Берое- Локомотив Пловдив 16.04.2016 20:00

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

mark1926
Контакти:

Re: Берое- Локомотив Пловдив 16.04.2016 20:00

Мнениеот mark1926 » 12 апр 2016 11:03

Plovdiv_1926 написа:
Цецо Чука написа:колебая се между 42 и 43-0, при всички положения резултата ще е разгромен...

Обърка темите и датите нещо, първо гостуваме на Берое, после сме домакини срещу вас. Разгромите са за тогава 8-)

Хехехехех имам си закачка с Чук(ч)а, до там го докарах, че вече дава повече голове , отколкото пари събират от него за кауза Строежа...

Но ти се получи идеално, подкрепям напълно- разгромът идва след Берое!!!

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Мнениеот Цецо Чука » 12 апр 2016 11:54

Plovdiv_1926 написа:
Цецо Чука написа:колебая се между 42 и 43-0, при всички положения резултата ще е разгромен...

Обърка темите и датите нещо, първо гостуваме на Берое, после сме домакини срещу вас. Разгромите са за тогава 8-)

Извинете, имах предвид 0-42 или 0-43 естествено...
Няма нормален човек, който да определи шансовете на Берое срещу могъщата парна машина от Лаута като нещо повече от микроскопични илюзии...
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Мнениеот Цецо Чука » 12 апр 2016 11:58

mark1926 написа:Но ти се получи идеално, подкрепям напълно- разгромът идва след Берое!!!

Няма никакъв шанс, Берое СЪЩО ще го отнесе с МНОГО.
Реално ако гледаме на нещата, моментната форма на Локо е такава че без проблем отнасят Реал на Бернабеу с минимум петица, МИНИМУМ!
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 12 апр 2016 13:31

Марко,намали дозата.Гледах мача ви с най-стария СТОЛИЧЕН клуб с един от вашите и ме изненадахте.Предвиждах двойка,но пресата и натиска си оказа влияние.На анонса ми съобщиха че съдията е хванат и някои негови отсъждания в полза на гостите го показаха.Берое е същата черга и не се надскачайте.Гости сте,а те се борят за медали.С опитните си играчи може да изненадате всеки.Мача е троен и както по0горе ваш фен ти го каза в прав текст.По спокойно ..потребителю на годината,,.

mark1926
Контакти:

Мнениеот mark1926 » 12 апр 2016 15:08

КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:Марко,намали дозата.Гледах мача ви с най-стария СТОЛИЧЕН клуб с един от вашите и ме изненадахте.Предвиждах двойка,но пресата и натиска си оказа влияние.На анонса ми съобщиха че съдията е хванат и някои негови отсъждания в полза на гостите го показаха.Берое е същата черга и не се надскачайте.Гости сте,а те се борят за медали.С опитните си играчи може да изненадате всеки.Мача е троен и както по0горе ваш фен ти го каза в прав текст.По спокойно ..потребителю на годината,,.

Некомпетентността е заразна, Аз съм изразил чувствата си, сърцето и душата си :idea: Никъде не се е казало - бием Берое, тях ЗАРАЛИИ, ЗА ДА СЕ ЗНАЕ, дори не ги бях поставил в заглавието на темата *****- Локомотив Пловдив, така стоеше преди цензурата темата. Казано е как ЧУДОТВОРЦИТЕ са повлияли на един фен.

*****- Локомотив ... МОДЕРАТОРЪТ е приел че и Берое трябва да СЕ СПОМЕНЕ, СЛЕД ТОВА СЕ ИЗВИНИ за други неточности... И бъди по-спокоен...Казано е черно на бяло- всичко е без значение, щом Локомотив играе по начина , предизвикващ сърцата на Локомотивци да говорят с думи...

Спрете некомпетентността си :!:

mark1926
Контакти:

Мнениеот mark1926 » 12 апр 2016 15:19

mark1926 написа:Съперникът е без никакво значение ... просто, Локомотив със своята борбеност, всеотдайност, с придвижването си по терена, с комбинативността , защита, атака ме карат да "летя", да обхождам с птичи поглед Лаута и Пловдив сякаш това е и моето сърце. Защото екстазът от вчерашния мач не стихва, "сънувам" мечти с отворени очи, сякаш черно- белите футболисти- чудотворци все още изнасят съвършенството на своите прекрасни движения, сякаш на рецитала над най-старият клуб в България не е ДАДЕН КРАЙ. А Камбуров със своето "длето и чук" все така дълбае и извайва историята на Локомотив, на Пловдив, на България...

