Локомотив Пловдив-Черно Море Прогнози

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Re: Локомотив Пловдив-Черно Море Прогнози

Мнениеот Пловдив1926 » 13 ное 2012 09:19

Тук говорим за футбол, а не за симпатии между феновете. Това кой с кой си пие бирата на терена няма значение. Моментното състояние на отборите е такова, че всичко, различно от победа на Локомотив ще бъде страхотна изненада, чудо, и тн.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 13 ное 2012 09:35

Пловдив1926 написа:Тук говорим за футбол, а не за симпатии между феновете. Това кой с кой си пие бирата на терена няма значение. Моментното състояние на отборите е такова, че всичко, различно от победа на Локомотив ще бъде страхотна изненада, чудо, и тн.

Тука не съм много съгласен... :roll: Моментното състояние на двата отбора е равностойно.Те си имат Георги Илиев и Дончо Атанасов,ние си имаме Ицо Златински и Дани Георгиев.Аз очаквам много корав мач и надлъгване т.е. или равен,или победа на единия от двата отбора с един гол разлика.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 13 ное 2012 10:22

Модератор ЛокоПД написа:
Пловдив1926 написа:Тук говорим за футбол, а не за симпатии между феновете. Това кой с кой си пие бирата на терена няма значение. Моментното състояние на отборите е такова, че всичко, различно от победа на Локомотив ще бъде страхотна изненада, чудо, и тн.

Тука не съм много съгласен... :roll: Моментното състояние на двата отбора е равностойно.Те си имат Георги Илиев и Дончо Атанасов,ние си имаме Ицо Златински и Дани Георгиев.Аз очаквам много корав мач и надлъгване т.е. или равен,или победа на единия от двата отбора с един гол разлика.

Ще ги бием на нула, не знам за кво говориш и за какво притеснение от тоя отбор въобще може да става дума.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

локо до живот
Контакти:

Мнениеот локо до живот » 13 ное 2012 13:12

2-0 за локо пд,ина4е успех на моряците след нашия ма4

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 13 ное 2012 13:30

Много труден мач :!:
Който очаква да бием с разлика много се заблуждава.
Черно море са рутиниран и опитен отбор - Георги Илиев, Камазола, Божилов и Миро Манолов.
При това са и с нов треньор, което допълнително мотивира футболистите им да се докажат, така че много тежък мач ни чака.
Ние не сме кой знае какъв отбор, че да си мислим за изразителна победа, не че не може да стане, но Черно море не са Монтана.
Да бием с разлика трябва хептен да играят слабо, а нашите да имат ден, особено младите момчета в нападение.
Това, което ни обнадеждава е, че нашите след дербито и победата в Монтана набраха самочувствие и играта ни ще е по-спокойна...да се надяваме, и че повече ще ни върви.
Много нервен мач ни чака в Събота :!:

Има ли надежда за Камбуров, или да не се надявам?
Що ли имам лошо предчувствие...нещо ми е свито отвътре сякаш съм в очакване на лоша вест. :roll:
Изображение

Потребителски аватар
L.P.F.C.-1926
Контакти:

Мнениеот L.P.F.C.-1926 » 13 ное 2012 15:07

Победа за Пловдивския любимец! :)

Потребителски аватар
kistendil
Контакти:

Мнениеот kistendil » 13 ное 2012 16:29

L.P.F.C.-1926 написа:Победа за Пловдивския любимец! :)

Точно така - на първо място е победата, ако е с добра игра и по локомотивски, още по-добре! ;)
подвластни на черно бялата любов, винаги!паднали на нивото на наведените,никога!

