ДСО "ЕНЕРГИЯ" Пловдив

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Re: ДСО "ЕНЕРГИЯ" Пловдив

Мнениеот plovdivram » 10 май 2010 17:29

botev_1912
Въпросът е защо след като тогавашните съвременници са решили, че след като двата отбора се събират то ще остане
историята и успехите на ЖСК, а сига вие - техните внуци искате да отмените това тяхно решение?

Ако знаеш как ме зарадва с този си ВЪПРОС?! :mrgreen: Просто си нямаш и най-малко представа колко можем да изпишем затова!!! Дай сега да подредим нещата:

..защо след като тогавашните съвременници са решили, че след като двата отбора се събират то ще остане
историята и успехите на ЖСК

1/КЪДЕ е записано, че ще остане историята и успехите на ЖСК?!!
2/ КОИ СА ТЕЗИ, които са го РЕШИЛИ това?!

сига вие - техните внуци искате да отмените това тяхно решение

Ами аз мога да ти и ДОКАЖА, че и ТЕ и ТЕХНИТЕ /незнам... :mrgreen: може да говорим за различни хора/ внуци са се борили за нещо съвсем друго!!! Даже от есента на 1986-та са си ДОКУМЕНТИРАЛИ всяка среща!!! Е!!! За съжаление съм бил малко-малък за да ги "МАНИПУЛИРАМ", ама явно все пак някак съм успявал!!! :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 10 май 2010 17:34

plovdivram написа:botev_1912
Въпросът е защо след като тогавашните съвременници са решили, че след като двата отбора се събират то ще остане
историята и успехите на ЖСК, а сига вие - техните внуци искате да отмените това тяхно решение?

Ако знаеш как ме зарадва с този си ВЪПРОС?! :mrgreen: Просто си нямаш и най-малко представа колко можем да изпишем затова!!! Дай сега да подредим нещата:

..защо след като тогавашните съвременници са решили, че след като двата отбора се събират то ще остане
историята и успехите на ЖСК

Ами аз мога да ти и ДОКАЖА, че и ТЕ и ТЕХНИТЕ /незнам... :mrgreen: може да говорим за различни хора/ внуци са се борили за нещо съвсем друго!!! Даже от есента на 1986-та са си ДОКУМЕНТИРАЛИ всяка среща!!! Е!!! За съжаление съм бил малко-малък за да ги "МАНИПУЛИРАМ", ама явно все пак някак съм успявал!!! :mrgreen:

И документи пак нема - така май ще си лалджиистваме цял ден!

Сега ако си тръгна от Вашия форум както най учтиво ме покани Айриш Саут - пак ще има как сте ни затапвали и не сме отговаряли на въпросите Ви.

Почнахте като онзи нашичкия убавец Ботев форевър - сипете някакви твърдения, без да ги подкрепите с никакви доказателства!
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 10 май 2010 17:38

botev_1912

За кое искаш ДОКУМЕНТИ бе майна?! :mrgreen:
Та нали ти ТВЪРДЕШЕ, че
Въпросът е защо след като тогавашните съвременници са решили, че след като двата отбора се събират то ще остане историята и успехите на ЖСК, а сига вие - техните внуци искате да отмените това тяхно решение?
... Ако правилно разбирам ТИ СИ този, който трябва да ЗАЩИТИ ТВЪРДЕНИЯТА СИ?! Да разбирам ли, че искаш АЗ да ти дам ДОКУМЕНТИ, за да ЗАЩИТИШ собствените си ТВЪРДЕНИЯ?!! :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 10 май 2010 17:42

plovdivram написа:botev_1912

За кое искаш ДОКУМЕНТИ бе майна?! :mrgreen:
Та нали ти ТВЪРДЕШЕ, че
Въпросът е защо след като тогавашните съвременници са решили, че след като двата отбора се събират то ще остане историята и успехите на ЖСК, а сига вие - техните внуци искате да отмените това тяхно решение?
... Ако правилно разбирам ТИ СИ този, който трябва да ЗАЩИТИ ТВЪРДЕНИЯТА СИ?! Да разбирам ли, че искаш АЗ да ти дам ДОКУМЕНТИ, за да ЗАЩИТИШ собствените си ТВЪРДЕНИЯ?!! :mrgreen:

Ами 100% от хората които се интересуват от футбол приемат това за факт!
Само Вие Локомотивците твърдите обратното!

Пак ще кажа, че аз няма какво да Ви доказвам - Вие сте тези които трябва да доказвате на нас вашите твърдения!
100
покривни прозорци

Botev fur immer

Мнениеот Botev fur immer » 10 май 2010 17:49

botev_1912 гледам,че ме намесваш!Води си полемиката с Рама и после заповядай при мен да видим за кои твърдения става въпрос.И без това гледам,че ти е трудно...

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 10 май 2010 17:51

И кои са нещата, които 100% от хората приемат за ФАКТ?!! Дай да видим... От мен искаш да ДОКУМЕНТИРАМ всяка моя дума :mrgreen: ... а ти ЕЛЕМЕНТАРЕН АРГУМЕНТ не искаш да ПРИЛОЖИШ!!! Дай да видим за какво ТОЧНО ГОВОРИШ?!

