ШАНСОВЕТЕ НА ЛОКО ПЛОВДИВ ДА ОСТАНЕ В "А" група?

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Jeff Ament
Контакти:

Re: ШАНСОВЕТЕ НА ЛОКО ПЛОВДИВ ДА ОСТАНЕ В "А" група?

Мнениеот Jeff Ament » 27 апр 2010 17:42

drughi написа:
Jeff Ament написа:
drughi написа:

Хахахахах..... КОИ "вас" ?????? Кои сте вие ???? За какво се борите ???? В коя група играете ???? Кои ви са играчите ????? Кой ви е президента ????? Ако говориш за Ботев Криводол те са в друга група...пак си се объркал. А, ако говориш за новосъздадения Ботев 2010 първо влезте от зоните във В, после в Б и тогава може...Абе откакто останахте без отбор, наистина сте се побъркали. :mrgreen:

Предполагам,че си чел какво става с Ботев.Чети по-точно информациите-няма Ботев 2010.Все пак искам дерби в А група. ;)

Какво да чета бе човек ??? Това което става, става само във вашите глави и по форумите. Не ми говори, че това са сериозни неща....нов отбор не се прави за ден два или седмица две. Пак ви лъжат яко, но като ви знам акъла е нормално да се вържете на тези неща. Как ще няма Ботев 2010, като стария Ботев си съществува...Само не си измисляйте пак митове и легенди, както цял живот сте го правили. Всички знаят истината, която на вас не ви харесва....Ботев 1912 умря завинаги !!!

Да не ви развалям темата.Запознай се по-добре с нещата около Ботев.Ако не искаш е твой проблем.
12 март 1912 г.

Изображение

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 27 апр 2010 17:43

Flash1912 написа:Ау, как обичам да ми говорят наизуууст. Ние сме Ботев Пловдив. Всичко ще ви стане ясно съвсем скоро. Много по-удобно е за нас, че в момента всички си мислите "теее жълтити си правят нещо ама нищо няма да излезе". Само, че тоя път не сте познали. Много скоро ще ви болят главите поне една седмица, защото мечтата ви ще бъде разбита на пух и прах, "жълтити" отново ще ви тровят ежедневието. Радвайте се докато можете. Защото от там, откъдето се връщаме, ще ви се наложи на всички да ходите. И който е минал първи през чистилището, ще се смее последен.

Може да сме без отбор, но не сме без идея и без гащи като вас.

А това за Спартак и Брестник го приемам с насмешка, само дете вярва в такива глупости.

хахахаха дете вика хахахахах
наизуст кой говори :lol: -еми провери по форумите това което си написал, ГО ПОВТАРЯТЕ ОТ ДВЕ ГОДИНИ :lol:
Как ще ни болят главите,как ще се завърнете по-силни,как Христолов е минало,как.....абе има много как :lol: само с ЗАКАНИТЕ СИ ОСТАНАХТЕ :lol: И наизустените фрази :lol:
Я КАК така стана-Отлагат регистрацията на ПФК Ботев (Пловдив) Как бе майна :lol:
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
Flash1912
Контакти:

Мнениеот Flash1912 » 27 апр 2010 17:44

Говорете си за Ботев 2010. Говорете ако искате за Ботев 2050. Само, че при нас нещата се направиха от кадърни хора, използвайки вратички и пропуски на бат Мити. А не както при вас 2001 да се заличават дружества, да се сливат и пререгистрират. Докато вашата "процедура" може да е обект на ебавки, при нас всичко е изпипано, СНЦ-то е абсолютен правоприемник на Ботев, основан 1912та и няма как това да бъде атакувано.

Да не говорим, че дори и да бяхме регистрирали нов клуб, това пак щеше да си е нашият Ботев, Ботев на феновете, не на Коко, не на Жоро, не на Мити. И сега СНЦ-то ще се управлява с гласовете на феновете, по европейски пример. Докато вие сте просто поредната фирмичка на Коко за стабилни доходи с интересни резултати.

drughi, надявам се да се правиш на ударен, защото иначе ще трябва да се моля и за теб всяка вечер. Ако наистина ги мислиш тези неща, се притеснявам за психичното ти здраве. Кой ни лъже ? Това се прави от феновете и от хора, ангажирани с жълто-черната идея, себе си ли да лъжем ? Отбор не се правел за ден два или седмица две, ами вие като събрахте шкартото на А група, за колко време скалъпихте "глутницата кучки" ? Дайте ми пари и до седмица ще ви направя отбор за 7-10 място, в България нещата са адски лесни. Старият Ботев съществуваше и преди, а АД-то оперираше чрез него. Вместо МИти да го закрие и да оперира чрез АД-то, той не го е направил. Затова сега той си има АД, което обаче вече няма как да оперира чрез СНЦ-то и той просто си получава кухо дружество с дългове, have fun.

Забелязвам и как си противоречиш сам... "старият Ботев си съществува" , "Ботев 1912 умря завинаги" ? Я ПАК ?! :lol: :shock: :) :lol: :shock: :roll: :?

Това за отлагането е пълна смехория, Барека му показаха средния пръст и почна да плюе.

