Очаквано: Марешки напусна Локо Пд
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
Re: Очаквано: Марешки напусна Локо Пд
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
Модератор ЛокоПД написа:http://plovdivderby.com/index.php?option=com_content&view=article&id=4181:-plovdivderbycom-&catid=25:headlines&Itemid=71
child in time написа:Марешки: Да остана? Може, но искам уважение!
Дончо ДОНЕВ, 17 Март 2013; 12:19 Видяна 167 пъти, 4 коментара
Без коментар! Линк към статията : http://www.marica.bg/show.php?id=99413
Ами след като не се чувства морално удовлетворен човекът, вземете го удовлетворете по друг начин
Ново двайсет - Марешки можел да преразгледа решението си и да остане, ако получел нужното уважение:
http://marica.bg/show.php?id=99413
http://marica.bg/show.php?id=99413
dunavfc написа:Колко долен и мръсен човек е тоя не е истина...Не знам,дали информацията на ГОНГ е достоверна,но ако наистина е казал това - "Смята се, че Марешки е взел решение да напусне Локо Пд, тъй като се е уверил, че позицията му в пловдивския клуб няма да му донесе политически дивиденти" е просто меко казано скандално.И тоя боклук се кани да става депутат ? И тоя имаше претенции да е кмет на Варна ?
Пич защо, пишеш глупости? Пари се дават срещу нещо, в случая нещото е реклама и популярност. Да не мислиш че другите президенти дават защото са готини пичове? Всеки, който е във футбола е заради ползата от това. Или ти като си обичаш отбора ще си продадеш апартамента за да го подпомогнеш? Да не се правим на чак такива моралисти.
По темата Марешки казва, като голям човек разделяме се, ще издържа отбора да края на сезона, а даде ли и пари за трибуната паметник трябва да му вдигнете. Трибуната ще остане поне 30-50 години, т.е. дълго след като някои от нас си отидат.
shotgun blues написа:То беше ясно ,че ГЕРБ ще спечели......аз за тва и не гласувах ,вместо да си изкарам един страхотен спортен ден с Формула,мачове,финала на Тренто,финал Евролига,ще се занимавам с тези,все тая
"Човешки" материал!?
Re: Ексклузивно!Марешки напуска Локо Пд
baigeorgi написа:това беше очаквано, така,че няма нищо сензационно а и ако си изпълни обещанието за трибуната мисля,че всички ще са доволни
Съгласен съм на 100 процента.
Значи може да си коментирате отборите и нормално. Браво.
shotgun blues написа:То беше ясно ,че ГЕРБ ще спечели......аз за тва и не гласувах ,вместо да си изкарам един страхотен спортен ден с Формула,мачове,финала на Тренто,финал Евролига,ще се занимавам с тези,все тая
"Човешки" материал!?
Момчета още като ви взе ви казвах ,че Марешки не му пука за Локо ПД .Но всички вие бяхте толкова ентуиазирани ,че не можахте да разберете едно .Марешки си е кореняк Варненец и фен на Спартак ВН .Някой ще пита ами защо не издържа отбора .Защото Боко Тиквата така му нареди !!!
На сила хубост не става ,не ви трябва такъв собственик .Трябва първо да е фен на футбола и на отбора ви .А Марешки не е нито едно от двете !!!
Вие тогава се пенихте и спорехте нещо от рода на това ,че си бил правил реклама с Локо ПД и какво щял да прави във Варна .Сега разбрахте ли ,че не е така .Видяхте ли ,че бях прав .Трябва ви малко изтрезнявате и да разберете едно -издръжката на един отбор в България си е едно спонсорство .Всичко е на загуба .Нито се печели от билети нито от реклама и ТВ Права .
На сила хубост не става ,не ви трябва такъв собственик .Трябва първо да е фен на футбола и на отбора ви .А Марешки не е нито едно от двете !!!
Вие тогава се пенихте и спорехте нещо от рода на това ,че си бил правил реклама с Локо ПД и какво щял да прави във Варна .Сега разбрахте ли ,че не е така .Видяхте ли ,че бях прав .Трябва ви малко изтрезнявате и да разберете едно -издръжката на един отбор в България си е едно спонсорство .Всичко е на загуба .Нито се печели от билети нито от реклама и ТВ Права .
- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
T&T написа:
Ами след като не се чувства морално удовлетворен човекът, вземете го удовлетворете по друг начинНа Марешки трябва да му се забрани да говори по темата футбол и Локомотив със закон, защото явно не я разбира "тази пущина" и никога няма да му стане ясна.
Ами сигурно си е представял нещата по друг начин.Не му се получи и е нормално да си тръгне.В крайна сметка безплатен обяд няма,това го знаят и децата.Друг е въпроса каква е цената.И дали си склонен да правиш компромиси с някои неща.
Не може да се отрече,че Марешки направи някои положителни неща - на първо място финансова дисциплина,коректни плащания към футболистите,свали някои "звезди" на земята и не на последно място,постигна доста добри резултати - 7-8 мача без загуба и прилично класиране.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
fraport написа:
Напротив,аз съм убеден,че това беше "целта на занятието".Точната дума е "реклама".Бих добавил и медийна популярност.Моите уважения към Спартак Варна,но едва ли този отбор може да стане "трамплин" за политическите амбиции на Марешки,още повече,че варненци не го харесват много.Аз честно казано,не бях виждал как изглежда физиономията на Марешки,преди да дойде на Лаута,нито бях чувал за него.Като фамилия - да,разбира се,от аптеките "Марешки",но до там.Но как изглежда този човек,какви са му методите на работа,какви са политическите му амбиции,каква е неговата политическа "платформа"...всичко беше вятър и мъгла,не само за мен,но и за 90% от хората в БГ.
А какво стана като дойде в Локомотив ПД ?! Този човек всеки ден започна да се появява в медиите - радиа,телевизии,вестници,списания...изведнъж всички започнаха да говорят за Марешки.Има само няколко отбора в БГ,с които може да се постигне това.Единият е Локомотив ПД.
Модератор ЛокоПД написа:fraport написа:
Напротив,аз съм убеден,че това беше "целта на занятието".Точната дума е "реклама".Бих добавил и медийна популярност.Моите уважения към Спартак Варна,но едва ли този отбор може да стане "трамплин" за политическите амбиции на Марешки,още повече,че варненци не го харесват много.Аз честно казано,не бях виждал как изглежда физиономията на Марешки,преди да дойде на Лаута,нито бях чувал за него.Като фамилия - да,разбира се,от аптеките "Марешки",но до там.Но как изглежда този човек,какви са му методите на работа,какви са политическите му амбиции,каква е неговата политическа "платформа"...всичко беше вятър и мъгла,не само за мен,но и за 90% от хората в БГ.
А какво стана като дойде в Локомотив ПД ?! Този човек всеки ден започна да се появява в медиите - радиа,телевизии,вестници,списания...изведнъж всички започнаха да говорят за Марешки.Има само няколко отбора в БГ,с които може да се постигне това.Единият е Локомотив ПД.
Дали щяха да го поканят Марешки в толкова спортни предавания ,ако беше президент на Спартак ВН, или Черно море? или ако си беше просто господин Марешки ?! сигурен съм ,че не
- Red Warrior
- Контакти:
То че не се интересува изобщо от футбол, и че пое отбора по нареждане на ББ е ясно, но трагедията е в какви муцуни отиват парите на болния български народ. Нека гледат феновете на ББ кои хора са му антуража, които едва ли му правят безвъзмездни услуги. 
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост