Локомотив Пловдив - Ботев Пловдив 08.12.2013 Лаута

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Re: Локомотив Пловдив - Ботев Пловдив 08.12.2013 Лаута

Мнениеот Кировец » 09 дек 2013 10:56

El Grande Capitan написа:
Кировец написа:Това ли трябва да оправфае подуенския инфантил? Ако е така защо взима маса пари и защо не го пуснаха у дома в Подуене? Не виждам никаква логика. Защо пръснахте пари за заплати на чужденци?
И ако мнението ти е за МОМЕНТА ще ти припомня, че мачовете и приказката срещу немците бе преди 4 месеца, а тогава летяхте. Бяхте 1.

Това,което се опитвам да ти кажа е, че в момента в който Мъри престане да се вписва в цялостната концепция на Цв.Василев (който може да е всичко друго но не и глупав), ще си замине скоропостижно, просто явно още не е дошъл момента за това...

А заплатите при нас,дори тези на чужденците са значително по-ниски отколкото при вас,Левски или Лудогорец...

Капитане, заплатите обикновено са вътрешно фирмена тайна. Твърдението ти въобще не ме убеждава, че действително е така. Няма гаранция кой,къде и колко взима. Това, че Менди взима да речем 10000 евра, а Бобан 9999 въобще не значи и не потвърждава теорията ти, че в момента Ботевь се лута безцелно, ден за ден в А група, та така чак до. .. април 2015г.
Явно си поддръжник на Мъри, който, пак ще повторя - въобще не се вълнува от настоящето, бъдещето и феновете на клуба, който води.

Потребителски аватар
El Grande Capitan

Мнениеот El Grande Capitan » 09 дек 2013 11:03

Кировец написа:Явно си поддръжник на Мъри, който, пак ще повторя - въобще не се вълнува от настоящето, бъдещето и феновете на клуба, който води.

Ооооо, напротив,напротив-точно обратното, никакъв фен не съм на Мъди,напълно наясно съм че той е при нас заради кинти, но дотогава докогато прави това което се иска от него, може да остане-ей го е-единствената амбиция която заявихме преди началото на сезона е че искаме да играем в Европа...засега добре върви, ще теглим чертата напролет...и пак ти казвам-в момента,в който се издъни тотално е пътник....
На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за заличаване на регистрацията на "Локомотив" Пловдив и за преименуване на "Велбъжд" в "Локомотив".

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 09 дек 2013 11:14

El Grande Capitan написа:
Кировец написа:Явно си поддръжник на Мъри, който, пак ще повторя - въобще не се вълнува от настоящето, бъдещето и феновете на клуба, който води.

Ооооо, напротив,напротив-точно обратното, никакъв фен не съм на Мъди,напълно наясно съм че той е при нас заради кинти, но дотогава докогато прави това което се иска от него, може да остане-ей го е-единствената амбиция която заявихме преди началото на сезона е че искаме да играем в Европа...засега добре върви, ще теглим чертата напролет...и пак ти казвам-в момента,в който се издъни тотално е пътник....

Оок :)
Според мен единствената причина, която го пази от полет Крумово-Подуене е Сашко Кривия. Не толкова, че прави нещо по план.
Успех и лек работен ден! :)

Потребителски аватар
fena
Контакти:

Мнениеот fena » 09 дек 2013 11:34

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение
Изображение
[offtopic]ЛОКО ПЛОВДИВ Е ЕДИН!!![/offtopic]

Потребителски аватар
smo
Контакти:

Много тъпо парче е Кривия

Мнениеот smo » 09 дек 2013 11:43

Хайде Нафта!

Потребителски аватар
smo
Контакти:

Re: Много тъпо парче е Кривия

Мнениеот smo » 09 дек 2013 11:44

Хайде Нафта!

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 09 дек 2013 12:50

Въпросните изгорени знамена по време на мача ли бяха откраднати
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 09 дек 2013 13:23

Направиха оборот на феншопа :) Чисто новички артикули. По-жалко от това, не знам :)

Потребителски аватар
fena
Контакти:

Мнениеот fena » 09 дек 2013 14:13

И на нас някой да ни запали знамената и шаловете, ще кажем че са купени артикули :lol: Оправдание е нужно винаги :roll:
Изображение
[offtopic]ЛОКО ПЛОВДИВ Е ЕДИН!!![/offtopic]

Върни се в “Локо Пловдив”