Днес бях да поговоря с хората, които правят терена и да погледна какво как се случва, доста са напреднали с две думи. Интересно е, че очертанията на терена се правят със специална лента от фабрично боядисана трева, а не се боядисва кръг примерно за центъра. Днес са довършили това поставяне, предстои да се изпъне добре тревата и да се закрепи в краищата. След това с машина се "реше" нагоре и се наливат по 25 кила пясък и специални гранули на квадратен метър пак с машина което ще държи тревата равна и опъната. За финал се мокри и пак се сресва. Според мен е работа за няколко седмици - 2-3 до месец.
От страни си върви трибуната и съм сигурен, че ще стане много, много готино. В това време естествено по-бавно съхне бетона, така, че би трябвало да свършат кажи речи с тревата поставянето на седалките.
Отделно благодарение на фенклуба ни в Атланта са поръчани, едната е готова и скамейки за децата както трябва да си бъдат отгоре с покривче от плексиглас столчета - бе като на големите с две думи. Втората трябва другата седмица май да се направи, това също ще бъде монтирано
С две думи ще стане доста, доста добре

Освен това Коко принципно иска да сложи и осветление на кошарата, така лятото ще може да се играе до по-късно. Мачове там няма да се предават по телевизията, така, че няма да ни трябват някви луксове, но все пак няма как като съседките да откраднем едно тенис осветление, а ще трябва да се бръкнем с още 150 хиляди лева грубо. Ама ще видим какво ще стане

Най много да си съберем ние парите и да го направим

[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]