Ученици до 16г. безплатно, пенсионери - 2лв. на Лаута

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Re: Ученици до 16г. безплатно, пенсионери - 2лв. на Лаута

Мнениеот Пловдив1926 » 24 сеп 2010 18:41

za nas e toj religiq написа:
Пловдив1926 написа:za nas e toj religiq стига си се правил на неразбрал само и само за да спамиш темата. Има разлика между непълнолетни и малолетни граждани.

Абе майна , ти четеш ли въобще какво съм написал? Интерсно ми беше да разбера на какъв принцип сте сметнали че ученици само до 16 години трябва да влизат безплатно? Въпроса ми беше защо не и тези от 16-18 все пак и те са ученици! Благодарение на Туше (един от малкото с които може да се води спокойно диалог) получих отговор, можеше и ти да се опиташ да ми обясниш, и нямаше да се налага да "спамя" повече!

Е какво да ти обяснявам защо сме решили под 16 години да влизат безплатно?! Под 16 години се води един гражданин на Република България Малолетен. Под 18 е непълнолетен. Две различни понятия. Между 16 и18 години примерно може да работиш на 4 часов трудов договор със съгласието на родителите ти. Казвам го само като ПРИМЕР за разликата. Така сме преценили, така сме го искали от Коко, той се е съгласил, още по-детайлен отчет искаш ли?
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 24 сеп 2010 21:55

Не не искам , поне от теб! Освн да се спори или да се пускат тънки .... друго не очаквам от теб! Ако беше написал това по горе преди 10 поста, нямаше да се налага да пиша толкова много! Ама нали съм жълт и пиша във вашия фором, естествено трябва да има задължителната нотка пренебрежение и сарказъм!

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Мнениеот Irish stout » 24 сеп 2010 22:01

[offtopic]
za nas e toj religiq написа:Не не искам , поне от теб! Освн да се спори или да се пускат тънки .... друго не очаквам от теб! Ако беше написал това по горе преди 10 поста, нямаше да се налага да пиша толкова много! Ама нали съм жълт и пиша във вашия фором, естествено трябва да има задължителната нотка пренебрежение и сарказъм!

За разлика от твоите, нашите мнения не оцеляват във вашия форум. Надявам се отбелязваш това отношение - нещо, което едва ли може да се каже за масата пишещи при вас, начело с 1-2 души.[/offtopic]
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 24 сеп 2010 22:59

[offtopic]
Irish stout написа:
za nas e toj religiq написа:Не не искам , поне от теб! Освн да се спори или да се пускат тънки .... друго не очаквам от теб! Ако беше написал това по горе преди 10 поста, нямаше да се налага да пиша толкова много! Ама нали съм жълт и пиша във вашия фором, естествено трябва да има задължителната нотка пренебрежение и сарказъм!

За разлика от твоите, нашите мнения не оцеляват във вашия форум. Надявам се отбелязваш това отношение - нещо, което едва ли може да се каже за масата пишещи при вас, начело с 1-2 души.

Да , и аз съм очуден , но благодаря за което :!: Въпреки че от 5 писания при вас 4 пъти съм наказван , 2та пъти от които, така и не разбрах защо ;) Дискриминацията си я има и при едните и при другите , което не ми харесва , но други определят правилата! Все пак винаги има какво да научиш дори и от врага![/offtopic]

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 25 сеп 2010 00:58

[offtopic]
Irish stout написа:

За разлика от твоите, нашите мнения не оцеляват във вашия форум. Надявам се отбелязваш това отношение - нещо, което едва ли може да се каже за масата пишещи при вас, начело с 1-2 души.

Да , и аз съм очуден , но благодаря за което :!: Въпреки че от 5 писания при вас 4 пъти съм наказван , 2та пъти от които, така и не разбрах защо ;) Дискриминацията си я има и при едните и при другите , което не ми харесва , но други определят правилата! Все пак винаги има какво да научиш дори и от врага!

