mark1926 написа:Съперникът е без никакво значение ... просто, Локомотив със своята борбеност, всеотдайност, с придвижването си по терена, с комбинативността , защита, атака ме карат да "летя", да обхождам с птичи поглед Лаута и Пловдив сякаш това е и моето сърце. Защото екстазът от вчерашния мач не стихва, "сънувам" мечти с отворени очи, сякаш черно- белите футболисти- чудотворци все още изнасят съвършенството на своите прекрасни движения, сякаш на рецитала над най-старият клуб в България не е ДАДЕН КРАЙ. А Камбуров със своето "длето и чук" все така дълбае и извайва историята на Локомотив, на Пловдив, на България...
Илиян Илиев е гледал карти на "бойното поле", провежда точна рекогнисцировка(във военното дело е предварителен оглед на позициите на противника в района на предстоящите бойни действия) И РИСУВА С УМСТВЕНАТА СИ ЧЕТКА КАРТИНИ- ФУТБОЛНИ С ПОМОЩТА НА СВОИТЕ ЧУДОТВОРЦИ!!!
За статистиката и неутралния фен съперникът ни е Берое.
Успех на Илиян, Успех на Камбуров... УСПЕХ НА ЛОКОМОТИВ...
Налага се да се самоцитирам, за да уведомя критиците, непрочели анонса, че ми се слагат думи, неизразени в СЛОВА И ДУМИ, ЧУВСТВА И ЕМОЦИИ!!!...
мОЖЕХ ПРОСТО ДА КАЖА- хареса ми Локомотив, това е главата, а аз казах същото , но със СЪРЦЕТО И ДУШАТА, НЯМА НИКАКВИ ПОБЕДИ над Берое, разгроми!!!...Сърцето е красотата, която тупти под лявата ключица

Душата е енергията, която обвива красотата под ключицата

...