botev_1912
:) отвори една тема в която да няма лаладжиистване, а смо документални доказателства!
А откога "те хората доста по големи от мен са го казали" и "бил съм доста малкък за да манипулирам" е доказателство?
Да не кажеш сега пак че си си хвърлил въпросите и ние сме се скрили? Защото просто ти нищо не вадиш за да ми докажеш!
То и аз така мога да ти изкарам хора които ще твърдят че сме наследници на Спартак Пловдив - след 20 години няма да можеш да ме обориш!
Я си прочети поста внимателно и виж какви си ги наговорил?!
Пак ще постна "ТВЪРДЕНИЕТО" ти, което е следното:
Botev_1912
Въпросът е защо след като тогавашните съвременници са решили, че след като двата отбора се събират то ще остане историята и успехите на ЖСК, а сига вие - техните внуци искате да отмените това тяхно решение?
Сега искам да ПОЯСНИШ за всички нас КАКВО ТОЧНО ИСКАШ ДА КАЖЕШ или по-точно:
1/КЪДЕ е записано, че ще остане историята и успехите на ЖСК?!!
2/ КОИ СА ТЕЗИ, които са го РЕШИЛИ това?!
...а колкото до това:
Botev_1912
сига вие - техните внуци искате да отмените това тяхно решение
и отговора ми:
Ами аз мога да ти и ДОКАЖА, че и ТЕ и ТЕХНИТЕ /незнам... може да говорим за различни хора/ внуци са се борили за нещо съвсем друго!!! Даже от есента на 1986-та са си ДОКУМЕНТИРАЛИ всяка среща!!! Е!!! За съжаление съм бил малко-малък за да ги "МАНИПУЛИРАМ", ама явно все пак някак съм успявал!!!
Не бери грижа....

Дай ти чуем АРГУМЕНТИТЕ... И ще се убедиш дали нямам какво да кажа!!! Сега обаче да не ИЗЧЕЗНЕШ като Изгревиста!!!