Хахаха, БРАВО БЕ!!!
Истински ме зарадвахте днес!
Е така се прави! Наште примадони да гледат и да си водят записки.
ППЛ; XV кръг: Левски (София) - Локомотив (Пловдив)
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ППЛ; XV кръг: Левски (София) - Локомотив (Пловдив)
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш
Честито, локомотивци!
- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
Демба_Ба написа:На дяда ви Камбуря вече му е време за пенсия.Да го пенсионираме в събота- 5:0 за Синия хищник,и блицкригът към титлата продължава!
Ти сериозно ли ?! "Дяда ни Камбуря" има как да ви шие още 2-3 години,пък после може и да помисли за пенсия.

Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
Честита ни победа. Играхме ганкиното, ама Левски са толкова зле, че успяхме да ги победим при условие, че си надънихме уникален автогол. Харесва ми че Едо оставя дърварите Кики и Райнов резерви, твърде дълго чакахме треньор който да го направи това. Сега остава да закотви и Пламен Крумов, защото днес можеше да се превърне в най-добрия плеймейкър за Левски с тия асистенции които се опитваше да прави, особено онази с Нар. Добре че главата на Харуби е железна... Крушарски трябва да спре да обещава премии, че ще вземем да го фалираме човека с тия победи. Чакаме Монтана! 

Браво на Локомотив!!!Зарадвахте ме!!!
kubik написа:1-2
Ихааа,познах

За месец,бихме - голямата чорба и малката чорба и Левкси

Честито на всички локомотивци.Наздраве!
Локомотив Пловдив,гордостта на град Пловдив!!!Само Локо!!!
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!