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 13 ное 2012 17:06

Ванко_Ултраса написа:Много труден мач :!:
Който очаква да бием с разлика много се заблуждава.
Черно море са рутиниран и опитен отбор - Георги Илиев, Камазола, Божилов и Миро Манолов.
При това са и с нов треньор, което допълнително мотивира футболистите им да се докажат, така че много тежък мач ни чака.
Ние не сме кой знае какъв отбор, че да си мислим за изразителна победа, не че не може да стане, но Черно море не са Монтана.
Да бием с разлика трябва хептен да играят слабо, а нашите да имат ден, особено младите момчета в нападение.
Това, което ни обнадеждава е, че нашите след дербито и победата в Монтана набраха самочувствие и играта ни ще е по-спокойна...да се надяваме, и че повече ще ни върви.
Много нервен мач ни чака в Събота :!:

Има ли надежда за Камбуров, или да не се надявам?
Що ли имам лошо предчувствие...нещо ми е свито отвътре сякаш съм в очакване на лоша вест. :roll:

Няма. Надежда тоест. Шофьора на рейса не ти ли каза вече?

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 13 ное 2012 18:44

s.th.1926 написа:
MORSKI написа:дано да е толкова "сигурна", колкото беше и нашата на мача пролетта :lol: Хубаво е и двата отбора както 10 години спазваха традициите сега един след друг да ги развалят :mrgreen:

По-голяма част от публиката на Локо симпатизира на ЧМ. И да биете, едва ли ще бъде прието като катастрофа. Все пак си мисля, че ще загубите. С резултат! Много национали имате, поне доколкото знам. Не е лошо, но понякога пречи. Имате нужда от точки и това виси като Дамоклиев меч над вашите футболисти. Треньорът ви е ала бала. Локо изиграха вече няколко мача на прилично ниво и това им дава увереност. Даже футболистите вече си научиха имената! Вкараме ли ви ранен гол заминахте... Футболистите ви винаги играят със страх на "Лаута". Даже и Танко ви караше да ги подкрепите веднъж по-сериозно, щото: на "Лаута" знаете как се играе. 3-0 за Локо. И от другата седмица Кольо Мастиката пак се връща в ЧМ.

Пази боже от последното :lol: С него ще изпаднем на 100% :(
Иначе успех и на вас, след мача с нас ;) Хубаво е когато има уважение и от двете страни.
А за тея дето говорят, че нашето моментно състояние били по-зле от вашето :lol: :lol: :lol: То се вижда и от класирането, че сме на едно дередже ;)

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 13 ное 2012 19:49

MORSKI написа:
s.th.1926 написа:
MORSKI написа:дано да е толкова "сигурна", колкото беше и нашата на мача пролетта :lol: Хубаво е и двата отбора както 10 години спазваха традициите сега един след друг да ги развалят :mrgreen:

По-голяма част от публиката на Локо симпатизира на ЧМ. И да биете, едва ли ще бъде прието като катастрофа. Все пак си мисля, че ще загубите. С резултат! Много национали имате, поне доколкото знам. Не е лошо, но понякога пречи. Имате нужда от точки и това виси като Дамоклиев меч над вашите футболисти. Треньорът ви е ала бала. Локо изиграха вече няколко мача на прилично ниво и това им дава увереност. Даже футболистите вече си научиха имената! Вкараме ли ви ранен гол заминахте... Футболистите ви винаги играят със страх на "Лаута". Даже и Танко ви караше да ги подкрепите веднъж по-сериозно, щото: на "Лаута" знаете как се играе. 3-0 за Локо. И от другата седмица Кольо Мастиката пак се връща в ЧМ.

Пази боже от последното :lol: С него ще изпаднем на 100% :(
Иначе успех и на вас, след мача с нас ;) Хубаво е когато има уважение и от двете страни.
А за тея дето говорят, че нашето моментно състояние били по-зле от вашето :lol: :lol: :lol: То се вижда и от класирането, че сме на едно дередже ;)

Да вижда се:
08. Локомотив Пд 17:16 15
11. Черно море 10:19 13

-9 голова разлика срещу едни от най-добрите домакини в първенството. Няма по-нарисувана 1ца от тая. Само ме притеснява да не паднат някви снегове да се прецака терена, че вие сте свикнали да играете на вашата отвратителна нива и ще имате предимство от антифутбола.

Върни се в “Локо Пловдив”