Пак ще кажа, че аз няма какво да Ви доказвам - Вие сте тези които трябва да доказвате на нас вашите твърдения!

Първо... МАЙ СЕ ВЗЕ МНОГО НА СЕРИОЗНО :mrgreen: ... 'щото ние няма какво да доказваме на вас ако имаш предвид "ботевистите"... още по-малко пъ' на някакви АНОНИМНИ хора :mrgreen: !!!
Второ... Ние когато ТВЪРДИМ нещо си се АРГУМЕНТИРАМЕ и ОБЯВЯВАМЕ ИЗТОЧНИЦИТЕ СИ!!! Всеки сам може да се УБЕДИ!!!

Какво правите вие... Идвате... и ВМЕСТО ДА КОМЕНТИРАТЕ ПРИЛОЖЕНИТЕ МАТЕРИАЛИ... се започва с едни "ТВЪРДЕНИЯ", които "ВИСЯТ ВЪВ ВЪЗДУХА", защото упорито отказвате да се АРГУМЕНТИРАТЕ!!!
Изображение

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 10 май 2010 17:56

plovdivram написа:

И кои са нещата, които 100% от хората приемат за ФАКТ?!! Дай да видим... От мен искаш да ДОКУМЕНТИРАМ всяка моя дума :mrgreen: ... а ти ЕЛЕМЕНТАРЕН АРГУМЕНТ не искаш да ПРИЛОЖИШ!!! Дай да видим за какво ТОЧНО ГОВОРИШ?!

Първо... МАЙ СЕ ВЗЕ МНОГО НА СЕРИОЗНО :mrgreen: ... 'щото ние няма какво да доказваме на вас ако имаш предвид "ботевистите"... още по-малко пъ' на някакви АНОНИМНИ хора :mrgreen: !!!
Второ... Ние когато ТВЪРДИМ нещо си се АРГУМЕНТИРАМЕ и ОБЯВЯВАМЕ ИЗТОЧНИЦИТЕ СИ!!! Всеки сам може да се УБЕДИ!!!

Какво правите ви... Идвате... и ВМЕСТО ДА КОМЕНТИРАТЕ ПРИЛОЖЕНИТЕ МАТЕРИАЛИ... се започва с едни "ТВЪРДЕНИЯ", които "ВИСЯТ ВЪВ ВЪЗДУХА", защото упорито отказвате да се АРГУМЕНТИРАТЕ!!!

:) отвори една тема в която да няма лаладжиистване, а смо документални доказателства!

А откога "те хората доста по големи от мен са го казали" и "бил съм доста малкък за да манипулирам" е доказателство?

Да не кажеш сега пак че си си хвърлил въпросите и ние сме се скрили? Защото просто ти нищо не вадиш за да ми докажеш!
То и аз така мога да ти изкарам хора които ще твърдят че сме наследници на Спартак Пловдив - след 20 години няма да можеш да ме обориш!
100
покривни прозорци

Botev fur immer

Мнениеот Botev fur immer » 10 май 2010 18:02

Рам я си погледни "доказателствата" ако обичаш!!!Има ли сред тях Един докумет поне?С извадки от вестници да сме осъдили половин България спортклубовецо.

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 10 май 2010 18:06

botev_1912
:) отвори една тема в която да няма лаладжиистване, а смо документални доказателства!

А откога "те хората доста по големи от мен са го казали" и "бил съм доста малкък за да манипулирам" е доказателство?

Да не кажеш сега пак че си си хвърлил въпросите и ние сме се скрили? Защото просто ти нищо не вадиш за да ми докажеш!
То и аз така мога да ти изкарам хора които ще твърдят че сме наследници на Спартак Пловдив - след 20 години няма да можеш да ме обориш!

Я си прочети поста внимателно и виж какви си ги наговорил?! :mrgreen:
Пак ще постна "ТВЪРДЕНИЕТО" ти, което е следното:
Botev_1912

Сега искам да ПОЯСНИШ за всички нас КАКВО ТОЧНО ИСКАШ ДА КАЖЕШ или по-точно:

...а колкото до това:
Botev_1912

и отговора ми:
Ами аз мога да ти и ДОКАЖА, че и ТЕ и ТЕХНИТЕ /незнам... може да говорим за различни хора/ внуци са се борили за нещо съвсем друго!!! Даже от есента на 1986-та са си ДОКУМЕНТИРАЛИ всяка среща!!! Е!!! За съжаление съм бил малко-малък за да ги "МАНИПУЛИРАМ", ама явно все пак някак съм успявал!!!

Не бери грижа.... :mrgreen: Дай ти чуем АРГУМЕНТИТЕ... И ще се убедиш дали нямам какво да кажа!!! Сега обаче да не ИЗЧЕЗНЕШ като Изгревиста!!! :mrgreen:
Изображение

Botev fur immer

Мнениеот Botev fur immer » 10 май 2010 18:09

Botev fur immer написа:Рам я си погледни "доказателствата" ако обичаш!!!Има ли сред тях Един докумет поне?С извадки от вестници да сме осъдили половин България спортклубовецо.

Върни се в “Локо Пловдив”