Лятна подготовка, селекция и слухове - 2013

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Re: Лятна подготовка, селекция и слухове - 2013

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 18 юни 2013 17:00

Христо Златински в Лудогорец. :cry: Успех ,Ице ! Завинаги един от нас !
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
Пловдивчанина
Контакти:

Мнениеот Пловдивчанина » 18 юни 2013 17:50

[quote=Изпълнителният дирекор на Лудогорец Ангел Петричев потвърди новината пред Livesport.bg. Той изрази задоволството си от привличането на полузащитника, който през миналото лято бе желан от Левски. Петричев допълни, че за Златински ще акостира в Разград без пари. Утре той ще бъде представен официално на пресконференция в Смолян, където шампионите са на легер.

"Вярно е, че привлякохме Христо Златински. Селекцията е по желание на Ивайло Петев, надявам се да е доволен от новите попълнения. За Златински няма да бъде платена трансферна сума, той идва при нас като свободен агент", каза шефът.[/quote]

Kaк така свободен агент!? Нали имаше договор до края на 2014 г.
Нека "жълтите" комплексари знаят, че Бог гледа и тъпкано им го върна!!!

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 18 юни 2013 22:00

Пловдивчанина написа:
Kaк така свободен агент!? Нали имаше договор до края на 2014 г.

Пич,само ти ли не разбра,че Коко се върна ?! :roll:

Аре да ни е честито "новото" попълнение :arrow: http://plovdivderby.com/index.php?optio ... &Itemid=73
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

s.th.1926

Мнениеот s.th.1926 » 19 юни 2013 00:04

Златински е ГОЛЯМ ЛОКОМОТИВЕЦ. За спортните му качества. Толкова години не разбрах какъв спорт практикува. Трябва да е някакъв такъв с много кюскане, скачане, блъскане, но за мен този спорт не се казва футбол. Поне за мен, като човек, който се е наслаждавал на играта на Христо Колев, най-гениалният играч, след Бонев играл по Пловдивските терени. Като разбрах, че иска да се маха вчера ми мина през акъла първо Лудогорец. Перфектен избор. Малък град, добра организация, Дерменджиев е пловдивчанин, материално обезпечен клуб и малко шум. С Дяков добре се разбират и познават. Успех!!!! Кеф ми е, че даже този посредствен футболист отказа турските лири на едно сдружение... Въпреки предложения тутуруту бонус от Ахмед Кривия... ФАКТ!!!!!

Иначе, за мен въпросът е, кога и на Бащата ще му писне да се занимава с Коковите аргати? Тук със Златински разбрахме, че интересът е бил взаимен. Клубът ни няма да пострада, само ще има малко журналистически престрелки. Но Бащата е много чиста душа и очаквам, че ще каже в един момент: баста.

Темата за селекцията не ме вълнува много тази година... Жалко. Тъча Мъча, Здравко, тия само работят в полза на хората, които са срещу Коко!
Тате, как се пише любов?

Пише се Л-О-К-О-М-О-Т-И-В, сине!

локо до живот
Контакти:

Мнениеот локо до живот » 19 юни 2013 00:16

ицо златински-мн желание-малко футбол,само при нас играеше,щото го надъхвахме...имаше някои мнооого съмнителни ма4а тази година,смесени 4увства,успех

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 19 юни 2013 00:17

s.th.1926 написа:Златински е ГОЛЯМ ЛОКОМОТИВЕЦ. За спортните му качества. Толкова години не разбрах какъв спорт практикува. Трябва да е някакъв такъв с много кюскане, скачане, блъскане, но за мен този спорт не се казва футбол. Поне за мен, като човек, който се е наслаждавал на играта на Христо Колев, най-гениалният играч, след Бонев играл по Пловдивските терени. Като разбрах, че иска да се маха вчера ми мина през акъла първо Лудогорец. Перфектен избор. Малък град, добра организация, Дерменджиев е пловдивчанин, материално обезпечен клуб и малко шум. С Дяков добре се разбират и познават. Успех!!!! Кеф ми е, че даже този посредствен футболист отказа турските лири на едно сдружение... Въпреки предложения тутуруту бонус от Ахмед Кривия... ФАКТ!!!!!

Иначе, за мен въпросът е, кога и на Бащата ще му писне да се занимава с Коковите аргати? Тук със Златински разбрахме, че интересът е бил взаимен. Клубът ни няма да пострада, само ще има малко журналистически престрелки. Но Бащата е много чиста душа и очаквам, че ще каже в един момент: баста.

Темата за селекцията не ме вълнува много тази година... Жалко. Тъча Мъча, Здравко, тия само работят в полза на хората, които са срещу Коко!

Когато става въпрос за Ицо, малко се разминаваме.Знаеш,че много рядко пропускам мач.За Ицо лоша дума не мога да кажа.Вярно,не е от най-големите техничари,но това момче играе с такъв хъс...това много рядко се среща.Винаги се е раздавал на макс,а и като човек е голям мъжкар.Да не говорим,че е много наш.Беше един от малкото хора,които се озъбваха на тарторите от трупата на Коко,това също не трябва да се забравя.За мен загубата е голяма.Скоро няма да имаме такъв човек в отбора.

