Европейски, Български или Пловдивски ГРАНД е Локо Пд и ЗАЩО?

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

loko2004
Контакти:

Re: Европейски, Български или Пловдивски ГРАНД е Локо Пд и ЗАЩО?

Мнениеот loko2004 » 01 фев 2009 18:34

BIOHAZARD1912 написа:ПОБЕДИТЕ ЩЕ ВИ ОСТАНАТ ПРИ ЛИЦЕТО ДХ.ЩЕ Е ТАКА ДОКАТО НЕ СЕ МАХНЕ,И МНОГО ДОБРЕ ГО ЗНАЕТЕ...

Ако те прочете някой страничен наблюдател на нашите спорове ще вземе да си помисли, че само при Бат Митко сме ви били, но ако се разгледа цялата статистиката ще се види съвсем друга картинка - единствения период в който имате явно надмощие в дербито е 80те години. До 80 г. баланса е 19-18 в полза на Локомотив, през 90 нещата си идват малко по-малко на мястото и Локомотив отново взима връх в дербито а от 97 г налага и черно-бяло робство над вас
Днешният Локомотив Пловдив се родил на 26 юли 1926г. с името Пловдивски Спортклуб!

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 01 фев 2009 18:34

slavia_forever написа:
1936-1988 написа:
BIOHAZARD1912 написа:БОТЕВ ИМА ПОВЕЧЕ ТИТЛИ И МЕЖДУНАРОДНИ УСПЕХИ ОТ ОТБОРЧЕТО ОТ ЛАУТА!КЪДЕ СА КОМПЛЕКСИТЕ БЕ МАНГАЛИ?!

Eхо,дръж се по-цивилизовано,не си на село или пред къщата на президента ви Христолов.Намираш се във форум на Локо Пд,а тук не толерираме подобно поведение.Вземи си поука, възможно по- скоро,виждам че вече си гърмян с Бан,да не повтаряме това упражнение! ;) :D

Без да се съгласявам, с обидите на BIOHAZARD1912, не мога да се съглася и с теб, тъй като на базата, на последните 10 поста, само преброй вашите обиди към един човек - мен, и съответно моите - към всички, като след съпоставка, отново установиш, какъв е контингента тук (а ти добре познаваш умствения му потенциал, тъй като не си от вчера, във форум Локо Пд), най-малкото е обидно, точно вие да говорите за толеранс, само на издържано поведение! От друга страна е и много смешно, изказано от вашите усти! :idea: :!:

Явно във вашия форум не се случва нищо интересно или ти просто обичаш провакациите? Нима не знаеш колко е напечена ситоацията в Пловдив??? Стигат ни тукашнитет ъпаци за да ни се бъркат разни софииски момченца с комплексарски проблеми и маниакална глупост!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 01 фев 2009 18:43

1936-1988 написа:Без да се съгласявам, с обидите на BIOHAZARD1912, не мога да се съглася и с теб, тъй като на базата, на последните 10 поста, само преброй вашите обиди към един човек - мен, и съответно моите - към всички, като след съпоставка, отново установиш, какъв е контингента тук (а ти добре познаваш умствения му потенциал, тъй като не си от вчера, във форум Локо Пд), най-малкото е обидно, точно вие да говорите за толеранс, само на издържано поведение! От друга страна е и много смешно, изказано от вашите усти! :idea: :!:

Хм,не ме карай да ти вадя от архива,как в 10 реда ме псуваш 20 пъти и то при положение ,че съм те дразнил,а не обиждал.Аз иронизирам, не обиждам и правя същото в момента с ботефиста,как да не е смешно като е ирония!?

Правил си го - публикувал си ги и аз го признавам, че е така. Но както виждаш, при мен има градация, при комуникирането във форума ви, а такава при вас не съществува. Освен това постовете, за които говориш, при мен са прецедент, а тук във вашия форум, добрият тон е прецедент! И си тръгнал, за толериране на морал и етикет да говориш, което е жалко, защото не си погледнеш колегите, а прехвърляш темата, върху моите 5 поста от преди 9 месеца, когато ме изнерви жестоко. Искаш ли аз да извадя моя архив, с псувните и клетвите по мен, от ваши фенове и да ги сравним, след което да продължим, да говорим за етикет и толеранси на поведение? Или при теб, важно е другите да не ви псуват, а вие да имате право на всякакво поведение?? :idea: :idea:
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

1936-1988
Контакти:

Мнениеот 1936-1988 » 01 фев 2009 18:50

slavia_forever написа:
1936-1988 написа:Без да се съгласявам, с обидите на BIOHAZARD1912, не мога да се съглася и с теб, тъй като на базата, на последните 10 поста, само преброй вашите обиди към един човек - мен, и съответно моите - към всички, като след съпоставка, отново установиш, какъв е контингента тук (а ти добре познаваш умствения му потенциал, тъй като не си от вчера, във форум Локо Пд), най-малкото е обидно, точно вие да говорите за толеранс, само на издържано поведение! От друга страна е и много смешно, изказано от вашите усти! :idea: :!:

Хм,не ме карай да ти вадя от архива,как в 10 реда ме псуваш 20 пъти и то при положение ,че съм те дразнил,а не обиждал.Аз иронизирам, не обиждам и правя същото в момента с ботефиста,как да не е смешно като е ирония!?

