БОТЕВ ПД - ЛОКО ПД

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Кой ще победи?

Анкетата завърши на 31 окт 2009 21:05

1
50
46%
Х
11
10%
2
48
44%

Общо гласове: 109

staria
Контакти:

Re: БОТЕВ ПД - ЛОКО ПД

Мнениеот staria » 25 окт 2009 13:47

birabecks написа:
zapryan написа:Мног рядко пиша в този форум дори бих казал че само веднъж зададох тема и си спомням че беше песимистична.На 30 години съм и израснах като фен на отбора в години в които това дерби беше с ясен резултат (само не бе ясно с колко за Ботев).Сега когато е ясно че пак някои ни го "слага" ИТАЛИАНЦИ или ХРИСТОЛОFF говорим за това как ще завърши мач .Мога да кажа само че ,МОЖЕ ЛИ НЯКОЙ ЛОКОМОТИВЕЦ ДА МИ КАЖЕ КОГА ОТБОРЧЕТО МУ НИ Е ПОБЕЖДАВАЛО И СЕ Е ПРАВИЛО НА ВЕЛИКО ПРЕДИ ЕРАТА ХРИСТОЛОFF).

:lol: :lol: :lol: Това е най-добрия виц напоследък! Запряне,Запряне...да не си бил в будна кома бе,майна ? Как си израстнал до 30 години ?! Че ти си чудо на медицината бе, пич!Май си бил в друго измерение... "Отборчето" ми са ви млатили доста преди "ерата Христолов" и то немалко.И понеже не съм перушан,хвърчащ нависоко,ще кажа ,че и вие сте ни били - това е.Има си статистика,виж,прочети и тогава пиши.Не ставай смешен.

Бира, има един проблем: не може да чете. Говори наизуст и повтаря какво са му казали "капацитетите" в ТКЗСто.

Потребителски аватар
ktulu:

Мнениеот ktulu: » 25 окт 2009 14:36

Друго си е да се изкаже бдж-то, нали?
///// Gialloneri /////

Потребителски аватар
lokofan
Контакти:

Мнениеот lokofan » 25 окт 2009 14:57

Абе локомотивци що не сме реалисти.....кой да вкара гол за нашите??? Ние май страдаме от синдрома на Луефски....играем добре ама....гол няма....и след тоя резил срещу Сливен...просто незнам. Дай Боже да победим!!!

Потребителски аватар
whitesnake
Контакти:

Мнениеот whitesnake » 25 окт 2009 15:01

ktulu: написа:Друго си е да се изкаже бдж-то, нали?

Ама изкажете се и вие от АПК-то.Само че,без легенди за величие и непобедимост,ако може.
пп.За по-младите,които не знаят какво е АПК,пояснявам - Аграрно-промишлен комплекс.По времето на социализЪма имаше АПК във всяко село.И да допълня - "комплекс" в случая не идва от "комплексиран" ;)
Най-старият футболен клуб в България е:
Славия Сф -1913г
Черно море -1913г
Доростол-1902г

Потребителски аватар
ktulu:

Мнениеот ktulu: » 25 окт 2009 15:15

whitesnake написа:
ktulu: написа:Друго си е да се изкаже бдж-то, нали?

Ама изкажете се и вие от АПК-то.Само че,без легенди за величие и непобедимост,ако може.
пп.За по-младите,които не знаят какво е АПК,пояснявам - Аграрно-промишлен комплекс.По времето на социализЪма имаше АПК във всяко село.И да допълня - "комплекс" в случая не идва от "комплексиран" ;)

Преди да говориш за "комплекси" си погледно аватарчето! Явно има друг отбор, освен твоя, който заема доста сериозно място в съзнанието и мислите ти :mrgreen: По въпроса за "комплексарщината" - толкова ;)

Също виждам, че сте отлично запознати със структурите на селскостопанските организации. Сериозният опит в тази сфера си казва думата :lol: И в тая и други теми гледам доста от вас били по чужбина. Ягоди сигурно берете нещо... :lol: Не е лесно да си фен на превозно средство :roll:
///// Gialloneri /////

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Мнениеот drughi » 25 окт 2009 15:44

