Коко Динев: Клубът върви към закриване

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: Коко Динев: Клубът върви към закриване

Мнениеот milen.hristov » 28 апр 2014 13:24

Пловдив1926 написа:Ще им спадне дохода на ибрик троловете рязко :D ще трябва да пишат хвалби за орешарски и бюрекоф цял ден

Кога пък мен си ме видял да пиша любовни романи за споменатите от теб. И когато искаш затвор за Коко(може и да си прав), нали се сещаш, че и за теб трябва затвор, ако си някой от тези двамата ''смелчаци'' на подписа ти, откраднали знаме на друг клуб, за да се покажат какви ''мъже'' са, а са просто едни ултраси с ултра комплекси

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 28 апр 2014 13:25

gugushito написа:докато такива престъпници са собственици на отбори ,това ще гледаме... махайте го тоя тъпанар и тръгвайте начисто

А най-накрая пъкна новият собственик на Локо Пд

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 28 апр 2014 13:32

milen.hristov написа:
plovdivram написа:Ако имахме ИСТИНСКА ДЪРЖАВА, в момента, в който този човек каза, че е вкарал след "завръщането" си в "Локомотив" Пловдив 2 млн. лева и вече НАП-МАП, НОЙ-МОЙ и други финансови институции вече трябваше да са на Лаута... Е, да ама НЕ... ВСИЧКИ СА В ЕДИН "ЦИРК"!!!

Истината е, че в момента "Локомотив" Пловдив е точно умален модел на това как се "управлява" страната... На всички се внушава, че еди-кой си е едва ли не единствената алтернатива (ако се наложи и ще го "докажат"), а всичко което е против него и "статуквото" бива ЗАКЛЕЙМЯВАНО като ЛУМПЕН и НЕДОСТОЕН ГРАЖДАНИН!!! Пълен "смех"... Както и да го погледне човек... определено си вървим не към ТУРСКИ, а към РУСКИ модел на управление, където ОЛИГАРХИЯТА е сложило всичко под ШАПКАТА си и НЯМА МЪРДАНЕ!!! Най-жалкото е че това дава повод на ЗЛОБНИ душички да си мислят, че правят ДИВИДЕНТ от всичко, което се случва без да са наясно, че и те са част от "КОТЕЛА", в който врим всички!!!

Добре щом има алтернатива на Динев излез и кажи кой ще е новият собственик на Локомотив, излез и кажи, че искаш да купиш отбора след което и да го издържаш, ако не ти кажи примерно Милен Христов, или Петко Петков, Сульо Пульов искат да купят клуба но Динев не иска да преговарят за продажбата, след което споменато от теб лице да излезе и да го потвърди пред медиите

Когато почнеш да четеш ВНИМАТЕЛНО какво е написано и да се опитваш да ВНИКНЕШ в него, тогава прави "АНАЛИЗИ"... И понеже мога да предположа какъв ще е следващия пост-отговор ще ти обърна внимание на едни "скоби", които съм сложил - "(ако се наложи и ще го "докажат")".... Намери си ги в текста и се опитай да схванеш МИСЪЛТА ми... Ако не съм бил особено ясен, за начина ти на мислене ми кажи и ще ти разясна какво съм искал да кажа, 'щото от "анализа" ти е ясно, че НИЩО не си схванал, а "БАТАКА" наречен "БГ футбол" ти е много далечен!!! Съжалявам за "тона", с който съм написал отговора си към теб, ама ми втръсна от подобни на твоето изказване, които не са си направили дори МИНИМУМ усилия да вникнат в написаното!!!
Изображение

Потребителски аватар
tomba
Контакти:

Мнениеот tomba » 28 апр 2014 13:47

Кога пък мен си ме видял да пиша любовни романи за споменатите от теб. И когато искаш затвор за Коко(може и да си прав), нали се сещаш, че и за теб трябва затвор, ако си някой от тези двамата ''смелчаци'' на подписа ти, откраднали знаме на друг клуб, за да се покажат какви ''мъже'' са, а са просто едни ултраси с ултра комплекси[/quote]
Не си хаби нервите,няма да те разберат.

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 28 апр 2014 14:40

kikooo1912 написа:http://plovdivderby.com/posledni-novini-m/10251-martin-valkov-startirame-podpiska-v-zashtita-na-koko-dinev-shte-iskame-sreshta-s-nego.html

Коко май извади "тежката артилерия" ;) . Все пак успех във войната срещу него. Никой отбор не заслужава един човек да се подиграва с достойнството на феновете му, дори и Локото. Но едва ли ще успеете да се справите с Коко докато не сте единни всички и такива като Умброто ви мътят водата.

Тоя умброто отдавна не е един от нас - човек изгонен от Лаута заради кражби е точно идеалния спътник в живота на Коко Динев.

milen.hristov - ще пуснем някоя сълза бе, недей :)
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Възрастен
Контакти:

Мнениеот Възрастен » 28 апр 2014 14:43

Нико написа:
drughi написа:
Нико написа:Един належащ медицински съвет към всички жълти комплексари - набавете си валидол и други подобни лекарства ...

Няма сисъл. Те са неизличимо болни от комплекаса "Локомотив". Каквото и да пият, каквото и да вземат, кошмара им остава вечен. Аз лично ги съжалявам от време на време, като ги гледам как страдат в нашите форуми.

Има смисъл. Това ще им е нужно точно по повод на темата...Горките мисирчета! ;)

Леко, леко, г-н Никленов. Леко - да не се спънеш. Всичкия валидол го отнесе Марешки във Варна (този, който не успяхте да изконсумирате покрай трибуната). А сега по темата: Като сте толкова "привлекателни" що никой не ви иска приживе, а чака да ви закрият? Тогава, викаш, опашката от бизнесмени ще е голяма, и ти ще си на нея. И, понеже очаквам елегантно да ме "баннат", да дам просто сравнение: Василев искаше да купи "Ботев" още в А-група, с всичките дългове. И аванс плати. Всичко провали онзи получовек, на когото не искам да споменавам името - от лакомия! Посочи ми някой да наддава за вас сега.

Jimmy1982
Контакти:

Мнениеот Jimmy1982 » 28 апр 2014 14:44

milen.hristov написа:
Пловдив1926 написа:Ще им спадне дохода на ибрик троловете рязко :D ще трябва да пишат хвалби за орешарски и бюрекоф цял ден

Кога пък мен си ме видял да пиша любовни романи за споменатите от теб. И когато искаш затвор за Коко(може и да си прав), нали се сещаш, че и за теб трябва затвор, ако си някой от тези двамата ''смелчаци'' на подписа ти, откраднали знаме на друг клуб, за да се покажат какви ''мъже'' са, а са просто едни ултраси с ултра комплекси

Ти за "ибрик трол" ли се имаш,че се засягаш?

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 28 апр 2014 14:50

plovdivram написа:Ако имахме ИСТИНСКА ДЪРЖАВА, в момента, в който този човек каза, че е вкарал след "завръщането" си в "Локомотив" Пловдив 2 млн. лева и вече НАП-МАП, НОЙ-МОЙ

КОЙ-ТВОЙ :mrgreen:

Потребителски аватар
Los Che
Контакти:

Мнениеот Los Che » 28 апр 2014 15:00

Същото интервю го има препечатано и в "Тема Спорт". Даже там има и много добра фотография на г-н Динев в цял ръст.
Браво! Явно най-сетне г-н Динев се е "осъзнал" и ще се "поправи"! Можем с голямо облекчение да очакваме все по-добри дни за пловдивския футбол. Дано правилно съм разбрал, но неговите приоритети вече са правилните: базата, стадиона, Трибуната и юношите.

Само дано до 30.04. покрие всичките си задължения, вземе "лиценз" и по-нататък: пей сърце.

А milen.hristov е много прав за подписа на plovdivram
Prefiero desaparecer que ver morir al Valencia: Rubén Baraja.
Como aficionado del Valencia estoy muy feliz.
El ´Guaje´ David Villa
Rino: “Mis jugadores son los mejores del mundo”.

Потребителски аватар
Гагарин Обича Локо
Контакти:

Мнениеот Гагарин Обича Локо » 28 апр 2014 15:15

Los Che написа:Същото интервю го има препечатано и в "Тема Спорт". Даже там има и много добра фотография на г-н Динев в цял ръст.
Браво! Явно най-сетне г-н Динев се е "осъзнал" и ще се "поправи"! Можем с голямо облекчение да очакваме все по-добри дни за пловдивския футбол. Дано правилно съм разбрал, но неговите приоритети вече са правилните: базата, стадиона, Трибуната и юношите.

Само дано до 30.04. покрие всичките си задължения, вземе "лиценз" и по-нататък: пей сърце.

А milen.hristov е много прав за подписа на plovdivram

Явно следиш нещата от 2 дни ?
"Господин" Динев приоритетите му НА ПРИКАЗКИ И ПРАЗНИ ОБЕЩАНИЯ(защото за сега са били такива) винаги са били такива!!! Въпросът е, че така или иначе НИКОГА не се случиха и сега е време за новата вълна от празни приказки и обещания, което за "ВАС" е явно нещо ново, но за нас... то е само и единствено ПРАХ В ОЧИТЕ! Всъщност за комплексираните жълтеникави неградски екземпляри също, както знаем те следят хронологията покрай Локомотив много изкъсо :mrgreen: ! Нека и те да кажат! :lol:
Изображение

Върни се в “Локо Пловдив”