"А" гр. 20 кр. Миньор (Перник) - Локомотив (Пловдив)

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
fena
Контакти:

Re: "А" гр. 20 кр. Миньор (Перник) - Локомотив (Пловдив)

Мнениеот fena » 04 апр 2013 11:54

Тия са ни абонати, по подобие на другите жълти които се представят че са от Пловдив. Не помня да имаме загуба от Миньор в последните години когато този отбор е бил в "А" група. Този мач е последният им шанс за оцеляване, но аз си мисля, че отново няма да загубим. Просто нашите като видят жълто и знаят какво да правят. Ще изпратим Миньор, там където им е мястото, и където до скоро ритаха и другите жълти - по села и паланки.
Изображение
[offtopic]ЛОКО ПЛОВДИВ Е ЕДИН!!![/offtopic]

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 04 апр 2013 13:33

Thurman Murman написа:http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg :idea: :idea: :idea:

Лъжете като... знайш кво...

Умишлено поствам един ЛС, който получих от Thurman Murman тук ....
Аргумента ми е, че аз лично не смятам че това е нещо, което трябва да коментирам в ЛС-и, защото ако го правя може пак да бъде "изтълкувано" както САМО "ТЕ" си знаят!!! :mrgreen:

Абе пичове?!! Т.е. тези от Ботев, който се опитват да направят от една снимка, в нечий подпис, с размер от 2х10см при 72 "точки" СЪБИТИЕ!!! :mrgreen: ...
Та ... ПИЧОВЕ... Не сте ДОБРЕ майна... :mrgreen: ... Единственото нещо, което става ясно от "РАЗСЛЕДВАНЕТО" ви е, че сте гледали БУКВАЛНО "под лупа" нещо, което не спирате да твърдите, че "не ви интересува", а явно интереса ви надхвърля дори ГРАНИЦИТЕ НА НОРМАЛНОТО!!! :mrgreen:

Какво искам да кажа с това?! искам да кажа това, че дори и да има някакви СЪВПАДЕНИЯ, отбелязани на тази "МИНИАТЮРА", лично притежание и /забележете/ използвана ЛИЧНО от потребител - привърженик на Локомотив Пловдив, то това НЕ ПРОМЕНЯ АБСОЛЮТНО НИЩО!!! Т.е. дори и да допуснем, че има такава Фотошоп намеса, то това с АБСОЛЮТНО НИЩО НЕ ПРОМЕНЯ НИТО АТМОСФЕРАТА от мача, нито каквото и да е друго!!!

За останалите, само да отбележим - защо тези наши "съграждани" толкова много се опитват от "мухата да направят слон" (колко добро е това сравнение в случая)?!!! :mrgreen: ... Защото оттова ще трябва да се правят ГЕНЕРЛНИ ИЗВОДИ, каквито от години прави "духовния им водач" Ники Бареков "ЗА ВСИЧКИ ЦИГАНИ", за "онази част" от процедурата по обединението с "Велбъжд"... И сега... ако тук, в тази ЛИЧНО НЯКОМУ "миниатюра"... ако се окаже, че има някаква намеса на Фотошоп, то ще значи, че всичкото ни е такова!!! :mrgreen:

Аз пък ще ги питам!
ДО ТУК ЛИ Я ДОКАРАХТЕ БЕ МАЙНА?!! Да се хващате за такива неща и да търсите "под вола - теле!!! :mrgreen:
Изображение

БПФК
Контакти:

Мнениеот БПФК » 04 апр 2013 16:12

тази "миниатюра"я има и в по-голям размер, ама явно съм зле с компютрите понеже я качвам вече 4 пъти в тая тема и нещо се "поврежда" явно файла веднага след като се качи и затова не може да се види :mrgreen:

Всъщност точно на теб няма какво да ти се обяснява за оригинала, понеже много добре знаеш кой и кога го е правил.
100!!!
[wrapimg=]http://i47.tinypic.com/k388oz.jpg[/wrapimg]
тук фотошоп няма!!!

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 04 апр 2013 16:16

Трябва да бием Миньор, за да може Ботев Враца да се спасят. Те и Берое(те май успяха) да се спасят, другите ми е все тая.

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 04 апр 2013 16:18

БПФК написа:....

Всъщност точно на теб няма какво да ти се обяснява за оригинала, понеже много добре знаеш кой и кога го е правил.

Ха-ха... :mrgreen:
Да не би да твърдиш, че съм го правил аз бе майна?!!! :mrgreen: Виж какво БПФК (или който и да е там с ПОРЕДНИЯ ник)... Аз се казвам ВЛАДИМИР ВЛАДИМИРОВ и съм привърженик на ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ!!! Когато реша да направя нещо НЕ СЕ КРИЯ зад 122383279285-2459.... ника и АНОНИМНОСТТА ми е чужда... Т.е. ако правя нещо, то го правя ОТКРИТО и дори ако съм СГРЕШИЛ НЯМА ДА СЕ СКРИЯ!!!

