Лудогорец-Локомотив Пловдив 2–0

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Re: Съдията-Локомотив Пловдив 2–0

Мнениеот alexdb » 16 апр 2014 21:15

Фенчетата на Локото що ревете сега? Когато ставаше въпрос за супер-тенденциозното съдийство на мача Лудогорец - Левски злорадствахте и обяснявахте, колко супер е бил съдията и колко правилно изгонил Белаид. Словенецът абсолютно по същия начин легна и изгониха Белаид, както днес се строполи като чувал с картофи и реферчето веднага наду сричока за дузпа. Ако бяха взети мерки от смешната федерация и го бяха наказали по запис за симулация едва ли днес щеше пак да ляга.
Но ...
От мача гледах само 5 мин. и за цялостната игра не мога да давам оценки. Видях измислената дузпа и превключих канала

Mirolio

Мнениеот Mirolio » 16 апр 2014 21:25

kubik написа:
greenlandia написа:Аааа добър ден. А когато от БЕРОЕ говореха Вие ни се подигравахте!
Сега дойдохте на нашата.

Точно пък на нас да говориш,може би сме най ощетения отбор от тия.
Ако не си водят съдиите ,този отбор максимум може да стигне до 5 място.
Миналата година при равенството на Лаута,съдията пак ги спаси .
Още като влезнаха в а група първия мач им беше срещу Локомотив Пловдив.пак сеч от съдиите.
Още тогава писах,че Лудогорец ще печели само със съдии 8-)
После каузи били.те със съдиите ни отнеха поне две победи от както са в а група.

Помниш им първия мач, а помниш ли втория? В Ст. Загора срещу Берое. Берое води с 1:0, следва дузпа за Лудогорец, червен картон за Берое и...... обръщалото се получи. Тогава "героят" беше Пастата! Те така си тръгнаха от самото начало! Лайнари! Абе, някой помни ли им третия мач?? Сигурно е било същото!!

4akala
Контакти:

Мнениеот 4akala » 16 апр 2014 21:29

Безяк със същата симулация изкара червен картон на Белайд преди няколко кръга.Спирам да гледам БГ футбол докато такива отборчета с 5 фена и със самозабравили се президенти са на мода у нас.

РосенВарна
Контакти:

Мнениеот РосенВарна » 16 апр 2014 21:43

Видях един отбор, който търсеше победата и един друг отбор, който се целеше в хикса и играеше тотално затворено надявайки се да не допусне гол. За атака към противника-ако има късмет, ако сгрешат домакините и ако е рекъл Господ. Това видях Мартине. Ти какво видя, нещо по-различно ли?
Кучетата си лаят, орлите си летят.

Потребителски аватар
actrus
Контакти:

Мнениеот actrus » 16 апр 2014 22:08

Бях на мача и досега гледах записите.От тях разбрах че ОЩЕТЕНИЯ отбор е Лудогорец.100% дузпа (спъва го в коляното) и 100% червен картон.На терена имаше един отбор който играеше ФУТБОЛ (Лудогорец) и един който играеше ганкиното(Локо Пд).Съдията спря атака на Луму сам срещу шарана.Несъстествуваща засада.Това видях от записите.Всъщност що се водите че сте от Пловдив не сте ли от Кюстендил.Ходил съм на мачове на Тракия на ст "9-ти септември" по време оно(нищо че съм от Разград) и тогава не бях чувал за Локо Пд ;)

Потребителски аватар
nicromanser
Контакти:

Мнениеот nicromanser » 16 апр 2014 22:08

е чак пък 2-0...може да е ударил едно рамо, но номера не винаги минава с антифутбола, все пак лудогорец бяха доста по-активни, комбинативни и търсещи гола...вие какво направихте за 90 минути...нищо само кюскахте топката срещу цска мина номера заради добрия чичко рефер дето ставяше свободна блъсканица,, бавене и кюскане, но не винаги се срещат такива свирчовци, иначе съм съгласен, че дуспата по скоро я нямаше, но вие нямате игра само кюскане блъскане и юруш, като уимбълдън 1987г...те и изпаднаха после с такъв футбол...
[center]ЕДИН ГОСПОД БОГ И СИНА МУ ИСУС ХРИСТОС
ЕДНА РЕЛИГИЯ-ПРАВОСЛАВИЕ
ЕДНА МИЛА СТРАНА-БЪЛГАРИЯ
ЕДИН НАРОД-БЪЛГАРСКИ
ЕДИН ОТБОР
ЦСКА НИЩО ДРУГО НЯМА ЗНАЧЕНИЕ
[/center]

uppercut
Контакти:

Мнениеот uppercut » 16 апр 2014 22:12

actrus написа:Бях на мача и досега гледах записите.От тях разбрах че ОЩЕТЕНИЯ отбор е Лудогорец.100% дузпа (спъва го в коляното) и 100% червен картон.На терена имаше един отбор който играеше ФУТБОЛ (Лудогорец) и един който играеше ганкиното(Локо Пд).Съдията спря атака на Луму сам срещу шарана.Несъстествуваща засада.Това видях от записите.Всъщност що се водите че сте от Пловдив не сте ли от Кюстендил.Ходил съм на мачове на Тракия на ст "9-ти септември" по време оно(нищо че съм от Разград) и тогава не бях чувал за Локо Пд ;)

лудогорец бяха по добри и нямаха нужда от подпиране ......не си ни чувал щото по това време най вероятно са ви изселвали в турция резак смешен ;)
BULTRA-100 написа : Твърдо зад Н.Бареков който обича Ботев трябва да го подкрепи !
forever1912 написа : Vsi4ki vzimat pari, nqma mqsto za ugrizeniq.
Лудата банда написа : И помнете - Ботев шампион = Бареков ББЦ номер 28

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 16 апр 2014 22:17

Кашчей написа:
РосенВарна написа:Жалко, Мартин така и не ми отговори как и колко играха Локомотив:)

Докато разделите се модерират от фенове на съответният отбор-така ще е, уви.Всичко неудобно изчезва.

Мартин нямаше как да ти отговори смислено, защото за смислен отговор се иска и логично мислене, а как се мисли логично, когато си настроен, че съперникът е слаб, грозен и крив, и ако не са съдиите просто ще го размажеш :roll:

Професори,това е турнир в два мача.Тука се използва и стратегия.Нормално е да излезем за хикс в разград.На Локомотив силата е в домакинствата.

На кашчейчо за въпросчето за мачовете през три дена.магаренце Локомотив нямаше зимна подготовка,пълноценна.Преди дни не трнираха......смятай :lol: смятай Лудогорец какво отборче е с пари ,подготовки,медикаменти....и съдии ;)
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
nikita 333
Контакти:

Мнениеот nikita 333 » 16 апр 2014 22:20

Тоя смешник Аналски почна да бави още в 10 мин,не зная защо съдията го пожали и не го изгони!?!?
По страшен от спин-а, по-опасен от рак-а си остава простака!!!

Върни се в “Локо Пловдив”