ЧЕРНО МОРЕ - ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ЧЕРНО МОРЕ - ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ
0:0 или 1:0 за тях, просто имат много добър вратар, който изважда всичко 

ЛОКОМОТИВ 1926 ПЛОВДИВ
- plamen etov
- Контакти:
Търда 2
2-1 за адашите
2-1 за адашите
ЛОКО Е В МОЕТО СЪРЦЕ КОТКОВ И НАЧКО ВОДЯТ КЪМ ПОБЕДИ САМО ЛОКО!!!:drunk: :bg:
модератор Локо Сф.
модератор Локо Сф.
T.Henry14 написа:0:0 или 1:0 за тях, просто имат много добър вратар, който изважда всичко
как така 1:0 за тях ти добре ли си, е да за Пиргов си прав но всеки вратар прави неспасяеми грешки
САМО ЦСКА!!!! Само Реал Мадрид, Байерн, Манчестър Юнайтед, и Голдън Стейт Уориърс
100%ва подкрепа за Димитър Бербатов и Голдън Стейт Уориърс
100%ва подкрепа за Димитър Бербатов и Голдън Стейт Уориърс
Искам ако може да видите статистика от мачовете между Локо Плд и черно море искам да видите черно море от коя година са в елита и да видите колко мача са зели на лаута и дали имат Х ...Относно другото нещо Черно море не са кои знае какво страшилище в слабите сезони са ни били с 2-1 1-0 0-0 и ние сме ги били ! Докато отбора на морето няма точка на Лаута от както е вьв елита ..ИМА доста голяма загуба макар с децата 8-1 и мисля чее им е наи голямата в историята мисля че ако тереньт е добьр мисля че сега ако не земим нещо от този мач няма кога предвид проблемите им !
Победа за Локомотив.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
- ЧерноМореВарна
- Контакти:
Нямаме проблеми, на Тича мачкаме.Xapu1936 написа: мисля че сега ако не земим нещо от този мач няма кога предвид проблемите им !
За Локо Пловдив родих се аз,за теб тупти сърцето ми и докато то не спре,за миг неще те предадем 

Как е теренът на стадион "Тича",започва ли да изсъхва? (върпосът ми е насочен към варненци).Надявам се,че теренът ще бъде добър за провеждането на срещата.Очаквам доста черно-бели привърженици да се стекат във Варненско!Троен мач,морето е добър отбор,но нерядко показва и несигурност.Смятам,че мотивацията на нашите футболисти е върхова,селекцията ни е качествена,Шенсой ще ги надъха допълнително.Прогноза Х2
Черно море заедно с Берое са единствените отбори които уважавам в БГ,освен моя любим разбира се.
Надявам се да стане здрав и оспорван мач и нека победи по-добрия макар аз да мисля,че този мач е твърд хикс.

"Футболистите на Локомотив Пловдив също както "Смърфовете" са еднакви на терена и точно като "Смърфовете" - накрая винаги печелят!"
Атанас Драмов
Атанас Драмов