Потребителски аватар
Ki Cho
Контакти:

Мнениеот Ki Cho » 27 апр 2010 17:46

drughi написа:Какво да чета бе човек ??? Това което става, става само във вашите глави и по форумите. Не ми говори, че това са сериозни неща....нов отбор не се прави за ден два или седмица две. Пак ви лъжат яко, но като ви знам акъла е нормално да се вържете на тези неща. Как ще няма Ботев 2010, като стария Ботев си съществува...Само не си измисляйте пак митове и легенди, както цял живот сте го правили. Всички знаят истината, която на вас не ви харесва....Ботев 1912 умря завинаги !!!

Това, че си изкарвате яда на нас не прави точките, които са ви нужни по-малко. Успокой се, остави Ботев на мира и мисли как да се спасите вие. Нали сте "Любимците" на Пловдив, догодина само вие ще представяте града в А група. Нас ни остави. Като сме толкова загубени, защо въртяхге, сукахте и пак до нас опряхте. За нас има кой да мисли.
А дали е умрял ... Остави на мира кухите фенски приказки. Ако тръгнем в тази посока ... знаеш резултата. Кюстендил, 1936 и т.н.
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Мнениеот drughi » 27 апр 2010 17:53

Аз само се чудя кой, в на кои форума е влезнал...още малко ще кажат жълтите приятелки, че сме в техния форум...това е нещо като, както само те си повтарят, че нямало нов Ботев :lol: :lol: :lol: Ей големи сте майтапчии, добре че си вярвате...айде сега коментирайте ако искате шансовете ни за оставане, а не ни занимвайте с нещо което не съществува. :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 27 апр 2010 17:55

Сливен бие в Мездра ( не вярвах че някога ще го кажа) Ние взимаме точка от Литекс палим по една свещ и чакаме края на първенството!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
Flash1912
Контакти:

Мнениеот Flash1912 » 27 апр 2010 18:04

drughi написа:Аз само се чудя кой, в на кои форума е влезнал...още малко ще кажат жълтите приятелки, че сме в техния форум...това е нещо като, както само те си повтарят, че нямало нов Ботев :lol: :lol: :lol: Ей големи сте майтапчии, добре че си вярвате...айде сега коментирайте ако искате шансовете ни за оставане, а не ни занимвайте с нещо което не съществува. :mrgreen:

Влезнах да пиша, веднага след като ни споменахте и след като беше спомената откровената глупост за "играем адски честно ЗА СЪЖАЛЕНИЕ" :)

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Мнениеот drughi » 27 апр 2010 18:12

Flash1912 написа:
drughi написа:Аз само се чудя кой, в на кои форума е влезнал...още малко ще кажат жълтите приятелки, че сме в техния форум...това е нещо като, както само те си повтарят, че нямало нов Ботев :lol: :lol: :lol: Ей големи сте майтапчии, добре че си вярвате...айде сега коментирайте ако искате шансовете ни за оставане, а не ни занимвайте с нещо което не съществува. :mrgreen:

Влезнах да пиша, веднага след като ни споменахте и след като беше спомената откровената глупост за "играем адски честно ЗА СЪЖАЛЕНИЕ" :)

Ами, така е, истината боли. Само че, ние като влезем във вашите теми и някой напише нещо, веднага ще бъде изтрит. Прави ми впечетление, че вие чуждо мнение не търпите, може и да е правилно, но вие си знаете само ващо ??? Мисля, че тази ваша глупава и безпочвена увереност ви изяде главата и затова сега сте без отбор...Но има една приказка Кой каквото си направи,НИКОЙ ДРУГ НЕ МОЖЕ ДА МУ ГО НАПРАВИ или Господ си знае работата. Вие сте заслужили да останете без отбор, а ние да се борим за спасение от изпадане....нали това са реалностите СЕГА !
Последна промяна от drughi на 27 апр 2010 18:16, променено общо 2 пъти.
Изображение

Потребителски аватар
Tomislav_Fan
Контакти:

Мнениеот Tomislav_Fan » 27 апр 2010 18:13

Според мен тази тема е излишна...поради простата причина, че е пълен абсурд Локо Пд да изпаднат...

изпадащите са Ботев, Своге и Локо Мз...какво толкова се джафкате...

Потребителски аватар
Flash1912
Контакти:

Мнениеот Flash1912 » 27 апр 2010 18:14

drughi написа:
Flash1912 написа:

Ами, така е, истината боли. Само че, ние като влезем във вашите теми и някой напише нещо, веднага ще бъде изтрит. Прави ми впечетление, че вие чуждо мнение не тъприте, може и да е правилно, но вие си знаете само ващо ??? Мисля, че тази ваша глупава и безпочвена увереност ви изяде главата и затова сега сте без отбор...Но има една приказака Кой каквото си направи,НИКОЙ ДРУГ НЕ МОЖЕ ДА МУ ГО НАПРАВИ или Господ си знае работата. Вие сте заслужили да останете без отбор, а ние да се борим за спасение от изпадане....нали това са реалностите СЕГА !

Не че ви се мазня, ама ако се гледаше как разсъждават истинските фенове, ние и вие трябва да се борим за титлата. Затова не вярвам Господ да си знае работата, когато става дума за футбол.

Върни се в “Локо Пловдив”