пиша с главна буква)
Това, че няма да го дават по телевизията е чудесно! Така повече хора ще идат на стадиона!
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
- емо73канар
- Контакти:
В момента Миньор са в криза и неби трябвало да имате проблеми,успех.
v.r.s. написа:Определено не съм очарован от назначението на този съдия,а на дали има привърженик на Миньор,който е безразличен към това назначение.
Приятел, ние никога не сме искали, чакали или сме се надявали на помощ от съдиите. Напротив ставали сме жертва на едни от най-жестоките гаври от съдии. Със сигурност Генов може да обърка мача, но защото е некъдърник а не защото ще свири в наша полза или против вас. Можем само да се надяваме да не станем жертва на някаква съдийска грешка както ние така и вие, защото съм сигурен, че и вие искате съдийство 50 на 50.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe
demy27 написа:v.r.s. написа:Определено не съм очарован от назначението на този съдия,а на дали има привърженик на Миньор,който е безразличен към това назначение.
Приятел, ние никога не сме искали, чакали или сме се надявали на помощ от съдиите. Напротив ставали сме жертва на едни от най-жестоките гаври от съдии. Със сигурност Генов може да обърка мача, но защото е некъдърник а не защото ще свири в наша полза или против вас. Можем само да се надяваме да не станем жертва на някаква съдийска грешка както ние така и вие, защото съм сигурен, че и вие искате съдийство 50 на 50.
Не казвам,че ще ви подпре,нито,че се надявате на помощ от него,всеки иска да гледа истински мач.
Мисълта ми е,че този рефер се е гаврил с нас и както отбелязах същият беше съдия на прекратеният мач с Левски преди около 10 години. Свирейки дузпа и вдигайки два червени картона,като първият си беше заслужен и никой не го оспорва. Той се е компроментирал и е нарицание за поръчков съдия в Перник. А и също така е оставил убеждение,че е тенденциозен към нашият отбор,независимо с кого играем,дали ще е с вас или с някой друг. Но дано все пак ме опровергае и свири по правилата,без да ощетява никой от двата отбора.