Ексклузивно: Локо взима "Лаута" за десет години!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
AREA BIANCONERA
Контакти:

Re: Ексклузивно: Локо взима "Лаута" за десет години!

Мнениеот AREA BIANCONERA » 19 мар 2013 16:50

Това е отлична новина. Сега вече стадиона ще се оправи. Все пак на Лаута предстоят срещи от Европейско първенство за юноши. Очаквам до 1 година стадиона да придобие съвсем друг вид - с нова трибуна и с подменена тревна настилка...

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=n2yJ4UJVUMs[/youtube]
87 години славен пловдивски футбол!
87 години любов в черно и бяло!

polit56
Контакти:

Мнениеот polit56 » 19 мар 2013 18:30

Трийте трийте:))) Има много които обиждат, но си стоят.... Лошото е,че точно заради това, локото си отива...... В НЕБИТИЕТО!!! иМА МНОГО САЙТОВЕ КЪДЕТО МОГА ДА СИ ПИША:))))))))))))) Наема ще е за 100 години:)))))))

Vict0ry
Контакти:

Мнениеот Vict0ry » 19 мар 2013 19:01

Muscarin написа:Тия ги разправяй на някой друг.Не вървиш.

Кой ви е собственика? Защо общината иска да даде стадиона на концесия, но никой не го иска?

Затова договора ще се подпише от Узунов,а не от Марешки...
Ще ти го обясня така на ТЕОРИЯ ние нямаме собственик,както вие нямате история :).

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 19 мар 2013 19:19

polit56 написа:Трийте трийте:))) Има много които обиждат, но си стоят.... Лошото е,че точно заради това, локото си отива...... В НЕБИТИЕТО!!! иМА МНОГО САЙТОВЕ КЪДЕТО МОГА ДА СИ ПИША:))))))))))))) Наема ще е за 100 години:)))))))

:lol: Пиши си бе,polit56,пиши си.С кой ник ще пишеш - с polit56 или с botevist_1912 ? Само че,преди да пишеш,прочети нещо :idea: Има един разказ,на Алеко Константинов - "Пази Боже,сляпо да прогледа".
Важи и за повечето,които коментират тук,а забравят допреди година-две къде играеха.Дали ботевистите,които проявяват толкова голям интерес по темата за стадион Локомотив,знаят,откога техния отбор играе на така наречения "Колеж" ? Дали знаят,по чия заповед и с чий указ и през коя година се настаняват на мястото,където Мистър Икономика ще им строи нов стадион ? Знаят ли чия собственост е било това игрище ? Знаят ли,къде са играли мачовете си преди това ? И сега изведнъж,всички започват да разбират от концесии и наеми... :roll: Пичове,разберете,не всеки разполага с "обръчи от фирми".
И прочетете разказа на Щастливеца.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

polit56
Контакти:

Мнениеот polit56 » 19 мар 2013 19:39

Българският народ казва, малко ум да имаш, ама да ти дойде навреме! Никовете представляват ХОРА не IP адреси!!! Представи си, че в моя дом има още трима ботевисти!!! Те нямат ли право да пишат?????????????????????????????? Приключваме с тази тема! Аз какво лошо съм написал? Точно това което ти си ми пратил!!! Върни се и виж!!! Просто ме повтаряш!!! Да стадиона на БОТЕВ до оня ден беше общински. Лошо ли е да кажа, че това не новина и да обясня какво точно означава-едно нищо- преподписване на договор за наем!!! Тук нямаме повод за радост! Трябва да сме коректни. Има новина в пловдив.24, че всички заставали зад СОБСТВЕНИКА???????????????????????? Според теб Марешки собственик ли е???????

Аз се интересувам от футбол 50 години. Как мислиш, дали знам нещо за Колежа????????:)))))))))

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 19 мар 2013 19:42

polit56 написа:
Аз се интересувам от футбол 50 години. Как мислиш, дали знам нещо за Колежа????????:)))))))))

Ами хайде,кажи нещо за "Колежа".Като за начало,каква е връзката на ФК"Ботевъ" с Католическия колеж "Св.Августин" и откога играете на тяхното игрище ?
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Мнениеот T&T » 19 мар 2013 19:48

Ексклузивно Локомотив взимаше Лаута под наем още преди 3 години, но тогава така и не можа да се сдобие с необходимите документи/вижте публикациите по темата от 2010 г./. Мисля си, че и сега няма как отборът да се сдобие с необходимите документи за подписване на договора за наем с Община Пловдив.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
drakon
Контакти:

Мнениеот drakon » 19 мар 2013 19:51

10-Години е доста къс срок според мен !

polit56
Контакти:

Мнениеот polit56 » 19 мар 2013 19:52

Възрастен човек съм и малко се затруднявам с клавишите:)))))))))))) Влез в http://botevplovdiv.bg/.........там има история:)))

Аз съм изтъркал 2 чифта гуменки на стадион"Спартак", 2 чифта на старото игрище на локото, където е играл и Ботев.....,а на Колежа не можах да изтъркам дори и чифт гуменки, но все пак съм играл, пък и чета дебели книжки. Не ме препитвай:))))))

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 19 мар 2013 20:00

polit56 написа:Възрастен човек съм и малко се затруднявам с клавишите:)))))))))))) Влез в http://botevplovdiv.bg/.........там има история:)))

Аз съм изтъркал 2 чифта гуменки на стадион"Спартак", 2 чифта на старото игрище на Локото, където е играл и Ботев.....,а на Колежа не можах да изтъркам дори и чифт гуменки, но все пак съм играл, пък и чета дебели книжки. Не ме препитвай:))))))

:lol: Добре бе,майна.Сигурно си играл,щом казваш,това не ти го отричам.Ако това "56" в ника ти,означава,че си 56-ти набор,значи разликата ни не е толкова голяма.И аз съм "изтъркал няколко чифта гуменки",само че само на Лаута,признавам.В историята на сайта,който ми посочваш,има някои несъответствия.Зададох ти прост и конкретен въпрос.Отговори с две думи,щото и аз съм възрастен и не ми се четат приказки за деца. ;)

Върни се в “Локо Пловдив”