kiril.a.d написа:Петричев? - не ме разсмивай, Разградчанино!!! - от този, по-синекурен, влачещ се зад Домусчиев и гледащ го в устата, просто няма у нас!...Стойчо Стоилов, го кара нещо като него, но и той има по-голямо значение, защото дори диктува на Гришката отбора и състава, с което разсипа ЦСКА!!!
Та, Лудогорец може и да го има, след Домусчиев, но ще стане като Литекс!!!
Ако го няма Домусчиев, по олигархически да администрира и футболното първенство на България - има го за бизнес и го разбирам, като бизнесмен, но футболът не е само бизнес!!! - та ако го няма, нямаше да сте това, което сте...
А хвалбата, с Пилзен, Стяуа, Цървена звезда, само ме накара да се усмихна - аз не си спомням ЦСКА да са го били с по 6:0...и пази боже, същия резултат от ПСЖ!...И бяха в първата осмица европейски отбори!!! - там ги смяташе и УЕФА...
Е, късмет и на вас да станете такъв отбор...Но няма да го бъде, точно поради създадения монопол и във футбола, от олигархическия бизнесмен, Домусчиев!!!
А "едно време" конкуренция на ЦСКА не беше само "Левски"! - и Локо Сф беше, и Ботев Пд беше, и Берое беше...че в различни години и Локо Пд, Славия, Черно море...
Много се плю и плюе, по Партията и нейното администриране на футбола у нас, ама изглежда в тая Партия имаше по-футболни хора, от днес, та и футболът ни беше по-добър и по-силен! - клубен и национален!
А днес, имаме двама "олигарси" които съсипват всичко - Домусчиев, клубния футбол и Лечков, националния футбол!
Ми...честито да ни е олигархическото общество...от края на 19-ти век