Правил си го - публикувал си ги и аз го признавам, че е така. Но както виждаш, при мен има градация, при комуникирането във форума ви, а такава при вас не съществува. Освен това постовете, за които говориш, при мен са прецедент, а тук във вашия форум, добрият тон е прецедент! И си тръгнал, за толериране на морал и етикет да говориш, което е жалко, защото не си погледнеш колегите, а прехвърляш темата, върху моите 5 поста от преди 9 месеца, когато ме изнерви жестоко. Искаш ли аз да извадя моя архив, с псувните и клетвите по мен, от ваши фенове и да ги сравним, след което да продължим, да говорим за етикет и толеранси на поведение? Или при теб, важно е другите да не ви псуват, а вие да имате право на всякакво поведение?? :idea: :idea:

Ама ти не ме разбра,прочети внимателно какво съм написал,като наблегнеш на-"как да не е смешно като е ирония!?"

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 01 фев 2009 18:56

1936-1988 написа:
slavia_forever написа:

Ама ти не ме разбра,прочети внимателно какво съм написал,като наблегнеш на-"как да не е смешно като е ирония!?"

Ами супер тогава. Значи си съгласен, че повечето тук се държат, като завършени бушмени!

1936-1988
Контакти:

Мнениеот 1936-1988 » 01 фев 2009 19:00

Нека не извъртаме думите ми-и в нашия и в жълтия форум(да не говорим за сини-червени) има по-груби изказвания.Виж вашият форум може да е чист...просто е съвсем празен ;) (славия)

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 01 фев 2009 19:05

така е средно статисти4еския им фен още пише с креда върху дъска! компа ще го открият следващия век!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 01 фев 2009 19:07

Ха... :lol: slavia_forever,
паке бил ПРОВОКИРАН!!!! :lol:

Абе slavia_forever, :lol:
какво пък сега те ПРОВОКИРА толкова СИЛНО, че ти отново си пуснал ПОРЕДНАТА/ТЕ/ СИ БЕЗУМНА/И/ тема/и/ във форума на Локо Пловдив?

Направо да ти се чуди човек УЖ ФЕНОВЕТЕ ТЕ ПРОВОКИРАЛИ И СА ТЕЗИ, КОИТО ТЕ ДРАЗНЯТ, А ТЕМИТЕ, които пускаш СА СВЪРЗАНИ И КАСАЯТ ИЗЦЯЛО ПРЕДСТАВЯНЕТО НА ОТБОРА, КОЙТО ИНАЧЕ ТИ БИЛ БЕЗРАЗЛИЧЕН!!!

Нещо никак не ти се връзва ТВЪРДЕНИЕТО, с което се опитваш да оправдаеш БЕЗУМНОТО СИ ПОВЕДЕНИЕ в този форум!!! То поне малко-от-малко да се беше потрудил да се поразровиш ми то и твърденията ти в темите, които пускаш са ти толкова "евтини", колкото и начина по- който се опитваш да обясниш поведението си!!!
Изображение

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 01 фев 2009 19:36

plovdivram написа:Ха... :lol: slavia_forever,
паке бил ПРОВОКИРАН!!!! :lol:

Абе slavia_forever, :lol:
какво пък сега те ПРОВОКИРА толкова СИЛНО, че ти отново си пуснал ПОРЕДНАТА/ТЕ/ СИ БЕЗУМНА/И/ тема/и/ във форума на Локо Пловдив?

Направо да ти се чуди човек УЖ ФЕНОВЕТЕ ТЕ ПРОВОКИРАЛИ И СА ТЕЗИ, КОИТО ТЕ ДРАЗНЯТ, А ТЕМИТЕ, които пускаш СА СВЪРЗАНИ И КАСАЯТ ИЗЦЯЛО ПРЕДСТАВЯНЕТО НА ОТБОРА, КОЙТО ИНАЧЕ ТИ БИЛ БЕЗРАЗЛИЧЕН!!!

Нещо никак не ти се връзва ТВЪРДЕНИЕТО, с което се опитваш да оправдаеш БЕЗУМНОТО СИ ПОВЕДЕНИЕ в този форум!!! То поне малко-от-малко да се беше потрудил да се поразровиш ми то и твърденията ти в темите, които пускаш са ти толкова "евтини", колкото и начина по- който се опитваш да обясниш поведението си!!!

Специално на теб повече обяснения няма да ти давам. Ти си човек, който прото не иска да разбира. Защо не си сложиш ръка на сърцето, освен буферските очила и не оцениш поведението, на голямата част, от контингента тук?!

niko1

Мнениеот niko1 » 01 фев 2009 20:23

Колко много е прав Туше!!!Създанието форевъвърче слабист , в същност не е много ясно че е фен на въпросният мега смешен софийски клуб, със злобата,глупостите и провокациите си само ни е от полза!А колкото до въпроса на темата ,то отгворът е един : не ме интересува моят ЛОКОМОТИВ Пловдив да е някакъв гранд!За мен това е любов,лудост и страст!

Върни се в “Локо Пловдив”