Илиян Илиев е гледал карти на "бойното поле", провежда точна рекогнисцировка(във военното дело е предварителен оглед на позициите на противника в района на предстоящите бойни действия) И РИСУВА С УМСТВЕНАТА СИ ЧЕТКА КАРТИНИ- ФУТБОЛНИ С ПОМОЩТА НА СВОИТЕ ЧУДОТВОРЦИ!!!

За статистиката и неутралния фен съперникът ни е Берое.

Успех на Илиян, Успех на Камбуров... УСПЕХ НА ЛОКОМОТИВ...

Налага се да се самоцитирам, за да уведомя критиците, непрочели анонса, че ми се слагат думи, неизразени в СЛОВА И ДУМИ, ЧУВСТВА И ЕМОЦИИ!!!...

мОЖЕХ ПРОСТО ДА КАЖА- хареса ми Локомотив, това е главата, а аз казах същото , но със СЪРЦЕТО И ДУШАТА, НЯМА НИКАКВИ ПОБЕДИ над Берое, разгроми!!!...Сърцето е красотата, която тупти под лявата ключица :( Душата е енергията, която обвива красотата под ключицата :( ...

mark1926
Контакти:

Мнениеот mark1926 » 12 апр 2016 15:25

Цецо Чука написа:
mark1926 написа:Но ти се получи идеално, подкрепям напълно- разгромът идва след Берое!!!

Няма никакъв шанс, Берое СЪЩО ще го отнесе с МНОГО.
Реално ако гледаме на нещата, моментната форма на Локо е такава че без проблем отнасят Реал на Бернабеу с минимум петица, МИНИМУМ!

42-43 00 сега напиши кода от населеното място и ще се чуем да потърсим решение за проблемите ти. Все пак съм почти дипломиран психолог :lol:

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 12 апр 2016 17:03

Локо Пд определено заигра добре, освободени сте психически- мачовете с вас на всички ще са трудни. Доколкото разбирам имате дерби следващия кръг и е вероятно да не се хвърляте на 100% с оглед пазене от контузии и картони.
Берое тази пролет са загадка, не ми е ясно какви ги вършат. Но не вземат ли този мач, ще загубят и третото място.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 12 апр 2016 17:26

mark1926 написа:
КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:Марко,намали дозата.Гледах мача ви с най-стария СТОЛИЧЕН клуб с един от вашите и ме изненадахте.Предвиждах двойка,но пресата и натиска си оказа влияние.На анонса ми съобщиха че съдията е хванат и някои негови отсъждания в полза на гостите го показаха.Берое е същата черга и не се надскачайте.Гости сте,а те се борят за медали.С опитните си играчи може да изненадате всеки.Мача е троен и както по0горе ваш фен ти го каза в прав текст.По спокойно ..потребителю на годината,,.

Некомпетентността е заразна, Аз съм изразил чувствата си, сърцето и душата си :idea: Никъде не се е казало - бием Берое, тях ЗАРАЛИИ, ЗА ДА СЕ ЗНАЕ, дори не ги бях поставил в заглавието на темата *****- Локомотив Пловдив, така стоеше преди цензурата темата. Казано е как ЧУДОТВОРЦИТЕ са повлияли на един фен.

*****- Локомотив ... МОДЕРАТОРЪТ е приел че и Берое трябва да СЕ СПОМЕНЕ, СЛЕД ТОВА СЕ ИЗВИНИ за други неточности... И бъди по-спокоен...Казано е черно на бяло- всичко е без значение, щом Локомотив играе по начина , предизвикващ сърцата на Локомотивци да говорят с думи...

Чувствителноста от п-дерастията е на една ръка разстояное.магаренце,

mark1926
Контакти:

Мнениеот mark1926 » 12 апр 2016 17:31

Педерастията е на палец разстояние от некомпетентността...
КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:
mark1926 написа:

Чувствителноста от п-дерастията е на една ръка разстояное.магаренце,

А межде двете е гениалността...

Върни се в “Локо Пловдив”