Литекс(Ловеч) - Локомотив(Пловдив) - мнения и прогнози
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Литекс(Ловеч) - Локомотив(Пловдив) - мнения и прогнози
Ще бъде интересен мач, само не знам пловдивчани психически, в какво състояние са. Не че Литекс са върховни. Успех все пак, но подуене ще са трети, както изглежда.
''Глупакът има голямо предимство пред образования човек, той винаги е доволен от себе си'': Наполеон Бонапарт
''Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите'': Айнщайн
''Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите'': Айнщайн
- Captain Stottlemeyer
fena написа:rado. написа:Captain Stottlemeyer написа:
Алооооооооооо капитан планета,що не си гледаш старините и не ни оставиш да си коментираме предстоящия мач!?Боли ма к...ра за твоя левски!Всеки си има мнение,дойде демокрация и всеки може да си го изкаже...за твое съжаление!Още повече мнението на Т§Т е всеобщо и ти много добре знаеш,че жалкото подобие на отбор,тази година най-малко от всички заслужава да играе в Европа!!!И между другото,много ще се радвам,ако пропуснеш някоя тема и не си дадеш "компетентното" мнение!Загубата поне на мен ми се струва поносима,остава да разберем как ще е!
Не се заяждай с човека нека си изказва мнението, още повече, че не виждам с нещо да ни е провокирал
Благодаря.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
- Captain Stottlemeyer
CSKA ME написа:Ще бъде интересен мач, само не знам пловдивчани психически, в какво състояние са. Не че Литекс са върховни. Успех все пак, но подуене ще са трети, както изглежда.
"Левски", друже, "Левски"! А Подуене пишат селяни като теб от панелките в "Младост". Подуяне е правилно, дрисльо!
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
Captain Stottlemeyer написа:CSKA ME написа:Ще бъде интересен мач, само не знам пловдивчани психически, в какво състояние са. Не че Литекс са върховни. Успех все пак, но подуене ще са трети, както изглежда.
"Левски", друже, "Левски"! А Подуене пишат селяни като теб от панелките в "Младост". Подуяне е правилно, дрисльо!
Ех, че и заядливи, подуенци. Страшни са. Извинявай, подуене не е ли било село едно време, там където ви е стадионът?
''Глупакът има голямо предимство пред образования човек, той винаги е доволен от себе си'': Наполеон Бонапарт
- Captain Stottlemeyer
CSKA ME написа:Captain Stottlemeyer написа:CSKA ME написа:Ще бъде интересен мач, само не знам пловдивчани психически, в какво състояние са. Не че Литекс са върховни. Успех все пак, но подуене ще са трети, както изглежда.
Ех, че и заядливи, подуенци. Страшни са. Извинявай, подуене не е ли било село едно време, там където ви е стадионът?
Подуяне е квартал на София от 1895 година. А първият стадион на "Левски" е бил там, където сега се намира стадион "Васил Левски". Разрушен е от "народната" власт. Вие се смятате наследници на "АС-23", чието ръководство комунистите, които ви създадоха през 1948 година, избиха чрез т.н. "народен съд". Близо 70% о привържениците на цска живеят в "Младост" и "Дружба" - квартали, които са по-близо до Пазарджик, отколкото до центъра на София. Какво повече да ти обяснявам.
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 20 май 2012 21:29, променено общо 1 път.
Captain Stottlemeyer написа:Благодаря.Точно "Локо" - Пловдив не бих провокирал по понятни причини - все пак аз съм пловдивчанин. Не се сърдя не хлапето, то си е хлапе...
Дали ще пропусна някоя тема, или не - естествено аз решавам, а не хлапето, но това е съвсем друга тема.
Лека нощ!
Пловдивчани си имат отбори, които подкрепят и те са Локо, Ботев, Спартак и Марица. Лека ти нощ и дано като се събудиш си се озъзнал.
