На 31.10. ботевистите ще бойкотират ли дербито на Пловдив?

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

staria
Контакти:

Re: На 31.10. ботевистите ще бойкотират ли дербито на Пловдив?

Мнениеот staria » 19 окт 2009 17:38

botev forever написа:
staria написа:
hetfield написа:Два месеца нямахте тема във форума,някой пуфер се месеше отвреме навреме в нашите теми...и сега взехте едни 3 точки (и за малко от 3:0 да ви направят обрат) и ви порасна работата и взехте глупости да пишете.Ами що не си гледате вашата госпожа Христолова ами пак с нас се захванахте?Ех,непоправима слабост сме ви ей пуферчета

Естествено че сте ни слабост, толкова "морални победители" като вас другаде няма. А това че нямаме малоумни теми като вашите(много говорите и нищо не казвате - типични папагали) е благодарение на нашия модератор, който трие малоумници като теб, за което му благодаря. На вас целта ви е да пишете мнения, независимо дали имат смисъл или не. Ще има доста сладко "приземяване" на края май.

Винаги са ме забавлявали тъпотиите написани от недоразумението носещо ник" стария"

Заслепен съм какво "интелигентно" мнение подпечатано с "факти" може да даде един аграр. Затапи ме, не знам какво да кажа/пиша вече.

botev forever

Мнениеот botev forever » 19 окт 2009 17:42

Естествено че сте ни слабост, толкова "морални победители" като вас другаде няма. А това че нямаме малоумни теми като вашите(много говорите и нищо не казвате - типични папагали) е благодарение на нашия модератор, който трие малоумници като теб, за което му благодаря. На вас целта ви е да пишете мнения, независимо дали имат смисъл или не. Ще има доста сладко "приземяване" на края май.[/quote]
Винаги са ме забавлявали тъпотиите написани от недоразумението носещо ник" стария"[/quote]
Заслепен съм какво "интелигентно" мнение подпечатано с "факти" може да даде един аграр. Затапи ме, не знам какво да кажа/пиша вече.[/quote]
Съжалявам,че написаното от мен ти е доста сложно....всъщност май си затапен някъде от към задните ти части...

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 19 окт 2009 17:46

botev forever написа:
staria написа:Но вашия форум функционира по този начин, дават се банове, трие се и т.н. Остават "мъдрите" постове от рода на: от кой отбор си с 20 "очаквани" отговора, или кой как ще трепе бат Мити или тем подобни глупости. Пълна кочина. Пожелавам ви още хиляди "конструктивни" теми.

А ти сигурно си говориш с добитъка защото е най-близък до твоя интелект и отбор.

Пак ме затапи. Ти сигурно си от "кръга мисъл" на кънчова поляна. Браво. Сигурно си следвал философия.

Xanko
Контакти:

Мнениеот Xanko » 19 окт 2009 17:47

Еднственно Галка може да бойкотира дербито ако продължавате с глупавите си плакати

botev forever

Мнениеот botev forever » 19 окт 2009 17:49

staria написа:
botev forever написа:
staria написа:Но вашия форум функционира по този начин, дават се банове, трие се и т.н. Остават "мъдрите" постове от рода на: от кой отбор си с 20 "очаквани" отговора, или кой как ще трепе бат Мити или тем подобни глупости. Пълна кочина. Пожелавам ви още хиляди "конструктивни" теми.

А ти сигурно си говориш с добитъка защото е най-близък до твоя интелект и отбор.

Пак ме затапи. Ти сигурно си от "кръга мисъл" на кънчова поляна. Браво. Сигурно си следвал философия.

Относно затапването съм ти писал в горния си пост или го няма председателя на мешерето ви за да ти го прочете...

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 19 окт 2009 18:02

botev forever написа:Относно затапването съм ти писал в горния си пост или го няма председателя на мешерето ви за да ти го прочете...

Пич ставаш банален, от това наистина мога да си правя сметката колко е твоят интелект. От мен един добронамерен съвет: Не си мери пишката с хора, които нито си виждал, нито познаваш. Винаги твоята може да се окаже по-малка и/или по-мека.

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 19 окт 2009 18:03

Абе, че темата е доста НЕНУЖНА и АБСОЛЮТНО БЕЗСМИСЛЕНА е ФАКТ, но като гледам АКТИВНОСТТА определено май е УСПЕШНА!!! :lol: Е!!! :lol: Няма как да не се включа във "веселбата"... още повече, когато пишат и отдавна "позабравени" съфорумци!!! :lol:

sorcererals написа:
Starche, kibik, za razlika to vas, nie kazahme che nqma da sme na stadiona i go izpulnihme a vie "bqhte do tuk" zaradi turskite vi sobstvenici i kakvo stana, da nqmate novi takiva , koito ne sa turci, che pak ste na stadiona?