Гледам в тяхния форум, пак почнаха с историите " този мач не е най-важен за нас...." ала-бала !!! Първо ми звучи като предварително оправдание ако отборът падне, и второ - на кой мач Ботев събира най-много публика на своя стадион??? Жълти к**ви, много добре знаем , че точно този мач чакате с най-голямо нетърпение!!!
Прогнозата ми е 0:3 за отбора на Пловдив. Това ще бъде поредната гавра над жълтото тимче, този път със социално слаби играчи от Италия.
САМО ЛОКО ПЛОВДИВ !!!
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
whitesnake
Контакти:

Мнениеот whitesnake » 25 окт 2009 15:49

ktulu: написа:
Преди да говориш за "комплекси" си погледно аватарчето! Явно има друг отбор, освен твоя, който заема доста сериозно място в съзнанието и мислите ти :mrgreen: По въпроса за "комплексарщината" - толкова ;)

Също виждам, че сте отлично запознати със структурите на селскостопанските организации. Сериозният опит в тази сфера си казва думата :lol: И в тая и други теми гледам доста от вас били по чужбина. Ягоди сигурно берете нещо... :lol: Не е лесно да си фен на превозно средство :roll:

Живо се интересуваш от БДЖ-то. :lol: И ти си много добре осведомен,което означава ,че и в твоите мисли има още един отбор.Още повече,си един от малкото италианци,присъстващи редовно тук.Е,поне не си като някои други твои съмишленици,които твърдят,че тръпката им била "мачовете с Левски"." Сериозния опит в тази сфера" го имаме,защото от доста време сте ни съперници :lol: Кой къде работи и какво - това е друга тема,всеки се оправя,както може. Ти може би си преуспяващ бизнесмен :roll: "Фен на превозно средство"...само вие "Ботев" и "Левски" парадирате с имената на отборите си,макар и много добре да ви е ясно,че нито вашия отбор,нито синия имат нещо общо с Христо Ботев и Васил Кунчев-Левски.За комплексите съм уточнил,че не става въпрос за "комплексиране".Аватара ми ,мисля,че е актуален,все още.Ако паднем от вас,ще го сменя.Обещавам.
Най-старият футболен клуб в България е:
Славия Сф -1913г
Черно море -1913г
Доростол-1902г

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 25 окт 2009 18:25

Този мач ще е важен и за двата отбора.Независимо кой какво казва.Ако не бием,се засилваме към дъното.При положение,че италианците останат в Ботев,ще имат нужда от тези 3 точки,иначе и те са пътници.Така че ...работата е много "завързана".Не че миналата година положението беше по-различно.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
koki950
Контакти:

Поздрав за дербито

Мнениеот koki950 » 25 окт 2009 20:28

http://cdn.makeagif.com/media/12-03-2014/5vg9WV.gif
ПО-ДРЕВНИ ОТ РИМ,ПО-ГОЛEМИ ОТ ВСИЧКИ В БЪЛГАРИЯ-ТОВА Е ПЛОВДИВ,ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ!!!

Потребителски аватар
Sunway
Контакти:

Мнениеот Sunway » 25 окт 2009 20:37

Модератор ЛокоПД написа:Този мач ще е важен и за двата отбора.Независимо кой какво казва.Ако не бием,се засилваме към дъното.При положение,че италианците останат в Ботев,ще имат нужда от тези 3 точки,иначе и те са пътници.Така че ...работата е много "завързана".Не че миналата година положението беше по-различно.

Напротив аз мисля, че грешиш относно миналата година.Нещата бяха съвсем различни.Имаше други "футболисти", които играеха за Ботев, селяка беше на 100% в отбора и въобще нещата бяха доста предизвестени.Пък и вие направихте силен 2-ри полусезон.Сега нещата са доста различни, но нагласата ни за мача, зависи от развитието около сделката основно.Определено сега мисля, че с новите играчи ще е по-непредсказуемо дербито.Това е.Няма сравнение на ситуацията от миналата година и сега.Разликата е огромна.И аз бях миналага година по-млад ама сега не съм :lol:
What about my broken heart
What about my broken dreams
What about the things you said
Does it matter
What about the end of this

"Coz the Best Things in Life Are FREE"

Върни се в “Локо Пловдив”