"А" Група, 9 кръг: Локомотив (Пловдив) - Берое (Ст.Загора)

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
balgarin
Контакти:

Re: "А" Група, 9 кръг: Локомотив (Пловдив) - Берое (Ст.Загора)

Мнениеот balgarin » 18 сеп 2014 14:03

puf-paf написа: Аз се изумявам как е възможно частно АД каквито са футболните клубове в България да е собственост на държавна компания БЕХ, като забележете че в неговите активи е и НЕК, която всички ние ще спасяваме чрез повишението на тока.

Нещо за мача ще кажеш ли или ей така да се намираме на приказка?
Последното нещо, заради което биха вдигнали тока е ПФК Берое.

Потребителски аватар
fena
Контакти:

Мнениеот fena » 18 сеп 2014 14:05

deladog написа:А защо пък да не се приложи вече изпробваният вариант с обилно поливане на терена през нощта срещу мача? При тези дъждове напоследък едва ли ще направи впечатление на някого преди срещата, а след нея няма значение какво ще се говори.

Фенът на Коматево-Металик Сопотското сдружение да си гледа катуна, и да оди да отводнява Копнежа, че теренът на Кънчова поляна пропадна от дъждовете.

:roll: http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1327300 :lol: :lol: :lol:
Изображение
[offtopic]ЛОКО ПЛОВДИВ Е ЕДИН!!![/offtopic]

Потребителски аватар
puf-paf
Контакти:

Мнениеот puf-paf » 18 сеп 2014 18:19

balgarin написа:
puf-paf написа: Аз се изумявам как е възможно частно АД каквито са футболните клубове в България да е собственост на държавна компания БЕХ, като забележете че в неговите активи е и НЕК, която всички ние ще спасяваме чрез повишението на тока.

Нямам нищо против Берое но не може за едните да важат правилата на соца а за другите тези на дивия капитализъм.За мача които е по - добър и желае повече победата ще победи.Дано ние се раздадем на терена и покажем вече малко футбол, който не е на ниво В група.
Щастливо роден съм, на тази земя
защото се боря, за кауза една
в черно и бяло, душата блести
за Локо от Пловдив ,отворих очи

Потребителски аватар
balgarin
Контакти:

Мнениеот balgarin » 18 сеп 2014 21:02

puf-paf написа:
balgarin написа:

Нямам нищо против Берое но не може за едните да важат правилата на соца а за другите тези на дивия капитализъм.За мача които е по - добър и желае повече победата ще победи.Дано ние се раздадем на терена и покажем вече малко футбол, който не е на ниво В група.

Какво ви става бе момчета? Единият пише, че Локомотив играел за честта си, другия говори за соц. А Берое за какво играе? Какъв соц има в Берое, че нещо не те разбирам? Ако имаш предвид, че в клуба се изсипват едни чували с пари, жестоко се лъжеш. Че до преди няколко месеца вашите даваха много по-високи заплати от колкото при нас. Да не мислиш, че футболистите на Берое получават някакви баснословни пари? При нас банкоматчици няма как да дойдат! Тук се търсят и привличат мъже, които искат да се доказват и развиват. Отделно мениджмънта е на много високо ниво, има възвръщаемост от билети, артикули, трансфери, спонсори, тв права. Всяка една изразходена стотинка се отчита. При привличане на играчи със свободен трансфер пари на ръка не се дават. И т.нат., и т.нат.
Сега сте във фаза на едно ново начало, поддържайте си отбора и ги помнете тези моменти. Няма какво да гледате в канчето на другите и да злобеете. Хайде със здраве.

Plovdiv_1926
Контакти:

Мнениеот Plovdiv_1926 » 18 сеп 2014 22:40

Беройци ми бяха симпатични до преди изпълненията с мотиките миналата година, но все пак ги уважавам, че не са фенове на хартиените граждани, а подкрепят местния отбор. Мачът е каквото сабя покаже, да се надяваме Данчо да не е на вратата и Скорчев да има нужните качества, а пък напред момчетата да се раздадат на макс. Между другото заралии какво мислите за Скорчев, помня, че игра при вас, но не съм много запознат с качествата му?
Един света, един света и черно-бяла е любовта...

s.th.1926

Мнениеот s.th.1926 » 19 сеп 2014 00:04

deladog написа:А защо пък да не се приложи вече изпробваният вариант с обилно поливане на терена през нощта срещу мача? При тези дъждове напоследък едва ли ще направи впечатление на някого преди срещата, а след нея няма значение какво ще се говори.

Еничарче, гледа ли новините??? Толкова уплашен човек, като селяка от Гъзунците, виждал ли си скоро? Аз не съм! Като го попитаха, кой иска да го отстрани, се задави в собствените си сълзи. питайте Орешарски и Искров... Нали им е бутал турски лири и им е близал... А сега? Сега са против него! Не беше отдавна времето, когато Драгоманският ром, му правеше четки: Цветан василев си избра перфектно правителство! Аз видях един човек, уплашен и отчаян! Не го искат май в БГ, за да му направят, това което направиха с Илиев. И заради, което танцувахте хора, пред Централна поща! Този не го чакайте! Този си брои секундите... които му остават! Ама явно още има какво да му взимат и после... Същият ревльо е като оня хамстер, Пламенчо. Онзи поне плачеше, от радост, че Ирена му носи фес. А този? Този е отчаян!
Тате, как се пише любов?