P.S. Nqmam kirilica na tozi komp

Абе... майна :lol: ... Вие и друго обещахте тогава!!! И него ли така изпълнихте както това?!!! И ако това си беше чисто ваша работа... т.е. дали ще дойдете или не... то онова си беше наистина благородна кауза /без грам ирония/!!! Та!!! Така и не разбрахме ВТОРАТА част от ОБЕЩАНОТО ТОГАВА изпълнихте ли го?!!

А... И щях да забравя :) Онова за 10 000 на мача ви с ЦСКА е много забавно... :lol: Колкото пъти коментатора на мача ви го споменеше толкова пъти за човек пред екрана наистина бе странно... да се чуди къде ги събрахте... :lol: при положение, че стадиона ви сигурно е с най-големите буферни зони в цялата "А" група... при положение, че дори клетката на ТИ не ви беше изпълнена на 100%... да не говорим, че останалите сектори бяха далеч оттова да бъдат наречени запълнени то... къде ги виждаше тези 10 000?!? :lol: ... коментатора само той И ВИЕ /разбира се :lol: / си знае... Само да ви кажа, че ако така си броите посещаемостта след още две домакинства не само нас ще минете, но и Реал Мадрид!!! :lol:
Последна промяна от plovdivram на 19 окт 2009 18:05, променено общо 1 път.
Изображение

theprideofplovdiv
Контакти:

Мнениеот theprideofplovdiv » 19 окт 2009 18:05

Flash1912 написа:
sorcererals написа:Starche, kibik, za razlika to vas, nie kazahme che nqma da sme na stadiona i go izpulnihme a vie "bqhte do tuk" zaradi turskite vi sobstvenici i kakvo stana, da nqmate novi takiva , koito ne sa turci, che pak ste na stadiona?

P.S. Nqmam kirilica na tozi komp

+100000000

Тука ги затапи вече. Те ходят само когато им е удобно, купиха им 4-0 и се върнаха на стадиона, к'во да стане?
И авторът на темата е толкова наясно, че не знае, че на 31.10 мача е на Колежа, а не на Кенефа :)

От това следва да попитам-бойкотирахте,не отидохте на дербито,купиха ви 9-10 италианци и кво стана?Нямате нови собственици още,но пак сте на стадиона?

Потребителски аватар
silverbg
Контакти:

Мнениеот silverbg » 19 окт 2009 18:10

Ние ако гледахме само отбора да бие и тогава ходихме щяхме да сме изчезнали от 10-15 години насам. С къв акъл ги говорите тия глупости, ние си ходихме и в Б група и в доста по обречени мачове. Не се уплашихме когато бяхте с вис2 командата, а ние с разни йонко неделчевци и подобни. Нека всечки си спомнят как се говореше за резултатите от 5:0 и т.н. преди всеки мач тогава. И от кво точно да се уплашим - от големите загуби ли, уви, ние вече сме привикнали към тях. Или пък че ще ни надвикате - та ние на лаута си правим най-доброто пеене кажи речи, много сме и сме сгъчкани накуп на малко разстояние.

Колкото за сегашния мач - при нас нещата се менят всеки ден, така че до мача всичко може да се случи.
Through the worst we prevail, so our voices will be heard.
http://www.bultras.com

Потребителски аватар
*GEORGI*1936*
Контакти:

Мнениеот *GEORGI*1936* » 19 окт 2009 18:14

CanariesUltrasFront написа:
kubik написа:Как мислите''жълтите'' ще бойкотират ли,пак мача.Ситуацията е горе-долу същата.Бойкотират не бойкотират, избират си на кой мач да влезнат.Уплашени или не,те избраха бойкот,явно са осъзнавали какво ги очакваше на терена и по трибуните! постъпката им беше, меко казано на деца от първи клас-мамо пак Иванчо иска да ме набие,няма да ходя на училище!
как мислите Иванчо ще отидели на училище?

п.п моля ''канарчета'' да не пишат темата е само за ЛОКОМОТИВЦИ!
П.П.1 ако някое, канарче се чувства ЛОКОМОТИВЕЦ!МОЛЯ........

Буферският цървул нещо го е яд,че такава организация НИКОГА няма да направят ,визирам празната клетка.Може би когато Партизан бойкотираха и не влезнаха на дербито им,и те са се уплашили :lol: А нас от какво да ни е страх ,бе пеедал.Я се разрови в нета и намери клипчето,дето ви надвикваме при 4:0 ,лайнар комплексиран.Ай в дивия.

Кой си надвикал ти бе кънтри ,май не си бил на мача ,а...? Гадни комунистически изчадия ,марш на село !!!
ЧЕРНО БЕЛИ СМЕ РОДЕНИ
ЧЕРНО БЕЛИ ЩЕ УМРЕМ

Върни се в “Локо Пловдив”