ktulu.
Това подчертаното нали нямаш нищо против за известно време да ми поседи в подписа? Очевидно е обаче, че двете махали съвсем не е да не те притесняват, щом си си направил труда да пресмяташ точната им квадратура, отнесена към "територията" на "родния ви" Спортклуб.

Разбира се, че не ме притеснява... ама ни най-малко... 'щом си намерил нещо, което да те прави доволен можеш не в подписа, ами на билборд пред дома си да си го сложиш!!!

А за второто ти изречение...

Да ти кажа... ако наистина познаваше така добре града ни щеше самият ти да си наясно, че да определиш тези две махали за 2/3 от 4-ти район е абсолютна глупост...

Всъщност ти още в следващото си изречение казваш следното
ktulu.
Иначе самия град си го познавам много добре, но си прав, че като цяло не съм много запознат с малцинствените квартали, това си е по вашата част.
Ха-ха... ти избирателно ли "познаваш" града ни?!! Нали се сещаш, че говориш за Пловдив.... Градът, който в границите на държавата ни е може би "най-пъстроцветен" по отношение на етнически и религиозни общности... И всички те са били обособени в свои квартали в продължение на стотици години... Заявявайки това... Нали се сещаш, че казаното от теб всъщност означава "аз не познавам града си"... Или /изключвайки Столипиново/ поне централната /най-старата част на града ни/...
ktulu.
Опаа, грешка "познавачо на материите", "Паисий Владимиров" ( ) и т.н. Това го твърди дядото от youtube-ското клипче, а не аз!
Аз незнам "дядото от клипа" да твърди, че имаме нещо общо с Велбъжд... А... ако имаш предвид това, че бил казал за "петимата" и т'ва едва ли не е ПРИЧИНАТА /ЕДИНСТВЕНАТА/ да настоява за приемственост на Спортклуб от страна на днешния Локомотив ... то ще останеш доста изненадан... Но ако ти се иска така да бъде... ще ти кажа само, че играчите преминали от Ботев в Торпедо /по същото време/ са по-малко от тези на Славия, но пък са повече от тези, които са преминали от ЖСК-а... Ако
ти следваме логиката ако искаш можем да се пробваме и за историята на Ботев...
Дано разбираш иронията!!! Вземете се малко "в ръце" и влезте малко в спора по-сериозно...
Колкото до "дядото"... Ако си имаше ДОРИ малко и "грам" понятие от историята на футбола в Пловдив от преди 1949-та година щеше да говориш с поне малко уважение към този човек, чието име нямаше да е загадка за теб!!! Това още веднъж показва колко не си подготвен да водиш този спор!!! Съжалявам, че може да звучи подигравателно, но това е ФАКТ!!! Още повече там не са думи само на един "изкуфял дядо", а "дядовците" са доста повече, но както казах и в поста си, в който ти предложих въпросното видео /аудио/... НА ТЕБ НЕ ТИ СЕ ЧЕТЕ... и искаш всичко МЪРЗЕЛИВАТА!!! Няма как да стане пич!!! Прекалено несериозно е!!! А искате да ви приемат хората сериозно!!! Няма как да стане!!!
ktulu.
Недей така, че пак ще извади някое "необоримо доказателство" и ще се наложи да повярваме на "честната дума" на някой човек, който не е съвсем в първа младост
Ха-ха... Ами ти кога ще изкараш нещо по-различно от наистина вече поувяхналото "остроумие", което има за цел нe да разрешава спора, а да умаловажава по най-евтин начин нечий труд....