za nas e toj religiq написа:Пловдив1926 написа:za nas e toj religiq стига си се правил на неразбрал само и само за да спамиш темата. Има разлика между непълнолетни и малолетни граждани.
Абе майна , ти четеш ли въобще какво съм написал? Интерсно ми беше да разбера на какъв принцип сте сметнали че ученици само до 16 години трябва да влизат безплатно? Въпроса ми беше защо не и тези от 16-18 все пак и те са ученици! Благодарение на Туше (един от малкото с които може да се води спокойно диалог) получих отговор, можеше и ти да се опиташ да ми обясниш, и нямаше да се налага да "спамя" повече!
Е какво да ти обяснявам защо сме решили под 16 години да влизат безплатно?! Под 16 години се води един гражданин на Република България Малолетен. Под 18 е непълнолетен. Две различни понятия. Между 16 и18 години примерно може да работиш на 4 часов трудов договор със съгласието на родителите ти. Казвам го само като ПРИМЕР за разликата. Така сме преценили, така сме го искали от Коко, той се е съгласил, още по-детайлен отчет искаш ли?