1936-1988 написа:Без да се съгласявам, с обидите на BIOHAZARD1912, не мога да се съглася и с теб, тъй като на базата, на последните 10 поста, само преброй вашите обиди към един човек - мен, и съответно моите - към всички, като след съпоставка, отново установиш, какъв е контингента тук (а ти добре познаваш умствения му потенциал, тъй като не си от вчера, във форум Локо Пд), най-малкото е обидно, точно вие да говорите за толеранс, само на издържано поведение! От друга страна е и много смешно, изказано от вашите усти!

Хм,не ме карай да ти вадя от архива,как в 10 реда ме псуваш 20 пъти и то при положение ,че съм те дразнил,а не обиждал.Аз иронизирам, не обиждам и правя същото в момента с ботефиста,как да не е смешно като е ирония!?
Правил си го - публикувал си ги и аз го признавам, че е така. Но както виждаш, при мен има градация, при комуникирането във форума ви, а такава при вас не съществува. Освен това постовете, за които говориш, при мен са прецедент, а тук във вашия форум, добрият тон е прецедент! И си тръгнал, за толериране на морал и етикет да говориш, което е жалко, защото не си погледнеш колегите, а прехвърляш темата, върху моите 5 поста от преди 9 месеца, когато ме изнерви жестоко. Искаш ли аз да извадя моя архив, с псувните и клетвите по мен, от ваши фенове и да ги сравним, след което да продължим, да говорим за етикет и толеранси на поведение? Или при теб, важно е другите да не ви псуват, а вие да имате право на всякакво поведение??