Феновете на Пловдив на финала(СНИМКИ и ВИДЕО)

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

CHE
Контакти:

Re: Феновете на Пловдив на финала(СНИМКИ и ВИДЕО)

Мнениеот CHE » 17 май 2012 19:27

Bartolomej написа:
Модератор ЛокоПД написа:
CHE написа:а мене ме кефят димките факлите :) и прекусването на срещата все пак не сме на театър а и тък е балканския полуостров а не скандинавия но чупенето на седалки на единия от 2та ни единствени нови и модерни стадиони ето това е тъпа селяния :twisted:

Проблемът беше,че седалките на Лазур са монтирани върху шина и има разстояние м/у седалките и бетона.Всички бяха стъпили,а не седнали върху седалките.И се скачаше през повечето време.Пластмасата не беше от най-издръжливата.Чупеха се много лесно.Резултата е 159 счупени седалки.А хвърлянето на парчетата по терена определено беше голяма тъпотия :oops:

Абе не е баш тъй ся . То и аз скачам на тес седялки ма до ся не съм счупил ,щот гледам да пазя :)
Пък ся ,че ващи са решили да изпробват колко са здрави .. еми не са от стомана :)

хубаво е поне вие в бургас да си пазите стадиона друг такъв няма в българия вчера гледах репортаж на мач на шумен [*които ще влязат в б група половината стадион е бурна гора и храсти ]така че човек разбира какво има когато га загуби

CHE
Контакти:

Мнениеот CHE » 17 май 2012 19:30

Morgause написа:На който не му харесват факли, бомбички, димки - да си седи дОма! Семкари тъпи, зат'ва няма 1 прилична агитка в България! По другите държави пеят по 40 000 едновременно, ние тука 10 000 неможем да запеем кат хората! На който не му харесват истинските ултраси - да си седи вкъщи! Като ви се гледа модерен футбол - ходете в Англия, Испания и където искате, тук няма да видите мач без факли/бомби! (решаващ мач)!!!

Добро представяне, жалко че не спечелихте.

абсолютно съм съгласен [без рушене на нов стадион на стар може*]

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 17 май 2012 19:58

marmi52 написа:8-) ...... Лудогорец наистина играят извънземен за нашите стандарти футбол ...

:o :o :o Жестоката истина е, че и "Левски", и ЦСКА се свлякоха надолу. ;) За "червените" не знам, но този отбор на "Левски" е най-слабият, откакто гледам футбол, а аз гледам футбол от 1962 г. :) Ако някой се заблуждава, че играе извънземен футбол (дори за нашите стандарти), много, ама много дълбоко се лъже. Тази жестока истина ще лъсне още през лятото при участието на българските отбори в ЕКТ. :lol: Надявам се "Левски" да не участва тази година - нека първо си оправим собствения двор и после да мислим за Европа. :)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Neftochimic1892
Контакти:

Мнениеот Neftochimic1892 » 17 май 2012 20:03

Страхотни фенове ! Малко се изложихте накрая с това чупене , но нали ще си го платите :) Браво за хореография ,за подкрепата ,абе за всичко ..

Потребителски аватар
varanaDrago
Контакти:

Мнениеот varanaDrago » 17 май 2012 20:19

Браво на Пловдивските фенове ! Уникална хореография ,пеехте като един ,и пирото беше гот малко попиляхте терена ама не е станало кои знае кво. Ние само може да се учим от вас , а и нашия фен клуб дано са си записвали как се прави , и да работят по въпроса. Иначе се постарахме ,но сме далеко от истината, а и кофти бяхме разделени на две.Но запомнете Ние може да не сме чак толкова многобройни но сме ВЕРНИ и ще ставаме все по добри. :!:

П.П. След мача ни с розовите се гответе за ЛЕ.
Живота не е броя вдишвания , а мигове спиращи дъха ти ,ЛУДОГОРЕЦ спира нашия дъх...

Потребителски аватар
Пловдивчанин
Контакти:

Мнениеот Пловдивчанин » 17 май 2012 20:24

Велик сектор! Незабравим ден, много емоции, дано занапред имаме повече сезони като този!

Страхотно видео! : [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=xp9WCqapgwk&feature=player_embedded#![/youtube]
ЕДНА ЛЮБОВ - ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ!

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 17 май 2012 20:49

Пловдивчанин написа:Велик сектор! Незабравим ден, много емоции, дано занапред имаме повече сезони като този!

Страхотно видео! : [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=xp9WCqapgwk&feature=player_embedded#![/youtube]

Като каза "сезон"...Да,това беше доста добър сезон за Локомотив ПД - бихме Левски Сф два пъти,бихме Литекс за Купата като гости,бихме Черноморец,Черно море във Варна,направихме много добри мачове...Бяхме на ФИНАЛ за Купата на България.Да,биха ни.Две принудителни смени - на най-добрия ни халф и на централния ни защитник и всичко свърши.Да кажа и предполагам,повечето от вас ще се съгласят - страхотна игра на разградчани през второто полувреме...Между другото тук е мястото още един път да честитя победата и Купата на Лудогорец Всъщност,сезона не е свършил - имаме мач с Миньор Пк тук и мач с Литекс в Ловеч.Трябва да го завършим с достойнство.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 17 май 2012 22:20

cena62 написа:Във един от хипермаркетите във Разград , когато направиш сметка от 25 лева ти дават билет за мач на Лудогорец ;)

Имам съмнението, че някой много здраво ви е взел за мезе! Нищо подобно нито съм видял, нито съм чул в Разград. А вие цял транспарант сте писали :mrgreen: Аз много се чудих какъв е смисълът, макар и преди това във форума да ме бяха питали дали е вярна тази измислица. Доколкото знам, дори билетите не достигнаха.
Но все пак, който ви го е казал, нека да назове магазина, лично ще отида да питам дали е имало нещо такова. Обещавам! Пишете ми на ЛС за да е сигурно! После ще ви отговоря какво е станало.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
varanaDrago
Контакти:

Мнениеот varanaDrago » 17 май 2012 22:39

Два-три дни преди финала чух от някъде че в един от магазините на Бабаров на центъра мисля, при сметка 25 лв. дават билет за мача. Не знам дали е истина , но и да е , какво лошо, дори е за похвала, човека е болен фен и е намерил начин да съчетае полезното с приятното . Но със сигурност е платил билетите , ако е така.
Живота не е броя вдишвания , а мигове спиращи дъха ти ,ЛУДОГОРЕЦ спира нашия дъх...

Потребителски аватар
plan-2012

Мнениеот plan-2012 » 17 май 2012 22:47

А уе приятелю що ме триеш ? :lol:
Ти знаеш ли колко точно такива финали съм преживял :oops: ?
Еби му , майката живота продължава ! Да не би да е свършил света ?
1-2-3 дена малко ''кодош'' и живота продължава :)

Върни се в “Локо Пловдив”