Plovdiv1926 написа:Ехеее то кой ли не ни е спасявал. Всичките дето ги бием като шкембе у дувар ни спасяват. Такива отборчета с по 3ма фена къде въобще намерихте по 2ма да имат и интернет не знам...
На мен са ми симпатични точно тези фенове. И на двата софийски отбора се събират момчета от града. Знаят, че ако те не отидат на мача и си подкрепят отбора, няма кой. Обикалят навсякъде. Феновете на Славия и Локо СФ са си пример как се държи за отбор и публика.
На нас ни е лесно. Знаеш, че ако ти не отидеш, аз ще отида, даже двамата да не отидем пак ще има кой. За тях други няма. На всеки мач са там - домакини/гости! Колко от нас (и в другите отбори), могат да се похвалят, че не пропускат. Да не се окаже, че бройката на редовните не ни е по-различна от тяхната. Не съм сигурен левскари и цесекари, софиянци, индивидуално дали има хора пътували навън повече, колкото в Локо и Славия. Аз откакто се помня, може пет да са биле, ама ги е имало.
Според мен има защо да бъдат уважавани редовните хора в тези две публики. И са за поздрав, не за надпяване.