Котев: Целта ми е да победим ЦСКА с разлика

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
hlucho
Контакти:

Re: Котев: Целта ми е да победим ЦСКА с разлика

Мнениеот hlucho » 21 фев 2010 19:13

Котьо пак се е объркал! Тоя дето няма и полвин сезон като хората, ся щял да бие! Смех в залата! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!

ivakoro
Контакти:

Мнениеот ivakoro » 21 фев 2010 19:13

мечтите са безплатни :)
...а ние сме ЦСКА,ЦСКА,ЦСКА

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 21 фев 2010 19:18

Пожелавам на Локото успех в този мач.Дано Котьо и Тъча им вкарат голове,та да го видим Андоне тогава :lol:
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
Roger_Federer
Контакти:

Мнениеот Roger_Federer » 21 фев 2010 19:24

Забелязвам наплив от мучащи индивиди от сектор Б,много поздрави драги левскари и Путко Мафани!
Относно Котев,не му се сърдете,като е нисък капацитет момчето,играеше добре,после зле,махнахме го,няма лошо,но беше в ЦСКА и не смятам да го нападам.Какво остава за Данчо,който даде много от себе си!

Потребителски аватар
moonlight
Контакти:

Мнениеот moonlight » 21 фев 2010 19:31

growlingdog написа:
ЦСКА-83 написа:
какво ми е на подписа че така се смееш, и защо караш дргите да го видят а

1.Пишеш се от ЦСКА
2.Сваляш се на локото(пожелаваш им да ни бият)
3.Имаш некви наклонности към тоя смешник Котю
Всъщност кво си ти?

Като добавим че в фен на Милан,Челси,Реал Мадрит,МЮ и най големия отбор на света ЛА Галакси :lol:

[offtopic]Ако бяхте погледнали профила й, нямаше да задавете тъпи въпроси ;) Момичето си е в Сащ, нормално да има любим отбор там.Пожела на Локото да Ви бият, заради неблагодарните Ви фенове,а за "Котю" си е лично нейн избор![/offtopic]
Иначе по темата. Каквото и да говори Кирил Котев, ще им бъде доста трудно. Не му прави чест, че плюе по отбора, в който доскоро е бил! Всяка една загуба с резултат по-малък от 0:3 ще е успех за Локомотив, с оглед на моментното състояние на двата отбора ;)

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 21 фев 2010 19:53

Котев има цел. Какво лошо има в това? Защо да не иска победа над абревиатурата?
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
emarkon
Контакти:

Мнениеот emarkon » 21 фев 2010 19:59

DrAvalanche написа:Котев има цел. Какво лошо има в това? Защо да не иска победа над абревиатурата?

същата абревиатура септември ви е.а,след месец пак ще ви е.е и накрая отличията ще вземе ;) а вие евро грандове се борете за европа със локото и черноморец

Потребителски аватар
Club Foot
Контакти:

Мнениеот Club Foot » 21 фев 2010 20:02

Всеки, носил червената е достоен за уважение щом се е раздавал със сърце и игра на терена ! Въпросните футболисти не заслужават такова отношение от някои от тук присъстващите съфорумници. Съжелявам, че играчи като Манчев, Котев, Тодоров и Бранеков ни напуснаха, а такива като Руи Мигел и Николай Манчев са в отбора ..
Те се гордеят с 3 резултата от мачовете им с нас, тъй като сме съпътствани от слава през целият ни живот ..

Ние на този стадион сме родени,
и на този стадион ще умрем,
и дори и небето да падне
няма да ви предадем.

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Мнениеот Jorkorazporko » 21 фев 2010 20:02

Много мучене днеска, явно не са доволни от контолата вчера! Разбирам уважаемите потенциални жертви на луда кравъ, липсата на всякаква надежда в отбора на доносниците им смразява копитата :!: :evil:

п.с. извинявам се за заядвливия тон, ама на такива провокации така!!! Ако модераторите предприемат някакви мерки, нека бъдат взети предвид провокациите :!: :!: :!:

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 21 фев 2010 20:03

emarkon написа:
DrAvalanche написа:Котев има цел. Какво лошо има в това? Защо да не иска победа над абревиатурата?

същата абревиатура септември ви е.а,след месец пак ще ви е.е и накрая отличията ще вземе ;) а вие евро грандове се борете за европа със локото и черноморец

Нямам навик да правя секс с абревиатури. А пилците ще се броят май месец, ще поживеем и ще видим.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Върни се в “Локо Пловдив”