Пише се Л-О-К-О-М-О-Т-И-В, сине!

s.th.1926

Мнениеот s.th.1926 » 19 сеп 2014 00:21

balgarin написа:
puf-paf написа:
balgarin написа:

Какво ви става бе момчета? Единият пише, че Локомотив играел за честта си, другия говори за соц. А Берое за какво играе? Какъв соц има в Берое, че нещо не те разбирам? Ако имаш предвид, че в клуба се изсипват едни чували с пари, жестоко се лъжеш. Че до преди няколко месеца вашите даваха много по-високи заплати от колкото при нас. Да не мислиш, че футболистите на Берое получават някакви баснословни пари? При нас банкоматчици няма как да дойдат! Тук се търсят и привличат мъже, които искат да се доказват и развиват. Отделно мениджмънта е на много високо ниво, има възвръщаемост от билети, артикули, трансфери, спонсори, тв права. Всяка една изразходена стотинка се отчита. При привличане на играчи със свободен трансфер пари на ръка не се дават. И т.нат., и т.нат.
Сега сте във фаза на едно ново начало, поддържайте си отбора и ги помнете тези моменти. Няма какво да гледате в канчето на другите и да злобеете. Хайде със здраве.

Соцът е, че не може държавата, да издържа частна фирма. За това и според правилата на ЕС, държавната помощ е забранена! Общини в Испания и къде ли не, са глобени от Европейската Комисия и осъдени от Европейския съд в Люксембург. Причината е проста. Изкривява се Европейския пазар и се погазват принципите на Европейската общност. А сега за вас. Откъде, накъде вас ще ви издържа държавата. Лесно е да акумулираш приходи от билети и мърчандайс, при положение, че стадионът ти е направен с държавни пари и основното финансиране ти е осигурено! С какво вие сте по-добри от другите? Клубове, с не по-малки традиции от вас, изчезнаха от картата поради безпаричие, или се борят да оцелеят. Не става въпрос за завис, а за принципи и равноправие. Но, все някога, ще се появи някой, който ще реши да намали разходите и кражбите в енергетиката и ще артисате. Също както се получи и с новите ви "приятели" от Куматео. 20 милиона на година бюджет, от спестявания на 500 000 българи и пари от държавни поръчки. Единстваната причина, поради които, все още търпят това изкривяване е, че сте политически коректни, по-скоро безцветни! Никога не мрънкате и никога не протестирате. Аз поне не съм чул или прочел за протести в Стара Загора, с/у последните правителства... Поправете ме ако греша, може и аз да науча нещо...

Едно време и на мен ми бяхте симпатични, ама много симпатични, ама сега сте ми само симпатични, като ви гледам как играете. Щото играете много хубаво, но заради тази гнусотия, държавен тим, признавам си, че няма да ви съжаля и най-малко, когато дойде моментът да ви дръпнат шалтера и да се оправяте сами! А явно, не сте в състояние да се оправяте, сами, щото иначе, нямаше да ви осигурят по този "начин"...
Тате, как се пише любов?

Пише се Л-О-К-О-М-О-Т-И-В, сине!

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Мнениеот luxorus » 19 сеп 2014 08:15

s.th.1926 написа:
balgarin написа:
puf-paf написа:
balgarin написа:

Соцът е, че не може държавата, да издържа частна фирма. За това и според правилата на ЕС, държавната помощ е забранена! Общини в Испания и къде ли не, са глобени от Европейската Комисия и осъдени от Европейския съд в Люксембург. Причината е проста. Изкривява се Европейския пазар и се погазват принципите на Европейската общност. А сега за вас. Откъде, накъде вас ще ви издържа държавата. Лесно е да акумулираш приходи от билети и мърчандайс, при положение, че стадионът ти е направен с държавни пари и основното финансиране ти е осигурено! С какво вие сте по-добри от другите? Клубове, с не по-малки традиции от вас, изчезнаха от картата поради безпаричие, или се борят да оцелеят. Не става въпрос за завис, а за принципи и равноправие. Но, все някога, ще се появи някой, който ще реши да намали разходите и кражбите в енергетиката и ще артисате. Също както се получи и с новите ви "приятели" от Куматео. 20 милиона на година бюджет, от спестявания на 500 000 българи и пари от държавни поръчки. Единстваната причина, поради които, все още търпят това изкривяване е, че сте политически коректни, по-скоро безцветни! Никога не мрънкате и никога не протестирате. Аз поне не съм чул или прочел за протести в Стара Загора, с/у последните правителства... Поправете ме ако греша, може и аз да науча нещо...

Едно време и на мен ми бяхте симпатични, ама много симпатични, ама сега сте ми само симпатични, като ви гледам как играете. Щото играете много хубаво, но заради тази гнусотия, държавен тим, признавам си, че няма да ви съжаля и най-малко, когато дойде моментът да ви дръпнат шалтера и да се оправяте сами! А явно, не сте в състояние да се оправяте, сами, щото иначе, нямаше да ви осигурят по този "начин"...

Толкова много изречения и в нито едно от тях не си се приближил на йота до истината.Сполай ти!
I'M BLIND!IMPRESS ME!

nyketo
Контакти:

Мнениеот nyketo » 19 сеп 2014 09:00

при нас държавни,а при вас едни частни бяха до оня ден,откъде бяха парите и на коко и на висаджиите и на марешки....толкова частни чее...да не говорим за силния ви шампионски сезон...аре стига сте хлопали кво да е,натискайте и спасявайте отбора си щото и без вас и без нас не е истинска тая А група

Върни се в “Локо Пловдив”