Локомотив(Пловдив) - Миньор(Перник) - прогнози и мнения
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Локомотив(Пловдив) - Миньор(Перник) - прогнози и мнения
Дейба няма ли човека на Рефан 2 000 000 лв и да ги дава на година за издръжка на Локомотив,че да се отървем от коко .

Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!
- blue avalanche
- Контакти:
sure thing1926 написа:Миньор е много хубав, играещ чудесен футбол отбор. Много труден гост са, за съжаление. Биха си Левски и Цска като пичове. Въпреки, че победата над Левски беше обявена като бойкот на сините. Дрън дрън ярина. Бойкотира този, който е силен, а не този, който спира топка с големия пръст.
Идват в лош момент на Лаута. Но това може да донесе и много адреналин на зрителите на Лаута. Локо ще се нуждае неистово от Публиката на Пловдив! Обсъжда се някаква двойка централни защитници, с обща височина 1м и 40 см. Йошев и Георгиев. Георгиев щял да се катери на Йошев, когато имало висока топка към Бибишков... Ако Кокала има акъл и тъ..ци, а той ги има, ще пусне Борката Бисеров с Йошев. ама предполагам, че ще избере венков да партнира на Валери. Но пак височината на защитата е недостатъчна. Докато Борката ако излезе титуляр, ще има начишкване чак в Несебър... Някои много ги е страх от рева на Истинските Майни. Даже и без микрофони!
За онази пародия на футболист Витанов, не искам и да си помислям....
Мода, прати ми го моля те този аватар, с точната резолюция! Пък аз ще ти изпея някой път една песен. "ЧикУ жЪ прегърнИ..." така, както я пеят цървулите в оригинал...
Вие с кой пръст спирате топката?
Пловдив1926 написа:Мачкаааай! Трябва да бием. За самочувствие и да осмислим последния мач. Поздрави от родината на фюрера
Уви, поздравите не помогнаха. Откъде ли точно бяха?
- loko-pd-fan
- Контакти:
А така що всичко се нарежда ве?Пак Черноморец и ние ще вкарваме Левски в Европа.И евентуално ако станат шампиони ще играем и ние.Макар,че нито ние ,нито Левски знаят какво ще правят там.Само ония от Делиормана май работят правилно ама това е друга тема.
loko-pd-fan написа:А така що всичко се нарежда ве?Пак Черноморец и ние ще вкарваме Левски в Европа.И евентуално ако станат шампиони ще играем и ние.Макар,че нито ние ,нито Левски знаят какво ще правят там.Само ония от Делиормана май работят правилно ама това е друга тема.
Грешиш за нареждането ,ако имаш предвид ,че нарочно падаме заради Левски. Ние сме побратими с чорбетата по кокова линия . точно на сините, коко аванта , няма да пусне .Справка купата и първенството .
Сините са си дружки с орките . Справка миньор- цска 2;0 Локомотив - миньор 1;1
Лошото е ,че ние се надупихме на цска , а сателитчето на сините и то ни надупи .
с коко ,толкова!
kubik написа:loko-pd-fan написа:А така що всичко се нарежда ве?Пак Черноморец и ние ще вкарваме Левски в Европа.И евентуално ако станат шампиони ще играем и ние.Макар,че нито ние ,нито Левски знаят какво ще правят там.Само ония от Делиормана май работят правилно ама това е друга тема.
Грешиш за нареждането ,ако имаш предвид ,че нарочно падаме заради Левски. Ние сме побратими с чорбетата по кокова линия . точно на сините, коко аванта , няма да пусне .Справка купата и първенството .
Сините са си дружки с орките . Справка миньор- цска 2;0 Локомотив - миньор 1;1
Лошото е ,че ние се надупихме на цска , а сателитчето на сините и то ни надупи .
с коко ,толкова!
Даваш резултатите с ЦСКА и Локомотив, а забрави и резултата Левски-Миньор 0:1. Тази година вземхе точки от всички борещи се за евроквоти отбори, с изключение на Лудогорец, но за това имаше други причини.
Миньор и Левски няма как да са "дружки", просто това е немислимо.
....ако ги обединяват паричките , дали няма да са дружки !? 
kubik написа:....ако ги обединяват паричките , дали няма да са дружки !?
Предполагам, че си в тинейджърска възраст и заради това пиеш подобни глупости, а и самите резултати на Миньор опровергават твоите твърдения. Всеки като загуби търси странични фактори за това, излшзате, играете и ни биете, не сте могли значи не сте заслужавали. Ние не сме длъжни да ви лягаме и играем колкото можем, а това, че не сте ни победили не е наш проблем.
Всеки тук казва, че иска да има конкуренция, а когато е налице се започва с истериите и конспирациите тип Сашо Диков.
v.r.s. написа:kubik написа:....ако ги обединяват паричките , дали няма да са дружки !?
Предполагам, че си в тинейджърска възраст и заради това пиеш подобни глупости, а и самите резултати на Миньор опровергават твоите твърдения. Всеки като загуби търси странични фактори за това, излшзате, играете и ни биете, не сте могли значи не сте заслужавали. Ние не сме длъжни да ви лягаме и играем колкото можем, а това, че не сте ни победили не е наш проблем.
Всеки тук казва, че иска да има конкуренция, а когато е налице се започва с истериите и конспирациите тип Сашо Диков.
за последно ще ти коментирам отбора ,защото не ми пука ,правете какво искате.
Факт е ,че излезнахте на кръв срещу чорбата ,факт е ,че излезнахте със свалени гащи срещу Лудогорец .За първото съм съгласен , но за второто да се надупиш очеизвадно тц
Страничния фактор е пари от трети отбор , което е очеизвадно .не се борите за нищо ,а играете все едно сте на финал за ШЛ.Както съм написал в горния случай за ''едни сватба за други брадва''
И да не съм разбран погрешно . Не обвинявам миньор ,че са взели пари . Това си е част от играта !
Проблема си е в нашия телевизор!
kubik написа:kubik написа:....ако ги обединяват паричките , дали няма да са дружки !?
за последно ще ти коментирам отбора ,защото не ми пука ,правете какво искате.
Факт е ,че излезнахте на кръв срещу чорбата ,факт е ,че излезнахте със свалени гащи срещу Лудогорец .За първото съм съгласен , но за второто да се надупиш очеизвадно тц
Страничния фактор е пари от трети отбор , което е очеизвадно .не се борите за нищо ,а играете все едно сте на финал за ШЛ.Както съм написал в горния случай за ''едни сватба за други брадва''
И да не съм разбран погрешно . Не обвинявам миньор ,че са взели пари . Това си е част от играта !
Проблема си е в нашия телевизор![/quote]
И от мача ни с Лудогорец освен ЦСКА има ли друг засегнат отбор?
Просто с този мач им беше показано, че не са тарикатите за каквито се мислят и като не спазат поетите ангажименти и те ще са потърпевши. Аз също мога да твърдя, че и вие се надупихте на ЦСКА в Пловдив, но това не касае нито мен, нито Миньор като отбор, също както и загубата ни от Лудогорец не касае вас.