ЗАЩО ИЗГОНИХТЕ КАМБУРОВ, МИШКИ?

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Vincenzo

Re: ЗАЩО ИЗГОНИХТЕ КАМБУРОВ, МИШКИ?

Мнениеот Vincenzo » 14 дек 2012 22:19

Parmalat написа:Феновете сами сте си виновни.Вие изгонихе Коко Динев от Лаута и сега ще си сърбате попарата.Може какъвто и да е бил,но ви класира в европейските турнири.Нещо,което не се е случвало в последните години.

Не си прав. С неговите игрички, щяхме да останем една шепа хора. Ей така, като Славия. Дебелия си прави сега с тях квото си иска. Пука му, че се срамят феновете, щото Славия стана нарицателна с тотото. И ние така.. за 2 години. Да не знаем да се радваме ли или да не се радваме. На тоя имаме ли да връщаме или на ония... Не, мерси !
Изображение

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 14 дек 2012 22:21

bianchi написа:
Ванко_Ултраса написа:Вижте Коко е футболен човек, от много време е във футбола и изведнъж ей така си тръгва...сигурен съм, че му е много тежко да е далеч от играта.
Освен това не е безразличен към Локомотив, просто човека си е комарджия в кръвта, а и Перукан със сигурност му е казал, че скоро няма да му дойде реда за медали и купи.И кво да прави човека ...хвърля заровете и тва е.
Лошото е, че Санданския се самозабрави и взе да се олива.

Ванко май не си добре братле вьобще не го споменавай, този боклук който продаде теб и мен и още 10 хиляди души, този нещасник долен който ни даде играчите на чорбата без една стотинка и остави Локомотив.

Не си ме разбрал, ве човек, или аз не съм се изразил правилно?!
Имам лошото усещане, че Санданския мъти водата, чрез двамата си лакеи на Лаута и търси начин да се завърне на бял кон на Лаута.Дано да не съм прав.
За Коко ще тъгувам...глупости
Изображение

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 14 дек 2012 22:29

Parmalat написа:Феновете сами сте си виновни.Вие изгонихе Коко Динев от Лаута и сега ще си сърбате попарата.Може какъвто и да е бил,но ви класира в европейските турнири.Нещо,което не се е случвало в последните години.

пич пишеш колкото да не заспиш.Класирането стана непредвидено/случайно.Коко изобщо нямаше намерение да се класираме.за негово съжаление Лудогорец му объркаха сметките.
Продаде и финала!

Попарата е сърбат такива като тебе наивници.Сега ходя с двойно по голямо удоволствие на мачове на Локомотив от времето на коко,може да играем със слаби футболисти,НО ИГРАЕМ ИСТИНСКИ МАЧОВЕ ,А НЕ ДА НЕЗНАЕШ КАК ГО Е ИГРАЛ КОКО И ДА СВЪРШИ С АБСУРДНО ОТИГРАВАНЕ НА БЕНЖАЛЮН ;)
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

mark1926
Контакти:

Мнениеот mark1926 » 14 дек 2012 22:34

drughi написа:Момчета, само да знаете, че има доста локомотивци които не са на вашето мнение. Аз за доброто на Локомотив съм готов да скоча на Зума примерно, обаче има хора които ще влязат в огъня заради него. Лошото в случая е че се очертава разделение на публиката, а това е най-кофтито нещо за един отбор.
Не знам как ще решим тоя проблем с разединението между нас?

До някъде името на ЛЕГЕНДАТА трябва да се пази, но до кога?Щом е поканен на Коледата значи ще има разединение.Понякога "разединението" е за добре, БЕСИКА пее много повече от разположението на предишниЯ И СЕКТОР (днешен СПОРТКЛУБ), агитката израстна и пеем всички.Нека пазим ЛЕГЕНДАТА, но всичко В граници , които не надхвърлят ЛОКОМОТИВ, а те вече са преминати!
Последна промяна от mark1926 на 14 дек 2012 23:53, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Vincenzo

Мнениеот Vincenzo » 14 дек 2012 22:48

Отиде това... не може да ни плюят, а ние да се правим, че дъжд ни вали..
Изображение

Потребителски аватар
stn

Мнениеот stn » 14 дек 2012 22:59

Хем футболистите на Коко били симуланти, хем недоволни, че ги дал на ЦСКА? Няма оправия :(
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 14 дек 2012 23:10

drughi написа:Момчета, само да знаете, че има доста локомотивци които не са на вашето мнение. Аз за доброто на Локомотив съм готов да скоча на Зума примерно, обаче има хора които ще влязат в огъня заради него. Лошото в случая е че се очертава разделение на публиката, а това е най-кофтито нещо за един отбор.
Не знам как ще решим тоя проблем с разединението между нас?

И на тях ще им писне от интригите на Бонев.Сега вече носи отговорност.
Селекцията която се очертава да е само от баберици,пролетта ще е интересна.
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
loko-pd-fan
Контакти:

Мнениеот loko-pd-fan » 14 дек 2012 23:29

Такава пиявица ,като Бонев не бях виждал.Уважавам го като футболист,но откакто се вре в клуба хубаво не съм видял.Направо ми пада в очите ,като личност.Време е да сяда на трибуните за постоянно.Защото нищо хубаво не ни чака,никой не може да му каже нищо и си прави каквото си иска.Но на мен вече ми писва това нещо.При всеки нов собственик се повтаря тази история.

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 15 дек 2012 09:51

Още малко Надежда...
http://www.novsport.com/news406191_1003.html

Наближава един от най-светлите християнски празници - Рождество Христово...дали Господ няма да ни се усмихне за пореден път и да стане чудото. ;)
(ама и ние трябва малко да се напънем)
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
loko-pd-fan
Контакти:

Мнениеот loko-pd-fan » 15 дек 2012 10:07

Аз не мога да разбера,защо след като се подписват договори за по една година?Се говори че някой е стар.Като че ли Камбуров не може да изкара един сезон още.Да не би случайно тези младите,дето ги обиграваме и дойде оферта за тях да ги задържим?Никакво подмладяване не може да става в БГ футбола ни.При първа оферта се продава и файдата е никаква.

Върни се в “Локо Пловдив”