Ботев Пловдив-Локомотив Пловдив

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
vlado161
Контакти:

Re: Ботев Пловдив-Локомотив Пловдив

Мнениеот vlado161 » 08 май 2013 23:02

turbogena написа:Сега видях каква тема е отворил kubik и съответно е заключена. Искам да кажа ,че е напълно прав. По-мазен водещ от Бареков едва ли има. Истината е ,че феновете на Локо бяха тотално пренебрегнати в ТВ излъчването. Дадоха ги най-много 2-3 пъти за цял мач. Имам няколко познати ,които са били в гостуващия сектор и ми казаха ,че сте имали и транспаранти - нито един от тях не беше показан. Отделно като че ли по някакъв начин бяха заглушени гостуващите фенове. Имаше периоди в които жАлтите мълчаха и феновете на Локо се чуваха едвам едвам, Никой не може да ме убеди ,че ако 2000 човека пеят с цяло гърло ,ще се чува по тоя начин...
Като цяло тв7 предават всички мачове на жАлтурите по тоя начин. Тоя нещастник барека не пропусна да се заяде и с нашата агитка :twisted: :twisted:

по телевизията не се чуват изобщо нашите фенове..селски тарикати маи им викаха на такива като барекоФ

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 08 май 2013 23:07

turbogena написа:Сега видях каква тема е отворил kubik и съответно е заключена. Искам да кажа ,че е напълно прав. По-мазен водещ от Бареков едва ли има. Истината е ,че феновете на Локо бяха тотално пренебрегнати в ТВ излъчването. Дадоха ги най-много 2-3 пъти за цял мач. Имам няколко познати ,които са били в гостуващия сектор и ми казаха ,че сте имали и транспаранти - нито един от тях не беше показан. Отделно като че ли по някакъв начин бяха заглушени гостуващите фенове. Имаше периоди в които жАлтите мълчаха и феновете на Локо се чуваха едвам едвам, Никой не може да ме убеди ,че ако 2000 човека пеят с цяло гърло ,ще се чува по тоя начин...
Като цяло тв7 предават всички мачове на жАлтурите по тоя начин. Тоя нещастник барека не пропусна да се заяде и с нашата агитка :twisted: :twisted:

Сега гледам запис на мача...няма такъв филм. :lol: Все едно,че ни няма,даже ако не бях на мача,щях да си помисля,че мача се е играл без наша публика.Супер неградска и комплексирана режисура и коментар като на партиен пленум - нормално,като се има предвид кой е собственик на ТВ7 и кой е "патрон" на жалката медия.Те даже и жълтите си го признават. :arrow: http://www.sportabg.com/images/phocagal ... 20copy.jpg
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 08 май 2013 23:07

Rivaldo10 написа:
damyanov1963 написа:Хубаво дерби, добра хореография, добро шествие на агитката на Локо! Но признайте си майни, че тия работи ги правите доста време след, като ги видяхте от СТОЛИЧНОТО дерби! Единственото ви предимство е че стадиончетата ви(ако може да се нарекат така полусрутените ви игрища) са 2 пъти по малки от софииските и публиката ви изглежда повече! Вие никога не сте били столица, не сте, и няма да бъдете СТОЛИЦА НА БЪЛГАРИЯ!

(

София ама изобщо не е футболен град! Посещаемостта на всички наши отбори е мега смешна, не сме футболна държава.
Караме се кой е по-малко зле, а всички сме много зле. :x
Иначе се радвам за Локото, много добре бяха измислили нещата със желетките за крадливите стюарди! ;)

Изображение
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Бате Митко
Контакти:

Мнениеот Бате Митко » 08 май 2013 23:12

Що плюете по Бюрекоф бре?Него наскоро го нарекоха капут,а той каза че това не го обижда.Просто си затвърждава реномето човека.

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 08 май 2013 23:16

vlado161 написа:
по телевизията не се чуват изобщо нашите фенове..селски тарикати маи им викаха на такива като барекоФ

Да, а коментатора каза на няколко пъти, че и двете агитки са много активни. :?
Иначе ботевистите добре започнаха, после имаха епизодични включвания, но предвид не лошата им посещаемост (за нашите стандарти), са доста семкарска публика.
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 08 май 2013 23:20

Тоя некадърник Ники Дудука се бута навсякъде покрай приятелството му с Делян Пеевски.
Аз друго не съм очаквал - и двете телевизии ТВ7 и News7 са собственост на Цецо с мустака.
На Бюрека бултра$ите са му задръстили пощенската кутия да направел нещо, да не сме се чували много.
Той си е жълтур в червата...много ни мрази, като всеки жълтур.Нормално е за болен човек като него да вземе мерки.

