"А" гр. 17 кр. Литекс(Ловеч) - Локомотив(Пловдив)
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: "А" гр. 17 кр. Литекс(Ловеч) - Локомотив(Пловдив)
3:0 - класика
rebel написа:3:0 - класика
на същото мнение съм, Ицо добре си е подготвил отбора за пролетта.
T&T написа:Литекс са с класи над Локомотив, но футболът е непредвидима игра и се надявам черно-белите да откраднат нещичко в Ловеч.
мача е равен 1-1 ,или 2-2.Литекс имаха късмет срещу пародията Цска.
..и вие бяхте с класи над нас,но едвам равен направихте
Последна промяна от vlado161 на 04 мар 2013 20:48, променено общо 2 пъти.
- nikita 333
- Контакти:
3–0
По страшен от спин-а, по-опасен от рак-а си остава простака!!!
nikita 333 написа:3–0
А така, кажи им го, Гриша!
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
Muscarin написа:Модератор ЛокоПД написа:polit56 написа:Според мен реалният резултат е 5:1, но не се знае може и 6:1.
Защо не 7:1 ? Или тия само вие ги можете.
Ааааа, ще прощаваш. В официален мач никой не може ви стигне....Оксер,Оксер,Оксер!
Ще е интересен мач. Локомотивци непрекъснато афишират, че били изградени от млади българи. Ама нито Диего е българин, нито Мечечиев е млад. Котев и Тимонов ако са млади, не знам......В същото време Литекс имат страхотен отбор, изграден почти изцяло от РАБОТЕЩАТА им школа! Впечатлиха ме срещу ЦСКА и предполагам, че ще победят. Но може и равен да свърши този ма. Примерно 2:2
Поне като даваш примери не давай с играчи,които дори не играха първия кръг.
Все пак Ботев са доста млад отбор като изключим 1-2
Бобан Грънчаров
Йордан Минев
Асен Караславов
Иван Цветков
Борис Галчев
Спрокел
Все млади играчи имате брей-брей
Иначе мача ще бъде доста труден за нас и няма какво да се заблуждаваме,Литекс имат доста добър състав.За нас е важно да продължим да играем както досега със сърце и раздаване на макс от играчите,а накрая каквото дойде
Vict0ry написа:Muscarin написа:Модератор ЛокоПД написа:polit56 написа:Според мен реалният резултат е 5:1, но не се знае може и 6:1.
Защо не 7:1 ? Или тия само вие ги можете.
Ааааа, ще прощаваш. В официален мач никой не може ви стигне....Оксер,Оксер,Оксер!
Ще е интересен мач. Локомотивци непрекъснато афишират, че били изградени от млади българи. Ама нито Диего е българин, нито Мечечиев е млад. Котев и Тимонов ако са млади, не знам......В същото време Литекс имат страхотен отбор, изграден почти изцяло от РАБОТЕЩАТА им школа! Впечатлиха ме срещу ЦСКА и предполагам, че ще победят. Но може и равен да свърши този ма. Примерно 2:2
Поне като даваш примери не давай с играчи,които дори не играха първия кръг.
Все пак Ботев са доста млад отбор като изключим 1-2
Бобан Грънчаров
Йордан Минев
Асен Караславов
Иван Цветков
Борис Галчев
Спрокел
Все млади играчи имате брей-брей![]()
Иначе мача ще бъде доста труден за нас и няма какво да се заблуждаваме,Литекс имат доста добър състав.За нас е важно да продължим да играем както досега със сърце и раздаване на макс от играчите,а накрая каквото дойде.Все пак от Ловеч имаме много добри спомени и си мисля,че този ще е поредния
.
Някъде да съм споменал, че Ботев е млад отбор? Що не четеш внимателно.
-
локо до живот
- Контакти:
Няма значение млади, или стари са футболистите.Важното е да играят, и да се раздават за клуба си !нагледахме се на млади, и переспективни български таланти !направят 4-5 добри мача, и станат големи звезди ,вместо да тренират още по усърдно, и упорито !това е българската реалност