НЕДЕЛЯ 22.08.2010: Локомотив Пловдив - Литекс Ловеч
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: НЕДЕЛЯ 22.08.2010: Локомотив Пловдив - Литекс Ловеч
2:1.
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
Re: Локомотив Пловдив - Литекс Ловеч: Коментари и прогнози
batbozho написа:Аз пък мисля,че това ще бъде най-посетения мач в А гр. за цялото първенство.Взаймствали сме жълтата изчислителна система и очаквам най-малко 25000 души.
В грешка си. По официални данни са продадени 25 439 билета до днес 16 часа

- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
Този мач хич няма да е лесен.Аз и на хикс ще съм доволен.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
- Пловдив1926
- Контакти:
Re: Локомотив Пловдив - Литекс Ловеч: Коментари и прогнози
staria написа:batbozho написа:Аз пък мисля,че това ще бъде най-посетения мач в А гр. за цялото първенство.Взаймствали сме жълтата изчислителна система и очаквам най-малко 25000 души.
В грешка си. По официални данни са продадени 25 439 билета до днес 16 часа. Ще видим каква лудница ще е в неделя.
С тая машина ще сме поне 90 000!
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
- Boksiorcheto
Няма да мога да спя до неделя!! САМО ЛОКО!!!
ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!
- Пловдив1926
- Контакти:
Мача няма да го дават по телевизията! Густоооо всички на стадиона!
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
Литекс ми станаха симпатични с това, че са единственият отбор(поне аз не знам за друг) който отдаде заслуженото и поздрави агитката ни след края на последният мач в Пловдив...иначе победа за черно белите ...ако и да е измъчена като онази с гола на Даксито след пас на Саката, помните нали?
...Само Локо

- Loko_Maina
- Контакти:
Re: Първият и втория излизат в събота на Лаута в дербито на А гр
invader10 написа:Трудна но заслужена победа за Локо Пд. Пожелавам Ви да направите добър спектакъл.
Мача няма как да е хикс.
Локото ще се хвърлят много яко заради унизителните загуби миналия сезон 0:5 и 0:3- нещо което е изключително рядко събитие за отбор с претенциите на Локомотив.
Може да паднем, но ако нещата потръгнат, може и да си го върнем онова 3:0 преди три месеца!
wander написа:Литекс ми станаха симпатични с това, че са единственият отбор(поне аз не знам за друг) който отдаде заслуженото и поздрави агитката ни след края на последният мач в Пловдив...иначе победа за черно белите ...ако и да е измъчена като онази с гола на Даксито след пас на Саката, помните нали?...Само Локо
Да за тва си прав, евала им правя на Литекс, биха си ни хората като тъпан обаче ни поздравиха.

- Пловдив1926
- Контакти:
Нападателят Ивелин Попов напуска Литекс. Новината е колкото изненадваща, толкова и очаквана.
След отпадането на ловчанлии от Шампионската лига, ръководството на клуба е решило, че е време да продаде национала. Дори да влзат в групите на Лига Европа, "оранжевите" ще се разделят с играча, който е апетитна хапка за доста еропейски отбори. Така реваншът с Дебрецен ще се окажепоследен мач за Попето с екипа на Литекс.
Шефовете на ловчанлии обсъждат в момента коя от двете конкретни оферти от Холандия е по-добра за футболиста. Според източник от клуба Грьонинген и НЕК Ниймеген са готови да купят Ивелин Попов. Босът на "оранжевите" Гриша Ганчев е склонен да продаде нападателя, за да може да покрие загубите си от отпадането от Жилина.
В момента цената на играча, поставена от клуба, е 1,5 млн. евро, но край Покрития мост са готови да го пуснат и за по-малко, но само срещу по-голям процент от следващ трансфер, какъвто със сигурност ще има в клаузата на договора.
Иначе в Холандия все по-усилено се пише, че НЕК Ниймеген ще бъде купен от боса на Челси Роман Абрамович. Целта му ще бъда да превърне тима в резерват за таланти.
Човек на Ниймеген вече гледа Попето в контролата с Русия в Санкт Петербург миналата сряда, информира "Тема Спорт".
След отпадането на ловчанлии от Шампионската лига, ръководството на клуба е решило, че е време да продаде национала. Дори да влзат в групите на Лига Европа, "оранжевите" ще се разделят с играча, който е апетитна хапка за доста еропейски отбори. Така реваншът с Дебрецен ще се окажепоследен мач за Попето с екипа на Литекс.
Шефовете на ловчанлии обсъждат в момента коя от двете конкретни оферти от Холандия е по-добра за футболиста. Според източник от клуба Грьонинген и НЕК Ниймеген са готови да купят Ивелин Попов. Босът на "оранжевите" Гриша Ганчев е склонен да продаде нападателя, за да може да покрие загубите си от отпадането от Жилина.
В момента цената на играча, поставена от клуба, е 1,5 млн. евро, но край Покрития мост са готови да го пуснат и за по-малко, но само срещу по-голям процент от следващ трансфер, какъвто със сигурност ще има в клаузата на договора.
Иначе в Холандия все по-усилено се пише, че НЕК Ниймеген ще бъде купен от боса на Челси Роман Абрамович. Целта му ще бъда да превърне тима в резерват за таланти.
Човек на Ниймеген вече гледа Попето в контролата с Русия в Санкт Петербург миналата сряда, информира "Тема Спорт".