ДНЕС Е РОДЕН ХРИСТО БОНЕВ !!!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
birabecks
Контакти:

Re: ДНЕС Е РОДЕН ХРИСТО БОНЕВ !!!

Мнениеот birabecks » 03 фев 2009 21:58

botev champion написа:Бира след,като си казал А Кажи и Б,а именно дали личния му интерес не го прави толкова усърден около отбора ви.Иначе за селю и галка си прав.

Ще го кажа разбира се.Това ,че Гергов има личен интерес...това ние много добре го знаем.И в това няма нищо чудно - Гергов има интереси в Пловдив.Но така е и Гриша Ганчев в Ловеч,Гигов в София,ТИМ -аджиите във Варна,Бат Венци,Батков...да не ги изреждам.Всичките са такива.Даже и Сельо има някакви интереси в Пловдив и затова се е впил като пиявица при вас.Та в тоя ред на мисли...да те питам...защо според теб Гергов се ориентира към нас ? Защото сме "малко",защото не сме популярни,или защото Локо Пд "няма традиции" ? :roll: Отговорът оставям на теб...пп.Нищо не каза за вашите "легенди".
Ту мъч пипълс към онли фор дъ паст дъ тайм.Но уорк ! Но секрифиси...

niko1

Мнениеот niko1 » 03 фев 2009 22:04

botev champion написа:
niko1 написа:Честит рожден ден ,Зума!Да си жив и здрав!Само не е много ясно какво търсят жълтите боклуци с техните простотии и глупости тук?!!!

Изпражнение1 ще те ползуваме по предназначение,тоест за тор.

Радвам се че веднага се позна и призна какво си , след като отговаряш на поста ми. ;) Случайно да подозираш , че има и жълтурски форум, невръстенико?Опитай се да го намериш и ни освободи от миризливото си присъствие тук.

botev champion

Мнениеот botev champion » 03 фев 2009 22:04

Бира,имах предвид усърдието на Бонев около отбора ви.Кажи ми честно кога то е било безкористно.А за нашите легенди.....хм........селю е имунизиран срещу всичко човешко.

botev champion

Мнениеот botev champion » 03 фев 2009 22:06

Изпражнение1 трай до пролетта,когато ще торим!

Потребителски аватар
birabecks
Контакти:

Мнениеот birabecks » 03 фев 2009 22:24

botev champion написа:Бира,имах предвид усърдието на Бонев около отбора ви.Кажи ми честно кога то е било безкористно.А за нашите легенди.....хм........селю е имунизиран срещу всичко човешко.

Майна,в кой век живеем? "Безкористно"...отдавна не съм я чувал тази дума.Бонев е бил такъв,когато все още имаше "безкористни" хора.Заради Локо Пд ,той не отиде в ЦСКА и се наложи да копае канали,като "жепеец"...Ако не вярваш ,питай някой от по-старите "канари".Сега,естествено,ще вземе това,което му се полага.И аз,и ти ,предполагам ,не бачкаме без пари...Нали така? Но е важно за кой ще работиш.А защо Бонев да не работи за Локо Пд? Прост пример - Емил Данчев,примерно,работи за Бербатов...Мислиш ли,че не взима пари от тая работа..? При положение,че и двамата са доволни...А за вашите легенди и Сельо...защо допуснаха да се стигне дотук? Помниш ли кво стана ,когато Галка реши да тапоса Курдов в Локо Пд? Ако си гледал репортажа по новините,видя ли кой влезе на пресконференцията и му каза "да внимава" и да си обира крушите?Имаше там, естествено, и от нашите фенове. Защо никой от вашите не отиде при Сельо,да "тропне по масата" и да му каже в очите,че прави простотии ? Сельо бил имунизиран...да,да..

botev champion

Мнениеот botev champion » 03 фев 2009 22:44

Курдов Галка ли е ?ПРимера ти е неуместен.Защо не тропне на Галка на масата?Нали е легенда?

Потребителски аватар
birabecks
Контакти:

Мнениеот birabecks » 03 фев 2009 22:51

botev champion написа:Курдов Галка ли е ?ПРимера ти е неуместен.Защо не тропне на Галка на масата?Нали е легенда?

Пак не ме разбра...Добре,да го кажа иначе.Някой от вашите легенди да е "тропнал" някога,някъде, на някого ?

botev champion

Мнениеот botev champion » 03 фев 2009 22:55

birabecks написа:
botev champion написа:Курдов Галка ли е ?ПРимера ти е неуместен.Защо не тропне на Галка на масата?Нали е легенда?

Пак не ме разбра...Добре,да го кажа иначе.Някой от вашите легенди да е "тропнал" някога,някъде, на някого ?

А К.Костадинов,М.Бакалов,И.Кичуков за какво бяха освободени според теб от селю?

Потребителски аватар
birabecks
Контакти:

Мнениеот birabecks » 03 фев 2009 23:13

botev champion написа:
birabecks написа:

А К.Костадинов,М.Бакалов,И.Кичуков за какво бяха освободени според теб от селю?

Не съм толкова в час,с нещата от "кухнята" на вашият отбор,колкото си ти, по отношение на нашият. ;) Но щом казваш,окей...явно са направили нещо,щом ги е изгонил Селянина.И сега какво? Какъв е резултата - все още няма такъв.Бай Митя си прави квото си иска.При нас поне Галка е "пътник"...не без намесата на Зума

botev champion

Мнениеот botev champion » 03 фев 2009 23:15

Ще поживеем ще видим.

Върни се в “Локо Пловдив”