локо до живот
Контакти:

Мнениеот локо до живот » 19 юни 2013 00:19

по-важното е,4е мартин си доиде,истинска жива легенда

локо до живот
Контакти:

Мнениеот локо до живот » 19 юни 2013 00:24

Темата за селекцията не ме вълнува много тази година... Жалко. Тъча Мъча, Здравко, тия само работят в полза на хората, които са срещу Коко![/quote]

Когато става въпрос за Ицо, малко се разминаваме.Знаеш,че много рядко пропускам мач.За Ицо лоша дума не мога да кажа.Вярно,не е от най-големите техничари,но това момче играе с такъв хъс...това много рядко се среща.Винаги се е раздавал на макс,а и като човек е голям мъжкар.Да не говорим,че е много наш.Беше един от малкото хора,които се озъбваха на тарторите от трупата на Коко,това също не трябва да се забравя.За мен загубата е голяма.Скоро няма да имаме такъв човек в отбора.[/quote]
когато оби4аш,някого,пусни го да си тръгне,ако и той те оби4а ще се върне,там може да се развива,нека се пробва,а като не става-нали си спомняш опита в локо сф-пак удома

s.th.1926

Мнениеот s.th.1926 » 19 юни 2013 00:31

Модератор ЛокоПД написа:
s.th.1926 написа:Златински е ГОЛЯМ ЛОКОМОТИВЕЦ. За спортните му качества. Толкова години не разбрах какъв спорт практикува. Трябва да е някакъв такъв с много кюскане, скачане, блъскане, но за мен този спорт не се казва футбол. Поне за мен, като човек, който се е наслаждавал на играта на Христо Колев, най-гениалният играч, след Бонев играл по Пловдивските терени. Като разбрах, че иска да се маха вчера ми мина през акъла първо Лудогорец. Перфектен избор. Малък град, добра организация, Дерменджиев е пловдивчанин, материално обезпечен клуб и малко шум. С Дяков добре се разбират и познават. Успех!!!! Кеф ми е, че даже този посредствен футболист отказа турските лири на едно сдружение... Въпреки предложения тутуруту бонус от Ахмед Кривия... ФАКТ!!!!!

Когато става въпрос за Ицо, малко се разминаваме.Знаеш,че много рядко пропускам мач.За Ицо лоша дума не мога да кажа.Вярно,не е от най-големите техничари,но това момче играе с такъв хъс...това много рядко се среща.Винаги се е раздавал на макс,а и като човек е голям мъжкар.Да не говорим,че е много наш.Беше един от малкото хора,които се озъбваха на тарторите от трупата на Коко,това също не трябва да се забравя.За мен загубата е голяма.Скоро няма да имаме такъв човек в отбора.

За МОРАЛНИТЕ качества на Златински не споря. Имам проблеми с футболните му умения! Ясно е, че е бил с/у гешефтите на Коко. Чест му прави, че се опълчи в тези вълчи времена, както казва един бивш превържениек на АФД-то и човек с доказани СЕЛСКИ корени. Т.е истински и автентичен!!!
Тате, как се пише любов?

Пише се Л-О-К-О-М-О-Т-И-В, сине!

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 19 юни 2013 01:55

От отбора си тръгва един истински Локомотивец.Много сърцат футболист е Златински...оставяше сърцето и душата си на терена докато бе с фланелката на Локомотив ПД.
Иначе чисто футболните качества са му доста спорни,като лидер на отбора в напечени мачове често забравяше да поема отговорност, а когато правеше плахи опити затова не се получаваше.
Що си мисля, че в Разград много бързо ще го усетят.Моето мнение е, че няма да успее да се наложи там и ще топли пейката дълго време.Дано да греша, тъй като не му желая лошото!Ще се радвам много Христо да се наложи, да блесне в Лудогорец и да заиграе в силен европейски отбор.Ицо го заслужава...даде много на Локомотив!
Христо бе един от лидерите в отбора заедно с Кирчо, който също ни напусна...може би по същите причини, макар че тимаджиите и те не излизат от тиражите.
Златински по едно време беше проговорил на всеослушание за Коко, как бавел заплатите по няколко месеца, и колко по-добре било при Марешки с по-малки заплати, но изплащани навреме.
Както и да е вече е футболист на Лудогорец Разград.Ице, успех :!:
Убеден съм, че на негово място ще дойде много по-класен халф от него, ако решат да взимат дефанзивен, щото си имаме Дани Георгиев, а Диего спокойно може да го замести в средата и то съм сигурен, че ще се справя по-добре.
Няма да се учудя, ако и Дани Георгиев утре си хване пътя за морето. :roll:
Незаменими футболисти - НЯМА :!:
Изображение

Върни се в “Локо Пловдив”