НЕ МЕ БЪРКАЙ С НЯКОЙ ОТ ВАШИТЕ!!!
Изображение

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 04 апр 2013 16:23

БПФК написа:тази "миниатюра"я има и в по-голям размер, ама явно съм зле с компютрите понеже я качвам вече 4 пъти в тая тема и нещо се "поврежда" явно файла веднага след като се качи и затова не може да се види :mrgreen:

С други думи, телевизията през цялото време се е грижила с макети да показва пълният сектор на Локомотив, а на живо са били 20 потника, а? Знам че канарчетата имат малки мозъци, но толкова малки като на платените драскачи на Караибрахим по интернет рядко се вижда. Хубавото е, че всеки непредубеден страничен читател си прави сметката и вижда селянията, повтарям селянията, а не селския произход, който струи от "непредубедените" ви мнения.

БПФК
Контакти:

Мнениеот БПФК » 04 апр 2013 16:34

И защо са ми на мен 20 акаунта :lol: :lol: май май крадеца вика дръжте крадеца, точно вашия кубик беше с 6-7 регистрации като бяхте решили, че се състезаваме пак за нещо с вас.
Живейте си там във вашия измислен свят.
100!!!
[wrapimg=]http://i47.tinypic.com/k388oz.jpg[/wrapimg]
тук фотошоп няма!!!

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 04 апр 2013 16:47

БПФК написа:И защо са ми на мен 20 акаунта :lol: :lol: май май крадеца вика дръжте крадеца, точно вашия кубик беше с 6-7 регистрации като бяхте решили, че се състезаваме пак за нещо с вас.

Като стана въпрос за измислен свят, то .... къде "прибрахте" онзи НАИСТИНА ИЗМИСЛЕН "колаж", където "посрещахте героите от 1929-та година" пред днешното ДНА?!! 'щото доколкото си спомням, за разлика оттова тук, което стои в подписа на наш привърженик и което така или иначе аз все още не съм съвсем убеден, че е дело на "Фотошоп-а", онова си беше ОТКРОВЕНА ЛЪЖА, която стоеше на страниците на доста популярен ваш сайт! Знам, че отдавна го махнахте оттам, защото беше направо смешно да държите това НЕДОРАЗУМЕНИЕ там при положение, че по онова време самата сграда не е функционирала, а да не говорим, че събитието, което бяхте "прешили" към вашите герои бе с дата 1908 година... Споменавам го за да разбереш РАЗЛИКАТА, защото ако при това тук някой измежду нас наистина си "допълнил" някоя и друга факла, то това НЕ ПРОМЕНЯ с нищо НЕЩАТА, които РЕАЛНО СЕ СЛУЧВАХА по време на този мач, който дори БЕ ПРЕКРАТЕН за известно време точно заради това... НО ОНОВА - ВАШЕТО... Ето това вече НЕ Е РЕДНО!!!
Изображение

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 04 апр 2013 17:38

БПФК написа:И защо са ми на мен 20 акаунта :lol: :lol: май май крадеца вика дръжте крадеца, точно вашия кубик беше с 6-7 регистрации като бяхте решили, че се състезаваме пак за нещо с вас.

hahah регистрацията ми е от :Регистриран на: 02 Мар 2009 20:49 и това ми е единствения профил от тогава.Да! преди това имах още два,но преди 4 години :lol: тука пишете 4 човека с по 10 ника. Интересно защо не ви ги изтрият и да отнесете банана ;) :? Отделно колко пъти си водите монолози хахаххахахах не е истина.Бахти комплексите,бахти чудото :lol:

Както написаха по горе бием орките и даваме глътка въздух на Ботев Враца за спасение 8-)
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
Жозе Моуриньо
Контакти:

Мнениеот Жозе Моуриньо » 04 апр 2013 19:49

kubik написа:

hahah регистрацията ми е от :Регистриран на: 02 Мар 2009 20:49 и това ми е единствения профил от тогава.Да! преди това имах още два,но преди 4 години :lol: тука пишете 4 човека с по 10 ника. Интересно защо не ви ги изтрият и да отнесете банана ;) :? Отделно колко пъти си водите монолози хахаххахахах не е истина.Бахти комплексите,бахти чудото :lol:

Както написаха по горе бием орките и даваме глътка въздух на Ботев Враца за спасение 8-)

http://vbox7.com/play:129d53d1 - Орките

Върни се в “Локо Пловдив”