Red_champions написа:tprodanov написа:ми ае на бас тогава, аз залагам за победа на Локото...
Ако Доко Пд бие днес,аз съм "п е д е ра с т"
Ще си признаеш ти

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Red_champions написа:tprodanov написа:ми ае на бас тогава, аз залагам за победа на Локото...
Ако Доко Пд бие днес,аз съм "п е д е ра с т"
Red_champions написа:Ако Доко Пд бие днес,аз съм "п е д е ра с т"
kempesmario написа:Победа на Локо Пд. Ще го духат супата орисаните да са боклуците на СофияБил съм в агитката на Локо Пловдив и пак ще бъда . Само днес гледайте съдията какви ги върши в полза на ЦДНА.
kempesmario написа:Победа на Локо Пд. Ще го духат супата орисаните да са боклуците на СофияБил съм в агитката на Локо Пловдив и пак ще бъда . Само днес гледайте съдията какви ги върши в полза на ЦДНА.
LSFC 1914 написа:Red_champions написа:Ако Доко Пд бие днес,аз съм "п е д е ра с т"
Само да не забравиш веднага след мача да си сложиш подписа под аватара, защото Локо ще бие днес! Ако не го сложиш ще бъдеш предложен за бан!![]()
![]()
Red_champions написа:LSFC 1914 написа:Red_champions написа:Ако Доко Пд бие днес,аз съм "п е д е ра с т"
Само да не забравиш веднага след мача да си сложиш подписа под аватара, защото Локо ще бие днес! Ако не го сложиш ще бъдеш предложен за бан!![]()
![]()
Ок,дадено.Сериозно ти говоря.Ще го напиша с едри големи букви,но няма да се стигне да пиша простотии,защото ЦСКА няма да загуби.Не харесвам хората с обратен пол,не че имам нещо против тях,ама не са ми интересни
,така че щом казвам,че ще напиша такова нещо,значи съм сигурен,че няма да стане.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта