Водачът на опозицията в Локо Пд осъмна с изпепелена кола

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Re: Водачът на опозицията в Локо Пд осъмна с изпепелена кола

Мнениеот Ванко_Ултраса » 04 юли 2014 14:30

plovdivram:
На мен лично, след днешните събития ми става още по-интересно в понеделник какво точно ще се случи, защото самият акт на прехвърляне на акциите (без да съм много вещ), доколкото съм чувал е ЕЛЕМЕНТАРЕН и не изисква кой-знае какво освен ЖЕЛАНИЕ от двете страни да се случи - единият да ги прехвърли, а другия да ги приеме! Т.е. към момента остава въпроса - защо се чака ПОНЕДЕЛНИК?!! Или по друг начин казано - какво се чака да се СЛУЧИ, че чак в ПОНЕДЕЛНИК ще се направи нещо, което спокойно можеше да се случи и ВЧЕРА и ДНЕС?!

Аз лично не тая НИКАКВИ надежди за ПОНЕДЕЛНИК и по-съм склонен да вярвам, че в понеделник ще стане ясно, че такова прехвърляне на СОБСТВЕНОСТТА няма да им!!!

Владо учудвам се, че точно ти си ги задаваш тези въпроси! :shock:
Какво пречи да звъннеш на Диян или Митко и да получиш информация от първозиточника?
Ти поне ги познаваш и на теб такава информация - няма да откажат :!:

Аз лично не бързам да се радвам.
Нещата не са толкова прости т.е. те са прости, но Дебелия ги усложнява.
Той просто не иска да напуска Локомотив.
Не знам...не искам да съм лош пророрк, но тоя много трудно ще ги даде акциите.
Изображение

krumovis
Контакти:

Мнениеот krumovis » 04 юли 2014 14:48

Освен акциите Коко им дава и задължения в размер на 6 500 000 лева.Освен Бонев да извади пари друг няма кои,в сряда идват данъчни и си искат задълженията и които са в сдружението трябва я апартамент да продадат я друг имот .

Потребителски аватар
smurfcho
Контакти:

Мнениеот smurfcho » 04 юли 2014 15:04

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=JIDx22IHQhE[/youtube]
Само преди месец в началото на видеото можете да видите как господина обявява, че можел да се оправи с тЕх! Явно саморазправата започна след като му е казано в прав текст, че няма начин да продължи да стой начело на клуба!
Последна промяна от smurfcho на 04 юли 2014 15:13, променено общо 1 път.
"Локо е като Феникс, трябва да изгори в пепелта, за да се възроди още по-силен и могъщ пловдивски тим, любим и непобедим."

Потребителски аватар
loko1
Контакти:

Мнениеот loko1 » 04 юли 2014 15:08

RedeviL написа:Дано този криминален акт не е свързан със спорта, защото ще е много жалко!
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец

Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА

Потребителски аватар
dzhambov

Мнениеот dzhambov » 04 юли 2014 15:17

krumovis написа:Освен акциите Коко им дава и задължения в размер на 6 500 000 лева.Освен Бонев да извади пари друг няма кои,в сряда идват данъчни и си искат задълженията и които са в сдружението трябва я апартамент да продадат я друг имот .

Хабер си нямаш какво си написал,нали?Да си чувал за физическо и юридическо лице?

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 04 юли 2014 17:11

venomcho написа:
plovdivram написа:...

[offtopic]ей влезна си с оригиналното акаунтче най-накрая ;)
П.П. и стига сте викали джип на семейната количка[/offtopic]

[offtopic]Верно, ли си вярваш!!! Т'ва да не си ти![/offtopic]
Изображение

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 04 юли 2014 19:07

беше ясно че Коко няма да остави Локомотив още по малко да го прехвърли на феновете. Той човека си членува в ТОТО мафията, а както всички знем за да членуваш в този елитен клуб трябва да имаш отбор, да уреждаш чрез него поне 1-2 мача на месец като обменяш тази информация с дружките си от елитния клуб.

Затова и КОко никога няма да ви остави и не виждам как може да сте толкова наивни при положение, че 12 години гледахте как Селяка ни лъжи по същия начин и разправяхте че това на вас не може да се случи. Ето случи се сега постъпете така както ние постъпихме но не чакайте да минат 12 години , а го направете още сега.
Започнете на чисто от В група с юношите и 2-3ма по опитни играча, там само с парите от билети и 2-3ма спонсори ще се издържате спокойно и ще имате една година през която спокойно да си изберете нормален собственик.

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 04 юли 2014 21:13

Тоя е пътник. Ако трябва ще се трепем ебати.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 04 юли 2014 22:05

Както на колегата Zidan, и на мен ми звучи нелогично Динев да е направил( или поръчал) запалването на автомобила. Би било глупаво и безпредметно. Нещо не е наред в тази схема. Както и да е, пожелавам ви да си решите проблемите и да вървите напред.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
SINOTE

Мнениеот SINOTE » 05 юли 2014 11:20

sin4ec написа:Както на колегата Zidan, и на мен ми звучи нелогично Динев да е направил( или поръчал) запалването на автомобила. Би било глупаво и безпредметно. Нещо не е наред в тази схема. Както и да е, пожелавам ви да си решите проблемите и да вървите напред.

А звучи ли ти логично да признаеш, че си продавал мачове, но да се закълнеш в децата си че спираш и да продадеш финал след няколко седмици? Или да заплашиш тези, които искат да напуснеш Локомотив, че "ще се оправиш със тех" и то когато знаеш че те записват? Логика има ли?
Изображение

Върни се в “Локо Пловдив”