Ванко_Ултраса написа:Страх ги е, брат, повярвай ми - страх ги е!
Страх ги е щото имаме ръководство, отбор и фенове!
Ние не сме някое новоизлюпено футболно чудо, като "Лудогорец", а клуб с история, традиции и успехи!
Ако стане така, че някой софийски гранд не вземе да се класила за европейските турнири да знаете, че краят на света е дошъл!

Добре, аз НЕ съм далеч от мисълта че може и БФС да ни правят сечено. Но цялата каша я забърка Гонзо. А той не е "шоп" колкото и да му се иска.

Ако не беше тъпотията на Гонзич тази тема въобще нямаше да я обсъждаме пък камоли БФС да прави простотии. Нека погледнем безпристрстно на нещата.

dodo7271 написа:Абе вие откъде сте толкова сигурни, че ФИФА е дала право на Карвальо да преговаря с Локо Пд? Видяхте ли го това черно на бяло? И после, нали от Левски твърдят, че нямат договор с Карвальо? Значи те са прецаканите в момента и най-вече Батков, щото ще трябва да плаща 350 000 евро.
След като не е получил две заплати и не са му платили операцията той може ЕДНОСТРАННО да прекрати договора си. Питай Явор Въндев и Илия Илиев как осъдиха Лечков въпреки че БФС се опита да му забърше нааканото дупе.

Но Левски със сигурност ще трябва да плаще не само на Коко но и всички заплати на Базил. А нищо чудно в момента да текат и лихви докато се води делото във ФИФА.

Само че за всичко това не виновен нито Базил нито някой от Локото. Дори и на Батков не му е чак такава вината колкото на Гонзо.