Всички в Ловеч!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Гагарин Обича Локо
Контакти:

Re: Всички в Ловеч!

Мнениеот Гагарин Обича Локо » 04 апр 2012 17:03

Blagoy написа:
Модератор ЛокоПД написа:Имаше наистина мач от евротурнирите,на който бяхте около 800 човека,даже коментаторите на мача бяха учудени.

Съжалявам, че се отклонявам от темата, но такъв мач НИКОГА не е имало! Даже аз не си спомням да е имало мач от евротурнирите, в който да сме били по-малко от 3000 човека. А 3000 сме били с отбори, които не са дразнител от рода на малтийци и т.н. Да не се бъркаш с някой мач на Локо Сф? Защото аз домакински мач от евротурнирите не съм пропускал от години и такова нещо не си спомням да е имало.

Темата не е за посещаемоста на евро мачовете ви. Нито си длъжен да даваш коментари под коментарите свързани с тази тема, нито някой е длъжен да ти чете спама. Стига сте ни разводнявали темата!
Изображение

Потребителски аватар
OrangePower
Контакти:

Мнениеот OrangePower » 04 апр 2012 17:14

Модератор ЛокоПД написа:Имаше наистина мач от евротурнирите,на който бяхте около 800 човека,даже коментаторите на мача бяха учудени.

Извинявам се за емблемата моя грешка е.А това за тона го написах съвсем учтиво с молба, а не със заповед или занапред трябва да подавам сигнал директно на зелените модове?Както и да е това няма значение.
Вие сте тези които обелихте дума за публиката в Ловеч и искам да ми кажеш кой е този мач от Евротурните с 800 човека, но ми покажи факти както аз ще ти покажа сега от последните 3 години в Европа и ако съм в грешка ще се извиня.

Шампионска лига и Лига Европа

Литекс - Рудар - Зрители: 7000
Литекс - Жилина - Зрители: 7000
Литекс - Могрен - Зрители: 4000
Литекс - Висла Краков - Зрители: 7000
Литекс - Бате - Зрители: 5000
Литекс - Дебрецен - Зрители: 5000
Литекс - Динамо Киев - Зрители:8000

Приятен ден :)

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 04 апр 2012 17:16

Blagoy написа:

Съжалявам, че се отклонявам от темата, но такъв мач НИКОГА не е имало! Даже аз не си спомням да е имало мач от евротурнирите, в който да сме били по-малко от 3000 човека. А 3000 сме били с отбори, които не са дразнител от рода на малтийци и т.н. Да не се бъркаш с някой мач на Локо Сф? Защото аз домакински мач от евротурнирите не съм пропускал от години и такова нещо не си спомням да е имало.

Оставям ви да си коментирате, защото наистина това си е ваша тема! ;)

Слушах мача по Дарик,беше преди години.Може и те да са се "объркали" ;)
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Мнениеот drughi » 04 апр 2012 17:17

Няма смисъл от полемика с хората от Ловеч...

Темата е за надъхване на феновете на Локомотив за най-важния мач за сезона за сега за нас. Нищо повече.

Това момче дето казва, за емблемите, да му кажа, че това не е тема за мача, а призив за подкрепа на пловдивския отбор...Затова вашата емблема не присъства в постера.
Изображение

Потребителски аватар
VakaMen
Контакти:

Мнениеот VakaMen » 04 апр 2012 17:30

Другата седмица по това време ще пеем ще пием и ще се забавляваме в Ловеч , а след края на мача се надявам 3-пъти повече !!!!!!!!!!
Мача не сезона !!!!!!!!!!! Всички по възможност в Ловеч !!!
Момчета ако има хора които ще ходят с колите и ако има места нека кажем тук да се съберем повече хора !!!!!
... защото за нас Локомотив е много повече от 11 човека на терена, Локомотив е онази любов, която бащите ни са предали, онази искра в очите, която блясва, когато стъпим на Лаута...

Потребителски аватар
Дака

Мнениеот Дака » 04 апр 2012 18:11

ТВЪРДА 1-ца! Щом бай Ристьо се изказа... мача е твърда ЕДИНИЦА :cry: ! Е... разбра се колкото и да не ми се иска като Локомотивец щом бай Ристьо се изкаже положително тогава 100% губим ОБЕЗАТЕЛНО :shock: ! Това е :roll: !

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 04 апр 2012 18:31

За Локомотив Пловдив и на край света ....... много ясно ,че сме там :)

Дака - точно смятах да пусна тема за Зума , да не си дава много зор с интервютата за предстоящата среща .
Тоя човек не разбрали , че е карък :(
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
Гагарин Обича Локо
Контакти:

Мнениеот Гагарин Обича Локо » 04 апр 2012 20:18

Дака написа:ТВЪРДА 1-ца! Щом бай Ристьо се изказа... мача е твърда ЕДИНИЦА :cry: ! Е... разбра се колкото и да не ми се иска като Локомотивец щом бай Ристьо се изкаже положително тогава 100% губим ОБЕЗАТЕЛНО :shock: ! Това е :roll: !

Кви са тея епитети, майна..
Изображение

Потребителски аватар
Пловдивчанин
Контакти:

Мнениеот Пловдивчанин » 04 апр 2012 21:13

Време е Локо-Мотивът да извоюва първата си Купа! След 7 загубени финала, съдбата има да ни връща в турнира! Имаме отбора, имаме публиката, имаме мотивацията! Всички в Ловеч, без оправдания!
ЕДНА ЛЮБОВ - ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ!

svobodni
Контакти:

Мнениеот svobodni » 04 апр 2012 22:54

няма да мога да спя тия дни :cry:

Върни се в “Локо Пловдив”