deepblue1963
Посещаемост и "симпатизиране" не е едно и също и ти го знаеш много добре,ама се правиш на луд.Ето аз съм от Левски,но не съм от София и не мога да ходя на мачовете.Това какво значи?Тези цифрички,дето си ги праснал в "поста" си какво означават-нищо.С това не твърдя,че проучването е представително.Просто ти казвам ,че пишеш глупости.
Не съм много убеден, че да търсиш РЕАЛЕН ПОКАЗАТЕЛ на чиято база да правиш един вид проверка на дадено проучване, може да се нарече "говорене на глупости"... Пример... какво би си помислил, ако да речем някоя агенция за предварително прочуване на гласовете по време на предизборна кампания даде "мащабно" проучване, че дадена партия ще има 35% от гласовете на избирателите, а реално на изборите тази същата не успее да събере дори "прага" за да влезе в Парламента?! Какво ще значи тогава, че според "мащабното проучване" на тази пария "симпатизирали" стотици-хиляди?!! Това някой реално може ли да каже дали е така?!! Т.е. тези "стотици-хиляди" след като не са се появили РЕАЛНО какво да мислим за тази агенция?!... Не е ли логично тогава тази агенция или ЦЕЛЕНАСОЧЕНО да е представила НЕРЕАЛНИ ДАННИ или просто МЕТОДИТЕ, които използва да НЕ СА ПОДХОДЯЩИ!!!
По принцип СЕРИОЗНИТЕ проучвания се правят на база някаква ПРЕДСТАВИТЕЛНА ИЗВАДКА, а не в ИНТЕРНЕТ, където ЕДИН човек, ПАК КАЗВАМ, може да генерира по всевъзможни начини ДЕСЕТКИ гласове... което прави ещата НЕСЕРИОЗНИ!!!!
Ето това се има предвид!!!!