- Captain Stottlemeyer
T&T написа:Captain Stottlemeyer написа:Благодаря.Точно "Локо" - Пловдив не бих провокирал по понятни причини - все пак аз съм пловдивчанин. Не се сърдя не хлапето, то си е хлапе...
Дали ще пропусна някоя тема, или не - естествено аз решавам, а не хлапето, но това е съвсем друга тема.
Лека нощ!
Пловдивчани си имат отбори, които подкрепят и те са Локо, Ботев, Спартак и Марица. Лека ти нощ и дано като се събудиш си се озъзнал.
Сладурче жълто, аз съм роден в Пловдив преди 57 години, но от 50 и повече години живея в София. Не си ти този, който ще ми казваш кого да подкрепям и кой е моят роден град, ясно ли ти е, майна!? И да не забравя, майна, тези слухове , за които писа одеве, къде ги чу: на Понеделник пазар или на Четвъртък пазар!?
- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
Фенклуба на привържениците на Локомотив Пловдив организира екскурзия за последния мач от първенството .От утре започва записване за екскурзията до Ловеч.Автобусите потеглят в 11:30 ч. от Лаута.Цената е 10 лв и не включва билет за мача.Записванията стават във фенмагазина или при Нежния.
PS.До потребителите - пишете по темата
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
- Captain Stottlemeyer
Модератор ЛокоПД написа:
ОК. Твърда единица.
-
sure thing1926
Нямаме работа в Европа,не сме подготвени и няма нужда да ставаме смешни навън
==========================================================================
И мен ме страх от тази Европа, майна. И не щото сме слаби, и не щото и там няма да има достатъчно черно-бяло присъствие. Страх ме от ръководството. Че на това ръководство много често му се менят настроенията. И много рационално и материалистично гледа на неща, които за нас са изключително важни. Като например тази тенекиена купа от сряда. Като има настроения, които се менят, така и може да се реши да се избива и подготовка и селекция. После пак ние ще останем да се давим в помията на ДПСарите, чорбетата, онези от Перник и "читавите" левскари. И докато ти и аз сме били фенове на Локо и преди, и след онова 9-0 от Славия, тези малките, за които говори кубик, много тежко биха понесли някои акции на ръководството в Европа... Да се направи трибуната, да се сложат лампите, да се помисли за поне малко организация и носене на отговорност в този клуб! Школата мисля, че потръгна. Да е жив и здрав Фиданов. В няколко набора имаме шанс да завършим първи. Само да почнат и да играят по-често при мъжете. Борката или Стамов, ще не ги пуснаха вчера? Илиян кога ще играе 90 минути? А Здравко, кога ще се отказва?
Имаме и още ми се струва много работа, да се организираме като общност. Но там има по-информирани от мен...
==========================================================================
И мен ме страх от тази Европа, майна. И не щото сме слаби, и не щото и там няма да има достатъчно черно-бяло присъствие. Страх ме от ръководството. Че на това ръководство много често му се менят настроенията. И много рационално и материалистично гледа на неща, които за нас са изключително важни. Като например тази тенекиена купа от сряда. Като има настроения, които се менят, така и може да се реши да се избива и подготовка и селекция. После пак ние ще останем да се давим в помията на ДПСарите, чорбетата, онези от Перник и "читавите" левскари. И докато ти и аз сме били фенове на Локо и преди, и след онова 9-0 от Славия, тези малките, за които говори кубик, много тежко биха понесли някои акции на ръководството в Европа... Да се направи трибуната, да се сложат лампите, да се помисли за поне малко организация и носене на отговорност в този клуб! Школата мисля, че потръгна. Да е жив и здрав Фиданов. В няколко набора имаме шанс да завършим първи. Само да почнат и да играят по-често при мъжете. Борката или Стамов, ще не ги пуснаха вчера? Илиян кога ще играе 90 минути? А Здравко, кога ще се отказва?
Имаме и още ми се струва много работа, да се организираме като общност. Но там има по-информирани от мен...
Локомотив е любимият отбор на Пловдив: http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg