Гергов заяви, че сделка няма да има на всяка цена

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
birabecks
Контакти:

Re: Гергов заяви, че сделка няма да има на всяка цена

Мнениеот birabecks » 05 фев 2009 22:15

niko1 написа::D Нямаше как...бях му обещал безпроблемно пребиваване преди и след мача.Даже му предложих да му взема билет за клетката и да дойде при нас.За да ни види кви сме ,що сме...че не ядем хора... ;) Той обаче,предпочете да отиде при жълтите и се натресъл в трибуна Изток :D Истината е,че ме попита къде е "неутралният" сектор.Обясних му,че в този мач "неутрални" няма.И така...Проблеми с нас той няма.Обича да провокира,а пък нали знаеш,нашите не ги обичат тези работи...Няколко от форума са му теглили по една и той на тях...тва е.Иначе е свестен.

Не ми е много ясно как става този номер хем да си свестен и да си на трибуна Истамбул??!!! :roll: Не ти ли се струва малко тъпо да те поканят на футболен мач и ти да се шибнеш точно във вражеската агитка на домакина ти?!Покани го пак ,Бира!Ще се радвам да го видя... 8-)[/quote]
Поканил съм го.Пловдивското Дерби му хареса,така че,на следващото пак ще дойде.А иначе,не беше много очарован от трибуна Изток...Но май и аз съм виновен,защото не му казах в кой сектор да влезе... :roll:
Ту мъч пипълс към онли фор дъ паст дъ тайм.Но уорк ! Но секрифиси...

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 05 фев 2009 22:29

ivanjuve написа:Каква проницателна мисъл !!! :mrgreen:

Ето за това говоря, е не е ли мазохизъм?!... :lol:

Твоя "проницателен въпрос" ме впечетли: "Може ли, хем да се свестен, хем да си на трибуна "Истамбул". Все пак да отговоря.

Ами отговорът е, че там се отзовах. Опитах се да вляза в сектора, който е в сектора, противоположен на "Клетката"(между централните ложи и Трибуна Изток), за да мога да гледам хореографиите и на двете агитки и от друга страна, да съм на неотрално място, но бяха затворени подстъпите към него, като първия отворен, беше от към страната, на "Трибуна изток". От една страна си признавам, че не ми беше комфортно, да се чудя как да прикривам, че не съм от Ботев, от друга страна се радвам, че не попаднах, в черно-белия сектор, а там където поне отборът ми е симпатичен. А по-симпатичният от двата отбора, за мен е Ботев и никога не съм го крил. :idea: :!:
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

niko1

Мнениеот niko1 » 05 фев 2009 22:33

Поканил съм го.Пловдивското Дерби му хареса,така че,на следващото пак ще дойде.А иначе,не беше много очарован от трибуна Изток...Но май и аз съм виновен,защото не му казах в кой сектор да влезе... :roll:[/quote]

Ти пък и виновен!Да не си му лекуващият лекар.При тези 1000 сектора на Кънчова поляна как да не се объркаш... :D Точно на мястото си е бил форевърчето.Само където се е правил на луд след мача пред теб.Типичното поведение на треторазредна труженичка от Скобелева майка характерно за жълтите приятелки... ;)

niko1

Мнениеот niko1 » 05 фев 2009 22:44

slavia_forever написа:

Твоя "проницателен въпрос" ме впечетли: "Може ли, хем да се свестен, хем да си на трибуна "Истамбул". Все пак да отговоря.

Ами отговорът е, че там се отзовах. Опитах се да вляза в сектора, който е в сектора, противоположен на "Клетката"(между централните ложи и Трибуна Изток), за да мога да гледам хореографиите и на двете агитки и от друга страна, да съм на неотрално място, но бяха затворени подстъпите към него, като първия отворен, беше от към страната, на "Трибуна изток". От една страна си признавам, че не ми беше комфортно, да се чудя как да прикривам, че не съм от Ботев, от друга страна се радвам, че не попаднах, в черно-белия сектор, а там където поне отборът ми е симпатичен. А по-симпатичният от двата отбора, за мен е Ботев и никога не съм го крил. :idea: :!:

Въпроса ми е тежко риторичен ,а не проницателен...Не е нужно да се обясняваш, ясен си ни.Един здравословен съвет от мен - далеч не всички имаме търпението на Бирата...Защо не се регнеш за постоянно във форума на жълтурите?
Последна промяна от niko1 на 06 фев 2009 19:06, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 05 фев 2009 23:19

niko1 написа:
slavia_forever написа:

Въпроса ми тежко риторичен ,а не проницателен...Не е нужно да се обясняваш, ясен си ни.Един здравословен съвет от мен - далеч не всички имаме търпението на Бирата...Защо не се регнеш за постоянно във форума на жълтурите?

Защото не ме провокират с нищо.
П.П.
Това, със здравословните съвети, го запази за личния си лекар! :idea: :!:

Потребителски аватар
birabecks
Контакти:

Мнениеот birabecks » 05 фев 2009 23:23

niko1 написа:Въпроса ми тежко риторичен ,а не проницателен...Не е нужно да се обясняваш, ясен си ни.Един здравословен съвет от мен - далеч не всички имаме търпението на Бирата...Защо не се регнеш за постоянно във форума на жълтурите?

:D Не бе,майна...Форевъра е славист на 100% - гаранция.Даже се е почувствал неловко,щото са му дали едно жълто знаме /ама то това си е част от хореографията/.Иначе,няма нужда от излишни нерви. ;)
Ту мъч пипълс към онли фор дъ паст дъ тайм.Но уорк ! Но секрифиси...

Потребителски аватар
hypodil
Контакти:

Мнениеот hypodil » 06 фев 2009 11:21

slavia_forever написа:Защото не ме провокират с нищо.

Не се прай на света вода ненапита, мушмул такъв. Постоянно отваряш шибани теми, кой те провокира, шматко недъгава?

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 06 фев 2009 12:47

hypodil написа:
slavia_forever написа:Защото не ме провокират с нищо.

Не се прай на света вода ненапита, мушмул такъв. Постоянно отваряш шибани теми, кой те провокира, шматко недъгава?

Такива като теб, умнико - умен, с интелекта и изразителните си качества! :lol:

niko1

Мнениеот niko1 » 06 фев 2009 13:36

birabecks написа:
niko1 написа:Въпроса ми тежко риторичен ,а не проницателен...Не е нужно да се обясняваш, ясен си ни.Един здравословен съвет от мен - далеч не всички имаме търпението на Бирата...Защо не се регнеш за постоянно във форума на жълтурите?

:D Не бе,майна...Форевъра е славист на 100% - гаранция.Даже се е почувствал неловко,щото са му дали едно жълто знаме /ама то това си е част от хореографията/.Иначе,няма нужда от излишни нерви. ;)

Този май въобще не знае от кой отбор е в същност...Няма друг като него да има такова шизофренично поведение.Явно му е психиатричен проблема на човечеца.Да не дава Господ да ни се случва това!

Потребителски аватар
hypodil
Контакти:

Мнениеот hypodil » 06 фев 2009 16:49

slavia_forever написа:Такива като теб, умнико - умен, с интелекта и изразителните си качества! :lol:

първо отваряш кирлива тема и после те псуват/нормална реакция срещу такова скодоумно кретенче като теб/. Кой те провокира те питам пак. Как може някой да те провокира преди да си отворил провокативна тема? Малоумен ли си? Всъщност въпроса е реторичен май :mrgreen:

Върни се в “Локо Пловдив”