Изображение

Според запознати Цветан Василев си е харесал имение в Кейптаун, което се продава срещу скромните близо 4 милиона. Богаташът вече е платил капаро от 300 хиляди евро и до края на септември трябва да преведе цялата сума. Имотът ще бъде купен на името на обичайното поставено лице, което използва – Делян Пеевски. До решението се е стигнало след заплахи за покушение. Това определено притеснило олигарха, чието име се свързва с финансирането на медийната група на Делян Пеевски и Ирена Кръстева и с последната приватизация на Булгартабак. Причината била, освен огромните дългове и неизпълнени ангажименти към подземни босове.

Разбирате, че не само двете телевизии са негова собственост...този човек държи цялата БГпреса.

Вие какво сте очаквали?!
Изображение

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 08 май 2013 23:25

Аз също не се заяждам.Само че в медиите,тези които се водят "спортни",постоянно се набива идеята,че половината България е червена,а другата - синя,което според мен не отговаря на истината.Като сравниш броя на населението в София и Пловдив,да не говорим за двете "половини" от България...а бе някак си не се "връзва".Гледах репортаж от последния мач между Левски и ЦСКА,дошли там 8-10 хиляди души в почивен ден,при перфектно време,стадион като слънце - срамота е да не се напълни стадиона.Сигурно има много причини.Както и да е,да не оспамваме темата.Успех пожелавам и на теб и на твоя отбор.

Виж сега, съгласен съм с теб, че е срамно националния стадион да изглежда така по време на дерби, само че ако е имало 8-10 хил. души това означава, че капацитета му е не повече от 20 000, тогава да не ни казват, че на мачовете на националния отбор присъстват - 40 000 души, а че Пловдив е футболен град, който е дал едни от най-великите футболисти на България - спор няма.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

s.th.1926

Мнениеот s.th.1926 » 09 май 2013 00:40

Любимият отбор на хората от околните на Пловдив села, се оказа, че всъщност е един 34 годишен футболист Иван Цветков и 10 човека шкарто!!!! Забавни бяха заканите за разгром, а то какво стана? Срещу лишения от 4-ма титуляри Локомотив, с големите заплати и подкрепени от 3-мата клоуни, за малко и да загубят? Минев и Бобан, трябваше да бъдат изгонени за опити за убийство!!! Но, съдйчето, освен, че не ги изгони, накрая се чудеше как да свирне фал на някое удобно място за Белоземския дис (Неделев), юношата на частен клуб Ботев 2002! Нашари и нашите с милиони картони! И сега какво стана, оказа се, че на Къри Стерилов трупата е по-бездарна и от публиката на сдружението. А тази "публика" подмина и дъното с Локомотивските си песни и Левскарските скандирания (Сините в атака пак е чопнато). Много се кефят и на песента крадната от ЦСКА: Обичам... Но да продължим за трупата. Не можаха да се преборят със страха си към "безразличния" им Локомотив. Паднаха от ЦСКА, гризнаха дървото и от Истинските Майни! Но, аз казах преди няколко дена, там: Мъжкари няма!!!!

За нас. Ицето Златински, няма ли да се отказва от футбола? Докога ще ни лишава от победи!!!! Маламов, ако го иска Челси, да заминава. Лимона да си ходи! Останах приятно изненадан, че Генов излезе с Мирчев и Стефанов!!! Господинов е причината, да сме с толкова точки. Поклон!!!! Защитата, особено Котев и Кавдански, беше като швейцарски часовник. Браво. Дани Георгиев е с 5 класи над Иценцето. Трагедия е това момче.

Забихме нож в отоманското сърце. Утре освен празни междуградски рейсове, очаквам знамената на една югоизточна съседка да бъдат вдигнати на половина! Траур за загубените точки от сбирщината на Мъри. Да ходят да се разправят небивалиците за "дербито" с Левски. Хубав ден за Пловдив, хубав ден за всички християни! Пловдив не загуби!!!!
Тате, как се пише любов?

Пише се Л-О-К-О-М-О-Т-И-В, сине!

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 09 май 2013 00:50

Muscarin написа:Лелелееее, равен с Ботев и черно-белите мангусти изпаднали в див оргазъм :) Безценно!

то се видя днес, 100люпиново кой подкрепяше :lol:
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 09 май 2013 02:06

kubik написа:
Muscarin написа:Лелелееее, равен с Ботев и черно-белите мангусти изпаднали в див оргазъм :) Безценно!

то се видя днес, 100люпиново кой подкрепяше :lol:

Изображение

Имаш предвид тези тъмните, които съм посочил на снимката ли?
Изображение

Върни се в “Локо Пловдив”