КБ 1/2 финал: Черно море (Варна) - Локомотив (Пловдив)

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
hajitsu

Re: КБ 1/2 финал: Черно море (Варна) - Локомотив (Пловдив)

Мнениеот hajitsu » 05 апр 2015 20:16

Както казах и в другата тема, очаквам първият мач да завърши наравно или с минимална победа за домакините от Варна, но в реванша Локомотив да покаже класата си и да се класира на финала. При необходимата мотивация и разбирателство в клуба много може да се постигне. Дано се хвърлят в мачовете за купата, защото това им остана.
[center]

Код: Избери всички

01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
[/center]

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 05 апр 2015 20:56

fire написа:Неприятно ми е да го призная, но моя Локомотив в момента е жив ташак! Откъдето и да го погледне човек! .............
На мен лично ми пука предимно за оставането ни в групата, което в момента изглежда изключително трудно! Гледайки, как играем и какви "действия" се предприемат за мобилизацията на футболистите.........направо не виждам, как ще оцелеем в елита :roll:
Черно Море имат финансова стабилност и отбора им е много стойностен! Ако ние играем, както го правехме до момента след подновяването на сезона, отиваме на разгромна загуба, което ще обезсмисли реванша. В същност, така може би ще е по-добре, защото мача ни с Марек според мен е значително по-важен от полуфинала, както и всички останали такива, които са за шампионата! Само дето не виждам, кой и как ще мотивира футболистите ни, които само за 2 седмици от герои за по-голямата част от нас се превърнаха в тотално бездушни и унизителни същества.! Когато от 7 мача имаш 7 загуби и нито един отбелязан гол, това говори, че се налагат радикални промени и още, че отбора е изпуснат напълно от треньори и ръководство!
Ако ще се надяваме на чудеса....не! Това е несериозно за отбор и публика от класата на Локомотив Пловдив!

В същност, за Локомотив Пловдив НАЙ-ВАЖНОТО Е, максимум до месец-два да се намери човек, който да се наеме с издръжката на този славен клуб иначе, това което е в момента .....е повече от несериозно, ако искаме въобще да ни има след края на първенството!?

Поздравления за обективното мнение,без всякакви фенски изхвъргации!
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 05 апр 2015 21:01

hajitsu написа:Както казах и в другата тема, очаквам първият мач да завърши наравно или с минимална победа за домакините от Варна, но в реванша Локомотив да покаже класата си и да се класира на финала. При необходимата мотивация и разбирателство в клуба много може да се постигне. Дано се хвърлят в мачовете за купата, защото това им остана.

Колегата по горе го е написъл пределно ясно.Най важните мачове на Локо пд не са за КБ, а за оцеляване в елита.Но аз лично предпочитам един бояк Локо,отколкото един обезверен и отчаян такъв.Искам битка от първата до последната минута,такава каквато става в мачовете помежду ни откакто аз гледам футбол,а това е много отдавна.Нека победи по добрият отбор с футболни достойнства,за да имаме израстване,а не поредното затъване след това в Европа.Не исакм да гледам дотикани на всяка цена до финала отбори.Не исакм да подаряват евро участия някому.Само така НЯКОГА може да имаме конкурентен футбол на средноевропейските отбори.Конкуренцията ражда качество,а не съдъйският комфорт.Успех на Черно море в мачовете,успех на Локо пд в борбата за оцеляване на всички фронтове!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Alexandrov93
Контакти:

Мнениеот Alexandrov93 » 05 апр 2015 21:54

Sinite ot Sofia написа:И тези взеха да коментират Левски, до къде я докарахме.. нищо, че отнесоха 5 парцала ( ако не беше толкова плютия Чанович - още 4 си поемаха). На финал ще ви смачкаме пред 15 000 сини сърца, ако вземете да се класирате. Успех на Локомотив 1:2

Ей мой, я се успокой малко, какво ще кажеш? "Коментирането на левски" стана след като ваш човек, започна. За кой пореден ден говорите че сте ни вкарали 5 гола? Това ли беше за вас най-важния мач за сезона? За нас този мач не беше важен, запомни - НЕ БЕШЕ ВАЖЕН. Ние не играхме, така както можем. Ние се пазихме за важния мач който ни предстои след 3 дена. За нас няма значение дали ще сме 7-ми или 10-ти, за нас е важна КУПАТА НА БЪЛГАРИЯ, ясно?

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Мнениеот Черният козел » 05 апр 2015 22:09

Alexandrov93 написа:
Sinite ot Sofia написа:И тези взеха да коментират Левски, до къде я докарахме.. нищо, че отнесоха 5 парцала ( ако не беше толкова плютия Чанович - още 4 си поемаха). На финал ще ви смачкаме пред 15 000 сини сърца, ако вземете да се класирате. Успех на Локомотив 1:2

Ей мой, я се успокой малко, какво ще кажеш? "Коментирането на левски" стана след като ваш човек, започна. За кой пореден ден говорите че сте ни вкарали 5 гола? Това ли беше за вас най-важния мач за сезона? За нас този мач не беше важен, запомни - НЕ БЕШЕ ВАЖЕН. Ние не играхме, така както можем. Ние се пазихме за важния мач който ни предстои след 3 дена. За нас няма значение дали ще сме 7-ми или 10-ти, за нас е важна КУПАТА НА БЪЛГАРИЯ, ясно?

И ние се пазихме,мой,щото имаме мач с каузата ! Смятай, мой,колко сте слаби,мой ;)
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 05 апр 2015 22:24

Черният козел написа:
Alexandrov93 написа:

И ние се пазихме,мой,щото имаме мач с каузата ! Смятай, мой,колко сте слаби,мой ;)

Ами гледам добре се опазихте,ако ме разбираш.

Потребителски аватар
Sinite ot Sofia
Контакти:

Мнениеот Sinite ot Sofia » 05 апр 2015 22:30

Alexandrov93 написа:

Представа си нямаш колко съм спокоен! Пиши "Левски" с главна буква и не се излагай, че не сте играли. Много бяхте отворени преди мача.. коментарчета как ще ни биете валяха. Нещо теорийката за "не играхме" издиша. Повярвай, ако бяхте по - тихички, никой нямаше да се сети за тази 5ца няколко часа след мача.. жив и здрав бъди
Децата в игрите за Левски мечтаят, за славния Левски футболен тим...

Потребителски аватар
stioks
Контакти:

Мнениеот stioks » 05 апр 2015 23:21

Ай машини! Напред към Варна

Изображение

Изображение

Alexandrov93
Контакти:

Мнениеот Alexandrov93 » 06 апр 2015 00:09

Sinite ot Sofia написа:
Alexandrov93 написа:

Представа си нямаш колко съм спокоен! Пиши "Левски" с главна буква и не се излагай, че не сте играли. Много бяхте отворени преди мача.. коментарчета как ще ни биете валяха. Нещо теорийката за "не играхме" издиша. Повярвай, ако бяхте по - тихички, никой нямаше да се сети за тази 5ца няколко часа след мача.. жив и здрав бъди

Виж сега, аз не съм писал преди мача, защото както на мен, така и на футболистите им е през .... за този мач. Това че някои "фенчета" (ShooterMan), които страдат от някои болести са се надъхвали, не променя факта, че на 97% от моряците им е било през .... за този мач и същите тези 97% чакат мача във Вторник.

btw ще пиша левски както си искам ;)

Върни се в “Локо Пловдив”