Новият треньор на Локо (Пд)

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

MORSKI
Контакти:

Re: Мъри навит да поеме Локо (Пд)

Мнениеот MORSKI » 26 сеп 2010 03:38

deepblue1963 написа:
зеления написа:Ако е истина само ще кажа: жалко за Локото.

Друго си е В.Попов да ти е треньор,нали?Айде по-скромно...Вече и пророчества!Всички са ясновидци и виждат в бъдещето!

Къде намеси В.Попов? Мъри се доказа, че е некадърен какви ясновидци, какви прогнози.... Само заради факта, че е минал през Левски не си заслужава да го хвалиш..

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 26 сеп 2010 16:39

garfild8 написа:Мое мнение,ама дръжте го далече от Лаута,Мъри.Аз както искам нашия треньор,Велизар Попов да го махнат още утре,ама ако ще го сменят с Мъри...по-добре да си е Велизар.
Защо така? Страх те е да не би Мъри да научи отбора ви да играе футбол вместо да рита краката на съперниците ли?
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 26 сеп 2010 16:46

MORSKI написа:
deepblue1963 написа:
зеления написа:Ако е истина само ще кажа: жалко за Локото.

Друго си е В.Попов да ти е треньор,нали?Айде по-скромно...Вече и пророчества!Всички са ясновидци и виждат в бъдещето!

Къде намеси В.Попов? Мъри се доказа, че е некадърен какви ясновидци, какви прогнози.... Само заради факта, че е минал през Левски не си заслужава да го хвалиш..

Добре, разбрахме, че смяташ Мъри за пълен некадърник. Кажи тогава кой кадърен.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 26 сеп 2010 18:47

СВОБОДЕН написа:Добре, разбрахме, че смяташ Мъри за пълен некадърник. Кажи тогава кой кадърен.

Кадърни има много, всичко е въпрос на финанси. Аз лично не знам кой би му плащал заплатата при нас, така че той може да няма против, но...

Потребителски аватар
1926
Контакти:

Мнениеот 1926 » 26 сеп 2010 22:48

Мъри е добър треньор бе какво не му харесвате? Аз ще се радвам ако дойде на Лаута. Но още всичко като че ли е в сверата на спекулациите. :roll: А пък и : Бонев: Лекарите ще кажат дали това е последният ми мач в Локо

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 27 сеп 2010 02:59

СВОБОДЕН написа:
garfild8 написа:Мое мнение,ама дръжте го далече от Лаута,Мъри.Аз както искам нашия треньор,Велизар Попов да го махнат още утре,ама ако ще го сменят с Мъри...по-добре да си е Велизар.
Защо така? Страх те е да не би Мъри да научи отбора ви да играе футбол вместо да рита краката на съперниците ли?

Мъри и футбол :mrgreen: Смях, този където не е бил не се е провалил! Данеби да говориш за "правилния" футбол :mrgreen: Иначе и за синоптик става, доказа го :mrgreen: У нас кой ти е казал , че има кадърни специалисти? Кой те излъга или мислиш, че Ясен е велик тактик :mrgreen: Що-годе качествени според мен са Илиев, Любо Пенев, Грозданов и Кольо донякъде, но той имаше успехи благодарение и на добрите играчи... У нас няма специалисти има прилични тренери! За мен Мъри не е от тях...

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 27 сеп 2010 09:43

MORSKI написа:
СВОБОДЕН написа:

Мъри и футбол :mrgreen: Смях, този където не е бил не се е провалил! Данеби да говориш за "правилния" футбол :mrgreen: Иначе и за синоптик става, доказа го :mrgreen: У нас кой ти е казал , че има кадърни специалисти? Кой те излъга или мислиш, че Ясен е велик тактик :mrgreen: Що-годе качествени според мен са Илиев, Любо Пенев, Грозданов и Кольо донякъде, но той имаше успехи благодарение и на добрите играчи... У нас няма специалисти има прилични тренери! За мен Мъри не е от тях...

Морски, не се излагай... Станимир Стоилов е един от малкото хора, които разбират от футбол в тая държава. Той и още най-много 5 човека има, които могат да се нарека треньори. Самия факт, че определяш Любо Пенев като качествен, показва, че футбола ти е игра чужда и непонятна. Колко от тия хора познаваш? Колко треньори си гледал как работят? Мъри на Герена идваше първи на работа и си тръгваше последен, това го знам от хора в управата на Левски, хубав лош - професионалист със стил.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 27 сеп 2010 11:49

За мен лично е най-удачно да ни вземе някой добър специалист от чужбина, който има опит и успехи в кариерата си.
Най-добре би било да е някой германец, италианец или французин.Задължително тренера да е опитен и да има успехи, щото такъв специалист ще има авторитет пред футболистите, и ще може да работи най-вече с главите на самите футболисти.На нас ни трябва човек, който да ни промие мозъците...грубо казано, щото с този манталитет, колкото и да е голям потенциала на отбора, няма да постигнем нищо.Друга причина да искам треньор от чужбина е физическата подготовка!Не че момчетата не тичат и сега, но не можем да ги сравним в никакъв случай по кондиция дори и с отбор от втора бундес лига...а ДНЕС футбола е физика!

Така че, Коко да докара един добър специалист от странство.
Има и един много сериозен минус при чужденеца - не познава българската действителност и нашите футболисти квито са ревльовци се опасявам да не почнат да мрънкат и да се сърдят, като ощипани моми от тренировките на тренера.

Пожелавам си един германски специалист, който е водил отбори от втора бундес лига, щото от първа е ясно, че не можем да си го позволим...може и италианец...поне ще ги научи на нещо тези млади момчета в защита.Като трети резервен вариант - френски специалист.
Изображение

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 27 сеп 2010 16:20

СВОБОДЕН написа:

:lol: Да,както научи Литекс и както научи отбора ти,след като го класира на 16 точки :!: зад ЦСКА.Както го биха скиорите и трактористите и преди това десетте негърчета от Беверен. :lol: За национала...по-добре нищо да не казвам.
П.П.Ти вчера гледа ли мача ни със Сливен?Видя ли някаква балтии,да раздаваме на Сливен? :roll: Антон Генов не даде и половин картон изобщо.И накрая,защо ми се хвалиш с Мъри? :roll:
Само Черно море.

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 27 сеп 2010 16:21

Едва ли ЦСКА - Сливен може да бъде критерии за треньорски успех.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Върни се в “Локо Пловдив”