Ммдааа...аз лично съм против "цензурата",но в последно време, отношенията по оста "Локо - Ботев" се попромениха,тук,във форума... :roll: Докато до миналата година имаше умерени изказвания и дискусии по дадени теми,през последните месеци нещата се поляризираха до крайност.Това,меко казано е смущаващо,при положение,че двата отбора в момента са на съвсем различни "писти".[/offtopic]
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
usta6a
Контакти:

Мнениеот usta6a » 25 сеп 2010 02:37

[offtopic]
Пловдив1926 написа:
Кой сега се опитва да извърти нещата :) Нямало да хване дикиш, ако ги нямаше тия десет години безплатен вход сега щяхте да сте колкото Спартак и Марица... имаше нямаше...питай някой по-голям да ти разправя. Дори и неботевисти са ходили да гледат безплатно футбол.

Титанично добър пост, m8!!! Изображение Изображение Изображение И за да не бъда голословен - на базата на какво умозаключение се базира той?[/offtopic]
Днешният локомотив пловдив е създаден през 1919 в Кюстендил

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Мнениеот Irish stout » 25 сеп 2010 11:13

[offtopic]
Irish stout написа:

Да , и аз съм очуден , но благодаря за което :!: Въпреки че от 5 писания при вас 4 пъти съм наказван , 2та пъти от които, така и не разбрах защо ;) Дискриминацията си я има и при едните и при другите , което не ми харесва , но други определят правилата! Все пак винаги има какво да научиш дори и от врага!

Аз пък не съм учуден. При нас нормлни мнения няма как да не бъдат приемани.
Но що се отнася до дискриминацията, спрямо инакомислещите при вас я е имало винаги, но пък реципрочни действия от страна на другите се приемат като някаква страшна несправедливост.[/offtopic]
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 25 сеп 2010 11:26

[offtopic]
usta6a написа:
Пловдив1926 написа:
Кой сега се опитва да извърти нещата :) Нямало да хване дикиш, ако ги нямаше тия десет години безплатен вход сега щяхте да сте колкото Спартак и Марица... имаше нямаше...питай някой по-голям да ти разправя. Дори и неботевисти са ходили да гледат безплатно футбол.

Титанично добър пост, m8!!! Изображение Изображение Изображение И за да не бъда голословен - на базата на какво умозаключение се базира той?

През три периода трупате фенска маса:

- След създаването на АФД Тракия по партийно поръчение, отборът започва да трупа публика заради силното увеличаване на броя на армията. В онези години армията осигурява всичко - кола, апартамент и тн. Какъв по-добър начин за реализация на някое простовато момче от село - става военен, отива в големия град и му дават на втория ден членска книжка на АФД Тракия.

- За кратко в началото на 80те (81 и тн) покрай това, че цял Пловдив иска да види Барселона

- 90те години с безплатния вход

Преди това - нищо особено. Сега мейт, ако можеш да ме опровергаеш с някакви доводи - заповядай. Някъде ми се мерна една снимка на едно момче от вашите, което си колекционира билетчета, но не можах да я намеря в момента. Интересно е да видиш колко домакински билета и на каква цена има на тази снимка. Готина е и историята с жълтото море, дето е от шалчета подарени от стад с чувалите на стадиона :) Тия работи се помнят, не става въпрос за неща преди 200 години m8 питай някой човек в 70те си години с бистър ум и ясни спомени да ти разкаже някои неща 8-)[/offtopic]
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 25 сеп 2010 11:51

ВАЖНО!!!! ВАЖНО!!!! ВАЖНО!!!! ВАЖНО!!!! ВАЖНО!!!!

Хората, които ще влизат безплатно и срещу 2лв ще могат да си купят билети или да бъдат пропуснати безплатно от входа за гостуваща публика (металните стълби). От там няма да се ходи към гостуващия сектор, а към трибуна Спортклуб - сектора със седалките!!! Локомотивци в гостуващия сектор няма да има!

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 25 сеп 2010 11:56

[offtopic]Аз пък нещо не мога да схвана мисълта ти? Какво лошо има един отбор да си увеличва фенската маса?? Било то и с безплатен вход!Вие вчера не пуснахте ли децата безплатно? Това не е ли начин да си увеличиш масата? Нещо лошо ли е направено? Или понеже не го е направил вашия отбор за това е лошо?[/offtopic]

Върни се в “Локо Пловдив”