fc_maritza_1921_pld написа:Не искам никого да обиждам но този фалшив "славист" явно се взима много на сериозно.Толкова ли те е срам да кажеш,че си ботевист,че се криеш зад най-старият столичен клуб Славия.Вярно е в момента положението на Ботев не е никак добро но истинският фен държи на клуба си не се срамува да си признае,че е фен на своят отбор, а дори напротив гордее се с това и не се крие от срам и не се представя за фен на друг клуб защото това не е достойно.Според мен обаче той се представя за фен на Славия не за друго, а защото ако си признае,че е фен на Ботев с оглед на всичките му коментари и дребни заяждания в този форум ще си проличи неговата доста голяма комплексираност относно отбора на Локомотив-Пловдив а това не би говорило никак добре за феновете обичащи жълто-черният клуб.Във форумите на Гонг има доста здравомислещи и интелигентни фенове на много отбори има доста такива фенове и на Ботев но този представящ се за фен на Славия не е от тях.Мисля,че ако никой не му се вързва на коментарите и го игнорира все едно не съществува той може би ще спре да пише своите простотии или най малкото ще си смени ника,а може би не защото нали знаете поговорката луд умора няма.
Вече дори тези провокации, не ме дразнят. Ако все пак, имаш да кажеш нещо по темата, заповядай.